Certyfikat dla onlineprinters.pl

No. XE6DE895D4AEF61AFF0F6BBE4BF8077FF
 

Certyfikat wydany dn.
11.03.2015 r.
Ważny do
10.03.2019 r.
Potwierdzone przez
Jean-Marc Noël
Dyrektor Zarządzający Trusted Shops GmbH
Informacje na temat sprzedawcy
Dalsze informacje i warunki korzystania z gwarancji Trusted Shops

Opinie o onlineprinters.pl



Bardzo dobry

4.72/5.00

    • 5 gwiazdek
    • 4 gwiazdki
    • 3 gwiazdki
    • 2 gwiazdki
    • 1 gwiazdka

Ocena łączna obliczona została na podstawie 37 ocen zebranych za pośrednictwem systemu Trusted Shops w ciągu ostatnich 12 miesięcy.
Od czasu rejestracji zebrano 121 opinii.

    • Dostawa
    • Towar
    • Serwis dla klientów

Opinii klientów

   
Data publikacji
07.01.2018 r.
Data zamówienia
24.12.2017 r.
07.01.2018 r.
Zamówienie dotarło częściowo uszkodzone przez kuriera na skutek złego zapakowania.
3.33
Dostateczny

onlineprinters.pl odpowiada: 08.01.2018 r.
Bardzo dziękujemy za Państwa feedback. Nasz Dział Reklamacji skontaktuje się wkrótce z Państwem w tej sprawie. Serdecznie pozdrawiamy, Onlineprinters

Data publikacji
05.01.2018 r.
Data zamówienia
05.01.2018 r.
05.01.2018 r.
Jakość druku jak i i obsługa Klienta jest naprawdę na wysokim poziomie. Ceny usług są w stosunku do jakości na właściwym poziomie.
Niestety w moim przypadku zapakowane ulotki w kartonie zostały zgniecione na rogach. Kurier zgniótł rogi kartonu uszkadzając część ulotek.
3.33
Dostateczny

onlineprinters.pl odpowiada: 08.01.2018 r.
Bardzo dziękujemy za Państwa feedback. Nasz Dział Reklamacji skontaktuje się wkrótce z Państwem w tej sprawie. Serdecznie pozdrawiamy, Onlineprinters

Data publikacji
26.12.2017 r.
Data zamówienia
26.12.2017 r.
26.12.2017 r.
Very good
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
19.12.2017 r.
Data zamówienia
19.12.2017 r.
19.12.2017 r.
super
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
12.11.2017 r.
Data zamówienia
10.11.2017 r.
12.11.2017 r.
wszystko tak jak należy
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
05.11.2017 r.
Data zamówienia
05.11.2017 r.
05.11.2017 r.
Wszystko super. Utrudniony kontakt z biurem.
4.33
Dobry

onlineprinters.pl odpowiada: 06.11.2017 r.
Miło nam, że mogliśmy Państwa przekonać do nas. Cieszymy się już na następne zamówienie od Państwa. Serdecznie pozdrawiamy, Onlineprinters

Data publikacji
20.10.2017 r.
Data zamówienia
20.10.2017 r.
20.10.2017 r.
Wszystko w porządku, czas dostawy mógłby być nieco szybszy oraz wprowadzenie uprawień w procesie zamawiania i było by idealnie.
4.33
Dobry

Data publikacji
04.10.2017 r.
Data zamówienia
04.10.2017 r.
04.10.2017 r.
Szybka dostawa, bardzo dobra jakość wydruku i atrakcyjna cena. Polecam
5.00
Bardzo dobry

onlineprinters.pl odpowiada: 05.10.2017 r.
Bardzo dziękujemy za Państwa opinię. Cieszymy się już na następne zamówienie od Państwa. Serdecznie pozdrawiamy, Onlineprinters

Data publikacji
16.09.2017 r.
Data zamówienia
16.09.2017 r.
16.09.2017 r.
Wszystko wyśła bardzo dobrze. Dziękuję.
4.67
Bardzo dobry

Data publikacji
18.08.2017 r.
Data zamówienia
18.08.2017 r.
18.08.2017 r.
Super obsługa, szybka realizacja zamówienia, polecam.
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
09.08.2017 r.
Data zamówienia
09.08.2017 r.
09.08.2017 r.
Produkt zgodny z zamówieniem, przesyłka z zagranicy dotarła bardzo szybko.
5.00
Bardzo dobry

onlineprinters.pl odpowiada: 10.08.2017 r.
Bardzo dziękujemy za Państwa opinię. Cieszymy się już na następne zamówienie od Państwa. Serdecznie pozdrawiamy, Onlineprinters

Data publikacji
01.08.2017 r.
Data zamówienia
01.08.2017 r.
01.08.2017 r.
Bardzo wysoka jakość, profesjonalna obsługa
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
20.07.2017 r.
Data zamówienia
20.07.2017 r.
20.07.2017 r.
SZKODA ZE DOSTAWA TRWA TAK DŁUGO
4.67
Bardzo dobry

onlineprinters.pl odpowiada: 21.07.2017 r.
Bardzo dziękujemy za Państwa feedback. Chętnie jesteśmy do Państwa dyspozycji w razie pytań odnośnie czasów dostawy. Skontaktujcie się Państwo z naszym Działem Obsługi Klienta. Onlineprinters

