Certificaat voor weerstationexpert.nl

No. XDE837B065B6BDE97244277688DA74F5F
 

Geldig vanaf
12-12-2014
Geldig tot
11-12-2018
Bevestigd door
Jean-Marc Noël
Bedrijfsleider Trusted Shops GmbH
Informatie over de winkelier
Details en voorwaarden van de Trusted Shops-garantie

Beoordelingen voor weerstationexpert.nl



Uitstekend

4.60/5.00

    • 5 sterren
    • 4 sterren
    • 3 sterren
    • 2 sterren
    • 1 ster

De score is gebaseerd op de 90 Trusted Shops beoordelingen van de laatste 12 maanden.
Sinds de aanmelding zijn in totaal 711 beoordelingen verzameld.

    • Levering
    • Producten
    • Service

Klantbeoordelingen

   
Datum van publicatie
21-02-2018
Besteldatum
14-02-2018
21-02-2018
Levering werd niet duidelijk aangegeven, wel werd er een paar keer een mail gestuurd wanneer ongeveer geleverd zou worden. Dit werkt verwarrend. Verder prima site, prima producten
4.00
Goed

Datum van publicatie
20-02-2018
Besteldatum
20-02-2018
20-02-2018
Alles perfect in orde. En de bestelling werd keurig en op tijd geleverd.Laat u even weten welke producten u nog meer verkoopt. Hartelijk dank. Vr. Groet Henk v. Doorn
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
18-02-2018
Besteldatum
18-02-2018
18-02-2018
Helaas heb ik het product kapot ontvangen.
1.00
Slecht

weerstationexpert.nl antwoordt: 19-02-2018
Dat is natuurlijk niet de bedoeling! Onze excuses voor het ongemak! Ik zie dat u inmiddels contact hebt gehad met onze klantenservice en dat er een vervangend product wordt toegestuurd. Mocht u overige vragen hebben dan horen we dit vanzelfsprekend graag. René, klantenservice Frank

Datum van publicatie
17-02-2018
Besteldatum
17-02-2018
17-02-2018
Snel en prima
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
16-02-2018
Besteldatum
16-02-2018
16-02-2018
Alles keurig geregeld. Temperatuur/hygrometer werkt perfect.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
13-02-2018
Besteldatum
13-02-2018
13-02-2018
Snelle levering.
4.33
Goed

Datum van publicatie
12-02-2018
Besteldatum
12-02-2018
12-02-2018
snelle levering
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
11-02-2018
Besteldatum
04-02-2018
11-02-2018
De windrichtingsensor draaide niet soepel, inspuiten met WD40 heeft geholpen.
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
10-02-2018
Besteldatum
10-02-2018
10-02-2018
Snelle levering. Product uitstekend
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
09-02-2018
Besteldatum
02-02-2018
09-02-2018
Gewoon goed, mis alleen de seconden
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
07-02-2018
Besteldatum
07-02-2018
07-02-2018
Haha, gelukkig heb ik de serviceafdeling niet nodig gehad, maar gezien het traject tot nu, heb ik daar net zoveel vertrouwen in.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
06-02-2018
Besteldatum
06-02-2018
06-02-2018
Een supersnelle levering van het bestelde product. Wat ik niet verwacht had, op zondagavond besteld en maandag al ontvangen via PostNL. Het product kwam goedverpakt binnen. Dus ik kan alleen maar positief zijn.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
04-02-2018
Besteldatum
04-02-2018
04-02-2018
Vriendelijke medewerker, echter een reactie op mijn vraag nooit ontvangen.
Levering prima en snel, artikel voldoet prima aan de verwachting.
3.67
Goed

Datum van publicatie
04-02-2018
Besteldatum
28-01-2018
04-02-2018
Ervaring is perfect cijfer 5
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
01-02-2018
Besteldatum
30-01-2018
01-02-2018
het bestellen is heel simpel en duidelijk . met de gegevens die je krijgt ook goed te volgen waar het bestelde product op dat moment is.Prima geregeld.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
01-02-2018
Besteldatum
31-01-2018
01-02-2018
Superblij met de snelle levering en een perfecte barometer
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
01-02-2018
Besteldatum
01-02-2018
01-02-2018
Snelle levering, goede verpakking en juiste kwaliteit.
Prima dus
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
30-01-2018
Besteldatum
30-01-2018
30-01-2018
Snel geleverd en zeer goede prijs
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
25-01-2018
Besteldatum
25-01-2018
25-01-2018
Goede informatie vanaf bestelling tot levering .
Ook tijdstip van levering conform de genoemde tijden .
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
18-01-2018
Besteldatum
18-01-2018
18-01-2018
Ik heb de spot funk thermometer gekocht en ben er tot nu heel blij mee de buitenthermometer gebruik ik in de buienvolliere dan kan ik daar zien hoe koud het is bij de vogels en zien of da verwarming gooed werkt.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
15-01-2018
Besteldatum
13-01-2018
15-01-2018
Alles ging zoals het gedaan moet worden (Perfect) dank hiervoor.
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
13-01-2018
Besteldatum
13-01-2018
13-01-2018
Levering was ik niet thuis kon pas de andere dag ophalen
Rijden ze er nog een dag mee rond denk ik
4.33
Goed

