Certificaat voor weerstationexpert.nl

No. XDE837B065B6BDE97244277688DA74F5F
 

Geldig vanaf
12-12-2014
Geldig tot
11-12-2020
Bevestigd door
Jean-Marc Noël
Bedrijfsleider Trusted Shops GmbH
Informatie over de winkelier
Details en voorwaarden van de Trusted Shops-garantie

Beoordelingen voor weerstationexpert.nl



Uitstekend

4.54/5.00

    • 5 sterren
    • 4 sterren
    • 3 sterren
    • 2 sterren
    • 1 ster

De score is gebaseerd op de 126 Trusted Shops beoordelingen van de laatste 12 maanden.
In totaal heeft weerstationexpert.nl al 938 beoordelingen verzameld.

    • Levering
    • Producten
    • Service

Klantbeoordelingen

   
Datum van publicatie
29-11-2019
Besteldatum
19-11-2019
29-11-2019
Product ziet er mooi uit en weekt goed
4.33
Goed

Datum van publicatie
28-11-2019
Besteldatum
20-11-2019
28-11-2019
Het aanmelden van het weerstation gaat net even anders dan beschreven. Dat is jammer.
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
28-11-2019
Besteldatum
20-11-2019
28-11-2019
alles goed en snel verlopen
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
23-11-2019
Besteldatum
23-11-2019
23-11-2019
In een woord uitstekend
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
20-11-2019
Besteldatum
16-11-2019
20-11-2019
Goed en snel
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
19-11-2019
Besteldatum
19-11-2019
19-11-2019
Snelle levering
4.00
Goed

Datum van publicatie
19-11-2019
Besteldatum
11-11-2019
19-11-2019
snelle levering, product ok
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
13-11-2019
Besteldatum
06-11-2019
13-11-2019
Allies clothes geleverd en keurig afgewerkt.
4.33
Goed

Datum van publicatie
13-11-2019
Besteldatum
06-11-2019
13-11-2019
Fijn en duidelijk display álles is goed zichtbaar gemakkelijk bedienbaar je bent goed op de hoogte van wat het weer doet
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
10-11-2019
Besteldatum
10-11-2019
10-11-2019
Zoals in de beoordeling na ranking aangegeven. Het product voldoet aan onze verwachting. Levering binnen de tijd zoals beloofd en afleveringstijd was op tijd bekend en binnen die tijd pakket afgeleverd.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
07-11-2019
Besteldatum
30-10-2019
07-11-2019
Alles ok
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
02-11-2019
Besteldatum
02-11-2019
02-11-2019
Snelle en goede levering
4.00
Goed

Datum van publicatie
01-11-2019
Besteldatum
01-11-2019
01-11-2019
Ben erg tevreden over het product, de verpakking, en de snelle levering. Gelijk de andere dag al in huis.
met vriendelijke groet,
mevr. verwijmeren
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
30-10-2019
Besteldatum
22-10-2019
30-10-2019
Prima
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
29-10-2019
Besteldatum
21-10-2019
29-10-2019
Alles was precies volgens afspraak.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
27-10-2019
Besteldatum
12-10-2019
27-10-2019
Moet wachten tot volgend jaar op de levering
Vind ik slecht
1.00
Slecht

Datum van publicatie
26-10-2019
Besteldatum
19-10-2019
26-10-2019
Ik heb er helemaal niets aan want de buitensensor doet niets. Ik heb gebeld en ik zou een mailtje krijgen. Of er zou een nieuwe buitensensor op gestuurd worden. Geen mail. Geen nieuwe buitensensor. Zoals in de beschrijving staat heb ik wel tien keer de batterijen verwisseld. Ik wil juist weten hoe koud het buiten is. Totaal niet tevreden dus. Binnentemperatuur en Datum zijn allemaal goed. Groeten
2.00
Matig

weerstationexpert.nl antwoordt: 05-11-2019
Bedankt voor uw review. Wat vervelend dat de sensor het niet doet. Zoals ook vermeld in onze laatste mail zouden wij graag uw weerstation willen omruilen. In deze mail zijn ook de retour instructies toegevoegd. Helaas hebben wij uw weerstation nog niet ontvangen en hebben wij u dus nog niet kunnen voorzien van een nieuwe. Ik hoop u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd.

Datum van publicatie
26-10-2019
Besteldatum
26-10-2019
26-10-2019
Zie boven
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
25-10-2019
Besteldatum
18-10-2019
25-10-2019
alles was goed
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
23-10-2019
Besteldatum
12-10-2019
23-10-2019
in een woord fantastisch
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
23-10-2019
Besteldatum
15-10-2019
23-10-2019
goed apparaat. Hoewel het geschikt is voor 3 kanalen wordt maar 1 extra sensor aangeboden. Anders dan in de gebruiksaanwijzing staat is ook een taalkeuze Nederlands beschikbaar.
4.33
Goed

Datum van publicatie
22-10-2019
Besteldatum
22-10-2019
22-10-2019
Prima hygro /temperatuur meter 2 besteld, 1 voor boven op slaapkamer en 1 beneden huiskamer.
Makkelijk te bedienen, exacte meting, kortom een aanrader.
Snelle afhandeling en verstuurd.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
10-10-2019
Besteldatum
02-10-2019
10-10-2019
Batterijen deden het niet
3.67
Goed