Data publikacji
19.07.2017 r.
Data zamówienia
19.07.2017 r.
19.07.2017 r.
Wszystko w porządku
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
23.06.2017 r.
Data zamówienia
23.06.2017 r.
23.06.2017 r.
wszystko ok
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
19.06.2017 r.
Data zamówienia
19.06.2017 r.
19.06.2017 r.
bez problemów wykonane zlecenie, szkoda tylko że ze względu na to, że siedziba jest daleko to czas oczekiwania na przesyłkę jest nieco dłuższy niż by się można było spodziewać, ale i tak nie jest źle. Jedynie sugeruję nad przejrzeniem cenników, gdyż część produktów jest wyjątkowo wysoko wyceniona.
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
19.06.2017 r.
Data zamówienia
19.06.2017 r.
19.06.2017 r.
Szybko, sprawnie, i najważniejsze w doskonałej jakości.
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
14.06.2017 r.
Data zamówienia
29.05.2017 r.
14.06.2017 r.
Jakość jest naprawdę dobra, czas produkcji i wysyłki jest długi i wynosi maksymalnie tyle co pozwala regulamin. Ja czekałem od 30.05 do 09.06.
3.00
Dostateczny

onlineprinters.pl odpowiada: 16.06.2017 r.
Bardzo dziękujemy za Państwa feedback. Nasz Dział Obsługi Klienta chętnie odpowie na wszystkie pytania dotyczące czasów produkcji jak i wysyłki. Wkrótce skontaktujemy się z Państwem w tej sprawie. Serdecznie pozdrawiamy, Onlineprinters

Data publikacji
14.06.2017 r.
Data zamówienia
29.05.2017 r.
14.06.2017 r.
Jakość jest naprawdę dobra, czas produkcji i wysyłki jest długi i wynosi maksymalnie tyle co pozwala regulamin. Ja czekałem od 30.05 do 09.06.
3.00
Dostateczny

Data publikacji
05.06.2017 r.
Data zamówienia
05.06.2017 r.
05.06.2017 r.
Wydruk zgodny z oczekiwaniami- wysoka jakość. Na infolinii chciałam uzyskać poradę o przygotowaniu pliku, ale Pani nie do końca potrafiła odpowiedzieć na pytanie. Na pewno skorzystam ponownie
4.67
Bardzo dobry

onlineprinters.pl odpowiada: 06.06.2017 r.
Miło nam, że mogliśmy Państwa przekonać do nas. Cieszymy się już na następne zamówienie od Państwa. Serdecznie pozdrawiamy, Onlineprinters

Data publikacji
23.05.2017 r.
Data zamówienia
21.04.2017 r.
23.05.2017 r.
Nie mam najmnieszych zastrzeżeń. Przyjazna strona internetowa; szybka wysyłka; druk wysokiej jakości - po prostu 5 na 5.
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
20.05.2017 r.
Data zamówienia
20.05.2017 r.
20.05.2017 r.
Wszystko szybko i sprawnie do tego w dobrej cenie. Polecam
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
29.04.2017 r.
Data zamówienia
14.04.2017 r.
29.04.2017 r.
Szybko, sprawnie, bez problemów. Stan wydruków - bardzo wysoki poziom. Bardzo dobrze zapakowana przesyłka. Wygodny panel dla zamawiającego. Przyjazna strona internetowa. Możliwość ochrony środowiska w związku z emisją CO2. Same pozytywne oceny - z całą pewnością będę korzystał z usług tej drukarni.
5.00
Bardzo dobry

onlineprinters.pl odpowiada: 02.05.2017 r.
Miło nam, że mogliśmy Państwa przekonać do nas. Cieszymy się już na następne zamówienie od Państwa. Serdecznie pozdrawiamy, Onlineprinters

Data publikacji
20.04.2017 r.
Data zamówienia
20.04.2017 r.
20.04.2017 r.
Rewelacyjna obsługa, cena, wysyłka. Widać tu "nie polską" jakość i precyzję. Gratuluje managerom spółki za utrzymanie takiej jakości
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
18.04.2017 r.
Data zamówienia
18.04.2017 r.
18.04.2017 r.
Szybko , tanio i profesjonalnie
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
14.04.2017 r.
Data zamówienia
14.04.2017 r.
14.04.2017 r.
Tanio, solidnie, profesjonalnie. Polecam
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
06.04.2017 r.
Data zamówienia
06.04.2017 r.
06.04.2017 r.
szybko i sprawnie dziękuje
5.00
Bardzo dobry

onlineprinters.pl odpowiada: 07.04.2017 r.
Bardzo dziękujemy za Państwa opinię. Cieszymy się już na następne zamówienie od Państwa. Serdecznie pozdrawiamy, Onlineprinters

