Certificaat voor zwembad-expert.be

No. XE21AEBB012BCFA2983BE58868A079657
 

Geldig vanaf
10-12-2014
Geldig tot
09-12-2020
Bevestigd door
Jean-Marc Noël
Bedrijfsleider Trusted Shops GmbH
Informatie over de winkelier
Details en voorwaarden van de Trusted Shops-garantie

Beoordelingen voor zwembad-expert.be



Goed

4.38/5.00

    • 5 sterren
    • 4 sterren
    • 3 sterren
    • 2 sterren
    • 1 ster

De score is gebaseerd op de 83 Trusted Shops beoordelingen van de laatste 12 maanden.
In totaal heeft zwembad-expert.be al 94 beoordelingen verzameld.

    • Levering
    • Producten
    • Service

Klantbeoordelingen

   
Datum van publicatie
02-10-2019
Besteldatum
02-10-2019
02-10-2019
Dit is zoals het moet zijn, eenvoudig bestellen, betalen en een snelle service.
Ik kan iedereen aanraden om hier met een gerust hart te kopen.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
04-09-2019
Besteldatum
04-09-2019
04-09-2019
Top
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
31-08-2019
Besteldatum
31-08-2019
31-08-2019
Wij zijn heel tevreden
4.33
Goed

Datum van publicatie
23-08-2019
Besteldatum
23-08-2019
23-08-2019
Efficiënt, vriendelijk en goed materiaal, helemaal tevreden
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
19-08-2019
Besteldatum
19-08-2019
19-08-2019
ZEER SNELLE EN CORRECTE LEVERING
UITSTEKEND WERKEND PRODUCT BUITEN MIJN VERWACHTINGEN
VLOTTE COMMUNICATIE
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
17-08-2019
Besteldatum
17-08-2019
17-08-2019
het vorige gelijkaardige intex-product heeft maar 1 zomer overleefd. bubbels zijn allemaal gesprongen en de blauwe losgekomen schijfjes moest ik dagelijks uit het zwembad vissen
4.33
Goed

Datum van publicatie
14-08-2019
Besteldatum
30-07-2019
14-08-2019
Zeer vlotte en correcte afhandeling.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
13-08-2019
Besteldatum
13-08-2019
13-08-2019
Heel snel geleverd. TOP
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
13-08-2019
Besteldatum
24-06-2019
13-08-2019
ok, enkel wat vertraging bij levering.
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
13-08-2019
Besteldatum
06-08-2019
13-08-2019
De bestelling is geleverd, zoals gemeld.
4.00
Goed

Datum van publicatie
11-08-2019
Besteldatum
04-08-2019
11-08-2019
Alles ok zoals het hoort, dus geen commentaar.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
08-08-2019
Besteldatum
31-07-2019
08-08-2019
Exact wat we bestelden en snel geleverd.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
03-08-2019
Besteldatum
03-08-2019
03-08-2019
Prima service, s avonds besteld en al geleverd de volgende ochtend Denk niet dat sneller nog kan supertevreden, product werkt zoals beloofd. Een aanrader
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
02-08-2019
Besteldatum
26-07-2019
02-08-2019
Top
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
02-08-2019
Besteldatum
26-07-2019
02-08-2019
Zeer snelle levering
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
02-08-2019
Besteldatum
25-07-2019
02-08-2019
beste ik had voor de bestelling gebeld dat zeker de dag erna kosten leveren er werd mij verteld dat dit geen probleem was zodoende heb ik het zwembad besteld omdat ik die dag feestje had met kinderen wat bleek dat ze het niet konden leveren slechte service
2.00
Matig

zwembad-expert.be antwoordt: 05-08-2019
Vervelend om te horen dat je het zwembad een dag later hebt ontvangen dan verwacht. Wij hadden helaas een kleine vertraging in het magazijn. Excuses hiervoor. Ik zie dat je de bestelling inmiddels binnen hebt en ik hoop dat je er alsnog plezier aan hebt!

Datum van publicatie
01-08-2019
Besteldatum
22-07-2019
01-08-2019
Werd goed op de hoogte gehouden van de levering. Heel netjes allemaal
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
01-08-2019
Besteldatum
22-07-2019
01-08-2019
Snelle levering met een zeer scherpe prijs
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
31-07-2019
Besteldatum
23-07-2019
31-07-2019
Alles prima
4.33
Goed

Datum van publicatie
31-07-2019
Besteldatum
24-07-2019
31-07-2019
Gewoon zoals verwacht ok
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
30-07-2019
Besteldatum
09-07-2019
30-07-2019
super product met super verzending snel en goed geleverd.
ook de chat voor vragen werkte prima
4.00
Goed

Datum van publicatie
29-07-2019
Besteldatum
17-07-2019
29-07-2019
alles top
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
28-07-2019
Besteldatum
21-07-2019
28-07-2019
Zeker aan te bevelen Service qua levering & communicatie ( helpdesk) is gewoon super Ik heb geen spijt samen te werken met deze winkel.