Datum van publicatie
02-10-2019
Besteldatum
23-09-2019
02-10-2019
geen
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
29-09-2019
Besteldatum
29-09-2019
29-09-2019
nvt
4.00
Goed

Datum van publicatie
28-09-2019
Besteldatum
23-09-2019
28-09-2019
Exact geleverd zoals besteld, prima
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
19-09-2019
Besteldatum
12-09-2019
19-09-2019
Integer bedrijf. Meld de onmogelijkheid van de levering om het kort daarna te laten weten dat het wel kon. En ook op afgesproken tijd geleverd
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
15-09-2019
Besteldatum
15-09-2019
15-09-2019
Alles goed
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
15-09-2019
Besteldatum
06-09-2019
15-09-2019
Het aangeven van de buitentemperatuur lukt soms niet. Nog even afwachten of dit zo blijft want dat was wel criterium.
3.00
Redelijk

Datum van publicatie
12-09-2019
Besteldatum
05-09-2019
12-09-2019
neen
3.67
Goed

Datum van publicatie
11-09-2019
Besteldatum
04-09-2019
11-09-2019
is conform geleverd volgens afbeelding echter gewoon erg goedkope uitstraling

als het niet teveel moeite was geweest had ik het retour gestuurd
3.33
Redelijk

Datum van publicatie
08-09-2019
Besteldatum
01-09-2019
08-09-2019
bestelling en leveringen gingen als beloofd.
4.00
Goed

Datum van publicatie
05-09-2019
Besteldatum
28-08-2019
05-09-2019
Simpel in gebruik, voldoet aan de verwachting
4.00
Goed

Datum van publicatie
05-09-2019
Besteldatum
29-08-2019
05-09-2019
Het eerste produkt wat we besteld hadden had vertraging en ze konden niet aangeven wanneer het wel geleverd zou worden.
We hebben daarop een andere besteld en deze was er binnen een dag.
Dus al met al zijn we tevreden.
4.33
Goed

Datum van publicatie
02-09-2019
Besteldatum
22-08-2019
02-09-2019
Betrouwbaar adres, snelle levering en goed verpakt. Top
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
01-09-2019
Besteldatum
25-08-2019
01-09-2019
Het pakket werd ondanks beloftes en dag later bezorgd. Het weerstation voldoet volledig aan mijn wensen.
4.00
Goed

Datum van publicatie
26-08-2019
Besteldatum
19-08-2019
26-08-2019
Bestellen gaat uitmuntend. bellen is een drama een halfuur is normaal.
dan ga ik per mail een bericht maken dat ga waarschijnlijk sneller nee hoor dan krijg je een service nummer dan moet je weer bellen gevolg is weer wachten,

dat ga ik dus niet meer mee maken GR
3.67
Goed

Datum van publicatie
25-08-2019
Besteldatum
10-08-2019
25-08-2019
WAARDELOZE winkel , verschillende keren gemaaild , maar krijg gewoon geen antwoordt , ik weet niet meer wat ik er aan moet doen. waardeloos , ik koop er nooit meer wat
1.67
Matig

Datum van publicatie
21-08-2019
Besteldatum
14-08-2019
21-08-2019
Snelle levering
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
20-08-2019
Besteldatum
11-08-2019
20-08-2019
Jammer dat bij de weerstations die ik heb bekeken niet duidelijk is wat er in de doos zit. Wordt er een externe thermometer bijgeleverd of niet? En mijn bestelling blijkt (ook) een stekker te hebben; was niet gemeld bij de omschrijving.
4.00
Goed

weerstationexpert.nl

weerstationexpert.nl werd op 12-12-2014 gecertificeerd door Trusted Shops.

Contact
Winschoterdiep 50
9723 AB Groningen
Nederland
info@frank.nl
weerstationexpert.nl
Winkel-exploitant
Frank B.V.
Winschoterdiep 50
9723 AB Groningen
Nederland
Handelsregister
Kamer van Koophandel 02083727
Vertegenwoordigingsbevoegde persoon
B. Derksen
Maak gebruik van de ervaringen van andere klanten als oriëntatie hulpmiddel!
Elke bestelling kan met max. 5 sterren worden beoordeeld in de categorieën Levering, Producten en Service. De beoordelingen hebben betrekking op ervaringen die niet ouder zijn dan 6 maanden. Het tijdstip dat de beoordeling afgegeven is bevindt zich tevens in deze periode. Voor iedere afgegeven beoordeling berekenen we aan de hand van de individuele scores de gemiddelde score (rekenkundige methode). De eindbeoordeling van de shop is het gewone gemiddelde van de gemiddelde scores van alle Trusted Shops-beoordelingen in de afgelopen 12 maanden. In de commentaren delen klanten in eigen woorden hun ervaringen met weerstationexpert.nl.

Score op basis van totaal aantal beoordelingen
5.0 - 4.5Uitstekend
4.5 - 3.5Goed
3.5 - 2.5Redelijk
2.5 - 1.5Matig
1.5 - 1.0Slecht

Authentieke klantbeoordelingen voor meer vertrouwen
Trusted Shops is marktleider op het gebied van vertrouwen voor online shops in Europa. Trusted Shops test alle beoordelingen met behulp van machinale en handmatige controles, omdat enkel authentieke recensies hulp bieden bij het kopen.