Certyfikat dla onlineprinters.pl

No. XE6DE895D4AEF61AFF0F6BBE4BF8077FF
 

Certyfikat wydany dn.
11.03.2015 r.
Ważny do
10.03.2018 r.
Potwierdzone przez
Jean-Marc Noël
Dyrektor Zarządzający Trusted Shops GmbH
Informacje na temat sprzedawcy
Dalsze informacje i warunki korzystania z gwarancji Trusted Shops

Opinie o onlineprinters.pl



Bardzo dobry

4.81/5.00

    • 5 gwiazdek
    • 4 gwiazdki
    • 3 gwiazdki
    • 2 gwiazdki
    • 1 gwiazdka

Ocena łączna obliczona została na podstawie 48 ocen zebranych za pośrednictwem systemu Trusted Shops w ciągu ostatnich 12 miesięcy.
Od czasu rejestracji zebrano 113 opinii.

    • Dostawa
    • Towar
    • Serwis dla klientów

Opinii klientów

   
Wszystko wyśła bardzo dobrze. Dziękuję.
4.67
Bardzo dobry

Super obsługa, szybka realizacja zamówienia, polecam.
5.00
Bardzo dobry

Produkt zgodny z zamówieniem, przesyłka z zagranicy dotarła bardzo szybko.
5.00
Bardzo dobry

onlineprinters.pl odpowiada: 10.08.2017 r.
Bardzo dziękujemy za Państwa opinię. Cieszymy się już na następne zamówienie od Państwa. Serdecznie pozdrawiamy, Onlineprinters

Bardzo wysoka jakość, profesjonalna obsługa
5.00
Bardzo dobry

SZKODA ZE DOSTAWA TRWA TAK DŁUGO
4.67
Bardzo dobry

onlineprinters.pl odpowiada: 21.07.2017 r.
Bardzo dziękujemy za Państwa feedback. Chętnie jesteśmy do Państwa dyspozycji w razie pytań odnośnie czasów dostawy. Skontaktujcie się Państwo z naszym Działem Obsługi Klienta. Onlineprinters

Wszystko w porządku
5.00
Bardzo dobry

wszystko ok
5.00
Bardzo dobry

bez problemów wykonane zlecenie, szkoda tylko że ze względu na to, że siedziba jest daleko to czas oczekiwania na przesyłkę jest nieco dłuższy niż by się można było spodziewać, ale i tak nie jest źle. Jedynie sugeruję nad przejrzeniem cenników, gdyż część produktów jest wyjątkowo wysoko wyceniona.
5.00
Bardzo dobry

Szybko, sprawnie, i najważniejsze w doskonałej jakości.
5.00
Bardzo dobry

Jakość jest naprawdę dobra, czas produkcji i wysyłki jest długi i wynosi maksymalnie tyle co pozwala regulamin. Ja czekałem od 30.05 do 09.06.
3.00
Dostateczny

onlineprinters.pl odpowiada: 16.06.2017 r.
Bardzo dziękujemy za Państwa feedback. Nasz Dział Obsługi Klienta chętnie odpowie na wszystkie pytania dotyczące czasów produkcji jak i wysyłki. Wkrótce skontaktujemy się z Państwem w tej sprawie. Serdecznie pozdrawiamy, Onlineprinters

Jakość jest naprawdę dobra, czas produkcji i wysyłki jest długi i wynosi maksymalnie tyle co pozwala regulamin. Ja czekałem od 30.05 do 09.06.
3.00
Dostateczny

Wydruk zgodny z oczekiwaniami- wysoka jakość. Na infolinii chciałam uzyskać poradę o przygotowaniu pliku, ale Pani nie do końca potrafiła odpowiedzieć na pytanie. Na pewno skorzystam ponownie
4.67
Bardzo dobry

onlineprinters.pl odpowiada: 06.06.2017 r.
Miło nam, że mogliśmy Państwa przekonać do nas. Cieszymy się już na następne zamówienie od Państwa. Serdecznie pozdrawiamy, Onlineprinters