Doe zo verder.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
27-07-2019
Besteldatum
27-07-2019
27-07-2019
Goed
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
27-07-2019
Besteldatum
24-07-2019
27-07-2019
Alles is perfect verlopen, zeer vriendelijke koerier
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
27-07-2019
Besteldatum
16-07-2019
27-07-2019
Geen enkele problemen gehad met de bestelde producten, goede service en kwaliteit.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
27-07-2019
Besteldatum
26-07-2019
27-07-2019
Vlotte snelle levering een dagje later zonder problemen. Top service
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
24-07-2019
Besteldatum
17-07-2019
24-07-2019
Top
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
24-07-2019
Besteldatum
17-07-2019
24-07-2019
Alles was ok
4.33
Goed

Datum van publicatie
24-07-2019
Besteldatum
17-07-2019
24-07-2019
Uitgebreide keuze, kwaliteitsvolle producten en snelle levering.
Interessante prijzen.
Kortom een aanrader
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
23-07-2019
Besteldatum
12-07-2019
23-07-2019
alles vlug geleverd en naar wens
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
22-07-2019
Besteldatum
14-07-2019
22-07-2019
Snelle levering, goede klantendienst. Zoveel telefonisch als via email
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
22-07-2019
Besteldatum
30-06-2019
22-07-2019
Besteld en betaald.
Telkens werd levertermijn uitgesteld om dan uiteindelijk weken later te moeten horen dat product niet voorradig is.
Ondertussen geld terug gestort gekregen.
1.00
Slecht

zwembad-expert.be antwoordt: 23-07-2019
Anders dan in eerste instantie aangegeven op onze website bleek het product helaas niet meer leverbaar te zijn. Daarop is je order inderdaad geannuleerd. Onze excuses voor het ongemak.

Datum van publicatie
19-07-2019
Besteldatum
08-07-2019
19-07-2019
Ondanks de gekochte producten voorradig waren bij hun leverancier heeft zwembadexpert de aankoop geannuleerd.
Via een ander online shop uit de groep waartoe zwembadexpert ook behoort is dan de bestelling geleverd, maar tegen een merkelijk hogere prijs.
Ondanks de belofte per mail dat de terugbetaling onmiddellijk zou gebeuren heeft zwembadexpert meer dan een week later geen terugbetaling geda
1.00
Slecht

zwembad-expert.be antwoordt: 23-07-2019
Ik zie inderdaad dat het product voor ons niet meer leverbaar is. Dat is dan ook de reden dat je bestelling geannuleerd is. Onze excuses voor het ongemak. Inmiddels zie ik dat de terugbetaling ook voldaan is. Mocht je verdere vragen hebben dan horen we dat graag.

Datum van publicatie
19-07-2019
Besteldatum
12-07-2019
19-07-2019
Alles was prima in orde
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
17-07-2019
Besteldatum
09-07-2019
17-07-2019
Een correcte en snelle levering
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
16-07-2019
Besteldatum
09-07-2019
16-07-2019
Super snelle levering. Top Product. Graag weer.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
16-07-2019
Besteldatum
04-07-2019
16-07-2019
Het stoorde enorm dat er niet kon gecommuniceerd worden met PostNL over de levering Het zou eigenlijk een kleine moeite moeten zijn om de chauffeur even te laten bellen naar de klant met de melding dat hij er over een half uur is en met de vraag of het adres nog steeds dezelfde is (met de mogelijkheid om bvb 5 km uit te wijken)...
Als Telenet en andere service-firma's dit kunnen...
3.67
Goed

Datum van publicatie
16-07-2019
Besteldatum
09-07-2019
16-07-2019
service heb ik nog niet nodig gehad.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
16-07-2019
Besteldatum
08-07-2019
16-07-2019
volledig in orde
5.00
Uitstekend

zwembad-expert.be

zwembad-expert.be werd op 10-12-2014 gecertificeerd door Trusted Shops.

Contact
Winschoterdiep 50
9723 AB Groningen
Nederland
info@frank.nl
zwembad-expert.be
Winkel-exploitant
Frank B.V.
Winschoterdiep 50
9723 AB Groningen
Nederland
Handelsregister
Kamer van Koophandel 02083727
Vertegenwoordigingsbevoegde persoon
B. Derksen
Maak gebruik van de ervaringen van andere klanten als oriëntatie hulpmiddel!
Elke bestelling kan met max. 5 sterren worden beoordeeld in de categorieën Levering, Producten en Service. De beoordelingen hebben betrekking op ervaringen die niet ouder zijn dan 6 maanden. Het tijdstip dat de beoordeling afgegeven is bevindt zich tevens in deze periode. Voor iedere afgegeven beoordeling berekenen we aan de hand van de individuele scores de gemiddelde score (rekenkundige methode). De eindbeoordeling van de shop is het gewone gemiddelde van de gemiddelde scores van alle Trusted Shops-beoordelingen in de afgelopen 12 maanden. In de commentaren delen klanten in eigen woorden hun ervaringen met zwembad-expert.be.

Score op basis van totaal aantal beoordelingen
5.0 - 4.5Uitstekend
4.5 - 3.5Goed
3.5 - 2.5Redelijk
2.5 - 1.5Matig
1.5 - 1.0Slecht

Authentieke klantbeoordelingen voor meer vertrouwen
Trusted Shops is marktleider op het gebied van vertrouwen voor online shops in Europa. Trusted Shops test alle beoordelingen met behulp van machinale en handmatige controles, omdat enkel authentieke recensies hulp bieden bij het kopen.