Datum van publicatie
12-01-2018
Besteldatum
12-01-2018
12-01-2018
Snelle levering, goed product. Volgende keer weer eerst hier kijken en bestellen
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
12-01-2018
Besteldatum
12-01-2018
12-01-2018
De door mij bestelde thermo-hygrometer kostte slechts € 12,06 en bevalt uitstekend. Verder vond ik het erg praktisch, dat ik al bij het bestellen mijn bezorgdag kon selecteren. En ik kreeg bijtijds mijn track and trace code.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
11-01-2018
Besteldatum
08-01-2018
11-01-2018
Zeer snelle levering. Product werkt goed.
4.00
Goed

Datum van publicatie
10-01-2018
Besteldatum
10-01-2018
10-01-2018
geen commentaar alles ging goed
4.00
Goed

Datum van publicatie
09-01-2018
Besteldatum
09-01-2018
09-01-2018
Hebben hun zaakjes wel op orde.
Goed zaken doen
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
07-01-2018
Besteldatum
07-01-2018
07-01-2018
Het boekje met de gebruiksaanwijzing heeft een zeer klein lettertype waardoor het moeilijk is de stappen van instellen te volgen.
Daarnaast lukt het niet om de tijdsaanduiding op 24 uur te zetten en de Nederlandse tekst ervoor te krijgen. Na de instelling van de tijd schiet het apparaat terug in de vorige modus.
4.00
Goed

Datum van publicatie
06-01-2018
Besteldatum
06-01-2018
06-01-2018
Het bedrijf heeft keurig en snel geleverd, het product is ook goed. De handleiding is minder, te kleine letters, sterk vergrootglas nodig. Ook het apparaat had een slagje groter kunnen zijn, nu moet je dichterbij gaan staan wil je de waarden kunnen uitlezen en het lichtje om de display te zien iets langer laten branden.
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
05-01-2018
Besteldatum
05-01-2018
05-01-2018
De levering liet even op zich wachten, niet de volgende dag in huis, kan ook met post NL te maken hebben.

De aangeboden producten zijn uitstekend. Veel keus in de verschillende weerstations.

Had een vraag gesteld over mijn ontvangen product, na 3 dagen een mail dat het probleem opgelost was, maar heb nooit een antwoord op mijn vraag gehad.
Uiteindelijk zelf het probleem opgelost.
4.00
Goed

Datum van publicatie
05-01-2018
Besteldatum
05-01-2018
05-01-2018
Netjes gedaan wat ik wilde snelle levering alles werkt naar behoren.
4.00
Goed

Datum van publicatie
04-01-2018
Besteldatum
04-01-2018
04-01-2018
Mooi op tijd geleverd niet te duur en goed product
4.00
Goed

Datum van publicatie
02-01-2018
Besteldatum
02-01-2018
02-01-2018
Alles zonder problemen gegaan. Cijfer 9
4.33
Goed

Datum van publicatie
02-01-2018
Besteldatum
02-01-2018
02-01-2018
Snel geleverd, goed product.
4.00
Goed

Datum van publicatie
28-12-2017
Besteldatum
28-12-2017
28-12-2017
Supersnel en correct afgeleverd. Goed verpakt.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
26-12-2017
Besteldatum
26-12-2017
26-12-2017
Geen commentaar, uiterst tevreden over levering, producten en service
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
20-12-2017
Besteldatum
07-12-2017
20-12-2017
Service kan ik niet beoordelen, maar van a tot z goed geregeld
4.33
Goed

Datum van publicatie
19-12-2017
Besteldatum
19-12-2017
19-12-2017
Geweldig bedrijf en een zeer snelle levering
4.33
Goed

Datum van publicatie
17-12-2017
Besteldatum
17-12-2017
17-12-2017
Prima bedrijf en één die betrouwbaar is
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
15-12-2017
Besteldatum
15-12-2017
15-12-2017
Voldoet in alle opzichten aan wat ik wil en wat wordt beloofd
Ik bestel binnenkort dezelfde maar met wat meer meetstations, heb nl wisselende verblijfadressen
5.00
Uitstekend

weerstationexpert.nl

weerstationexpert.nl werd op 12-12-2014 gecertificeerd door Trusted Shops.

Contact
Winschoterdiep 50
9723 AB Groningen
Nederland
info@frank.com
weerstationexpert.nl

Winkel-exploitant
Frank B.V.
Winschoterdiep 50
9723 AB Groningen
Nederland
Handelsregister
Kamer van Koophandel 02083727
Vertegenwoordigingsbevoegde persoon
B. Derksen
Maak gebruik van de ervaringen van andere klanten als oriëntatie hulpmiddel!
Elke bestelling kan met max. 5 sterren worden beoordeeld in de categorieën Levering, Producten en Service. De beoordelingen hebben betrekking op ervaringen die niet ouder zijn dan 6 maanden. Het tijdstip dat de beoordeling afgegeven is bevindt zich tevens in deze periode. Voor iedere afgegeven beoordeling berekenen we aan de hand van de individuele scores de gemiddelde score (rekenkundige methode). De eindbeoordeling van de shop is het gewone gemiddelde van de gemiddelde scores van alle Trusted Shops-beoordelingen in de afgelopen 12 maanden. In de commentaren delen klanten in eigen woorden hun ervaringen met weerstationexpert.nl.

Score op basis van totaal aantal beoordelingen
5.0 - 4.5Uitstekend
4.5 - 3.5Goed
3.5 - 2.5Redelijk
2.5 - 1.5Matig
1.5 - 1.0Slecht

Authentieke klantbeoordelingen voor meer vertrouwen
Trusted Shops is marktleider op het gebied van vertrouwen voor online shops in Europa. Trusted Shops test alle beoordelingen met behulp van machinale en handmatige controles, omdat enkel authentieke recensies hulp bieden bij het kopen.