Nie mam najmnieszych zastrzeżeń. Przyjazna strona internetowa; szybka wysyłka; druk wysokiej jakości - po prostu 5 na 5.
5.00
Bardzo dobry

Wszystko szybko i sprawnie do tego w dobrej cenie. Polecam
5.00
Bardzo dobry

Szybko, sprawnie, bez problemów. Stan wydruków - bardzo wysoki poziom. Bardzo dobrze zapakowana przesyłka. Wygodny panel dla zamawiającego. Przyjazna strona internetowa. Możliwość ochrony środowiska w związku z emisją CO2. Same pozytywne oceny - z całą pewnością będę korzystał z usług tej drukarni.
5.00
Bardzo dobry

onlineprinters.pl odpowiada: 02.05.2017 r.
Miło nam, że mogliśmy Państwa przekonać do nas. Cieszymy się już na następne zamówienie od Państwa. Serdecznie pozdrawiamy, Onlineprinters

Rewelacyjna obsługa, cena, wysyłka. Widać tu "nie polską" jakość i precyzję. Gratuluje managerom spółki za utrzymanie takiej jakości
5.00
Bardzo dobry

Szybko , tanio i profesjonalnie
5.00
Bardzo dobry

Tanio, solidnie, profesjonalnie. Polecam
5.00
Bardzo dobry

szybko i sprawnie dziękuje
5.00
Bardzo dobry

onlineprinters.pl odpowiada: 07.04.2017 r.
Bardzo dziękujemy za Państwa opinię. Cieszymy się już na następne zamówienie od Państwa. Serdecznie pozdrawiamy, Onlineprinters

wszystko ok
5.00
Bardzo dobry

Jak zwykle wszystko perfekcyjnie
5.00
Bardzo dobry

Dobra jakość w dobrej cenie.
5.00
Bardzo dobry

onlineprinters.pl odpowiada: 27.03.2017 r.
Bardzo dziękujemy za Państwa opinię. Cieszymy się już na następne zamówienie od Państwa. Serdecznie pozdrawiamy, Onlineprinters

Jestem bardzo zadowolona z wykonanej przez Państwo usługi Szybka dostawa i szybki termin realizacji. Polecam
5.00
Bardzo dobry

Jestem zadowolony z usług firmy, ale czas realizacji i dostawa zawsze może trwać szybciej :)
4.67
Bardzo dobry

Wszystko w najlepszym porządku. Polecam
5.00
Bardzo dobry

onlineprinters.pl odpowiada: 15.03.2017 r.
Bardzo dziękujemy za Państwa opinię. Cieszymy się już na następne zamówienie od Państwa. Serdecznie pozdrawiamy, Onlineprinters

Polecam :)
4.67
Bardzo dobry

Bez zastrzeżeń, produkt zgodny z zamówieniem.
5.00
Bardzo dobry

Kolejne zamówienie i kolejny raz wszystko szybko, sprawnie i najważniejsze jakość bardzo dobra. Kolory odpowiednio odwzorowane.
5.00
Bardzo dobry

onlineprinters.pl odpowiada: 27.02.2017 r.
Bardzo dziękujemy za Państwa opinię. Cieszymy się już na następne zamówienie od Państwa. Serdecznie pozdrawiamy, Onlineprinters

MIŁA I SZYBKA OBSŁUGA
5.00
Bardzo dobry

godne polecenia, szybko, solidnie, tanio
5.00
Bardzo dobry

Szybko i sprawnie i w dobrej cenie
5.00
Bardzo dobry

onlineprinters.pl odpowiada: 06.02.2017 r.
Bardzo dziękujemy za Państwa opinię. Cieszymy się już na następne zamówienie od Państwa. Serdecznie pozdrawiamy, Onlineprinters

Jestem zadowolony z usługi
5.00
Bardzo dobry

Łatwo pomylić się przy zamawiania i wpisać nin europejski nawet jeśli się go nie posiada co później utrudnia realizację zamówienia. Może dobrze byłoby zrobić miejsce na nip a potem drugie okienko w którym Zaznaczyć trzeba czy ma się aktywowany nip europejski.
5.00
Bardzo dobry

Wszystko sprawnie i profesjonalnie, firma godna polecenia.
5.00
Bardzo dobry

onlineprinters.pl odpowiada: 20.01.2017 r.
Miło nam, że mogliśmy Państwa przekonać do nas. Cieszymy się już na następne zamówienie od Państwa. Serdecznie pozdrawiamy, Onlineprinters

Długi czas księgowania przelewu bankowego... :( To wielki minus.
5.00
Bardzo dobry

Profesjonalnie i bez problemów. Polecam.
5.00
Bardzo dobry

Super
5.00
Bardzo dobry

Dużym udogodnieniem są dostarczone wzorce umożliwiające samodzielne projektowanie wybranego produktu. Jakość zamówionego produktu oraz forma i sposób dostarczenia doskonały. Określone terminy wykonania zamówionego artykułu zgodne z uzgodnieniami.
5.00
Bardzo dobry

Bardzo polecam firmę , swoje usługi wykonuje sumiennie i na wysokim standardzie , przy czym zachowuje znakomity stosunek ceny do jakości produktu.
5.00
Bardzo dobry

onlineprinters.pl odpowiada: 09.12.2016 r.
Miło nam, że mogliśmy Państwa przekonać do nas. Cieszymy się już na następne zamówienie od Państwa. Serdecznie pozdrawiamy, Onlineprinters

Jestem bardzo zadowolona. Wydruki w 100 takie, jak wysyłam, dobre odwzorowanie kolorów i jakość wydruków. Do tego przystępny i fajny panel ładowania pliku do druku.
5.00
Bardzo dobry

onlineprinters.pl

onlineprinters.pl uzyskał certyfikat Trusted Shops w dniu 11.03.2015 r.

Kontakt
Rudolf-Diesel-Straße 10
91413 Neustadt an der Aisch
Niemcy
Tel: +48 22 1168609
Fax: +49 9161 89892000
info@onlineprinters.pl
onlineprinters.pl

Sprzedawca
Onlineprinters GmbH
Rudolf-Diesel-Straße 10
91413 Neustadt an der Aisch
Niemcy
Rejestr handlowy
Amtsgericht Fürth HRB 11487
Osoba upoważniona do reprezentowania firmy
Dr. Michael Fries (CEO), Dirk A. Müller (CFO)
Dalsze informacje o systemie opinii Trusted Shops
Zapoznaj się z doświadczeniami innych klientów!
Realizacja każdego z zamówień może zostać oceniona w skali od 1 do 5 gwiazdek. Klienci mogą ocenić sklep do 6 miesięcy od daty złożenia zamówienia. Na podstawie punktów przyznanych za towar, dostawę i obsługę obliczamy dla każdej dodanej opinii ocenę średnią (średnia arytmetyczna). Łączna ocena sklepu internetowego stanowi średnią wszystkich takich ocen z ostatnich 12 miesięcy. Dodając komentarze, klienci opisują swoje doświadczenia związane z korzystaniem z onlineprinters.pl.

Obliczanie oceny łącznej
5.0 - 4.5Bardzo dobry
4.5 - 3.5Dobry
3.5 - 2.5Dostateczny
2.5 - 1.5Mierny
1.5 - 1.0Niedostateczny

Wiarygodne opinie klientów zwiększają zaufanie
Trusted Shops jest wiodącą marką budującą zaufanie w segmencie zakupów online na terenie Europy. Wszystkie opinie poddawane są przez Trusted Shops zautomatyzowanej i manualnej kontroli, ponieważ tylko autentyczne oceny pomagają w podjęciu decyzji o zakupie.