Data publikacji
06.04.2017 r.
Data zamówienia
06.04.2017 r.
06.04.2017 r.
wszystko ok
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
31.03.2017 r.
Data zamówienia
31.03.2017 r.
31.03.2017 r.
Jak zwykle wszystko perfekcyjnie
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
24.03.2017 r.
Data zamówienia
22.03.2017 r.
24.03.2017 r.
Dobra jakość w dobrej cenie.
5.00
Bardzo dobry

onlineprinters.pl odpowiada: 27.03.2017 r.
Bardzo dziękujemy za Państwa opinię. Cieszymy się już na następne zamówienie od Państwa. Serdecznie pozdrawiamy, Onlineprinters

Data publikacji
24.03.2017 r.
Data zamówienia
24.03.2017 r.
24.03.2017 r.
Jestem bardzo zadowolona z wykonanej przez Państwo usługi Szybka dostawa i szybki termin realizacji. Polecam
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
24.03.2017 r.
Data zamówienia
24.03.2017 r.
24.03.2017 r.
Jestem zadowolony z usług firmy, ale czas realizacji i dostawa zawsze może trwać szybciej :)
4.67
Bardzo dobry

Data publikacji
14.03.2017 r.
Data zamówienia
14.03.2017 r.
14.03.2017 r.
Wszystko w najlepszym porządku. Polecam
5.00
Bardzo dobry

onlineprinters.pl odpowiada: 15.03.2017 r.
Bardzo dziękujemy za Państwa opinię. Cieszymy się już na następne zamówienie od Państwa. Serdecznie pozdrawiamy, Onlineprinters

Data publikacji
14.03.2017 r.
Data zamówienia
25.02.2017 r.
14.03.2017 r.
Polecam :)
4.67
Bardzo dobry

Data publikacji
27.02.2017 r.
Data zamówienia
27.02.2017 r.
27.02.2017 r.
Bez zastrzeżeń, produkt zgodny z zamówieniem.
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
24.02.2017 r.
Data zamówienia
24.02.2017 r.
24.02.2017 r.
Kolejne zamówienie i kolejny raz wszystko szybko, sprawnie i najważniejsze jakość bardzo dobra. Kolory odpowiednio odwzorowane.
5.00
Bardzo dobry

onlineprinters.pl odpowiada: 27.02.2017 r.
Bardzo dziękujemy za Państwa opinię. Cieszymy się już na następne zamówienie od Państwa. Serdecznie pozdrawiamy, Onlineprinters

Data publikacji
23.02.2017 r.
Data zamówienia
23.02.2017 r.
23.02.2017 r.
MIŁA I SZYBKA OBSŁUGA
5.00
Bardzo dobry

onlineprinters.pl opinie klientów

onlineprinters.pl

Proste zamawianie druku online!

onlineprinters.pl uzyskał certyfikat Trusted Shops w dniu 11.03.2015 r.

My, Onlineprinters GmbH, wyprodukujemy we własnych zakładach Twoje indywidualnie zaprojektowane produkty poligraficzne takie jak: ulotki, kartki pocztowe, teczki, prospekty, plakaty, papier listowy, wizytówki, broszury, katalogi, systemy reklamowe i wiele innych produktów w najwyższej jakości druku offsetowego oraz cyfrowego.

Kontakt
Rudolf-Diesel-Straße 10
91413 Neustadt an der Aisch
Niemcy
Tel: +48 22 1168609
Fax: +49 9161 89892000
service@onlineprinters.pl
onlineprinters.pl

Sprzedawca
Onlineprinters GmbH
Rudolf-Diesel-Straße 10
91413 Neustadt an der Aisch
Niemcy
Rejestr handlowy
Amtsgericht Fürth HRB 11487
Osoba upoważniona do reprezentowania firmy
Dr. Michael Fries (CEO), Dirk A. Müller (CFO), Christian Würst (CCO)
Zapoznaj się z doświadczeniami innych klientów!
Realizacja każdego z zamówień może zostać oceniona w skali od 1 do 5 gwiazdek. Klienci mogą ocenić sklep do 6 miesięcy od daty złożenia zamówienia. Na podstawie punktów przyznanych za towar, dostawę i obsługę obliczamy dla każdej dodanej opinii ocenę średnią (średnia arytmetyczna). Łączna ocena sklepu internetowego stanowi średnią wszystkich takich ocen z ostatnich 12 miesięcy. Dodając komentarze, klienci opisują swoje doświadczenia związane z korzystaniem z onlineprinters.pl.

Obliczanie oceny łącznej
5.0 - 4.5Bardzo dobry
4.5 - 3.5Dobry
3.5 - 2.5Dostateczny
2.5 - 1.5Mierny
1.5 - 1.0Niedostateczny

Wiarygodne opinie klientów zwiększają zaufanie
Trusted Shops jest wiodącą marką budującą zaufanie w segmencie zakupów online na terenie Europy. Wszystkie opinie poddawane są przez Trusted Shops zautomatyzowanej i manualnej kontroli, ponieważ tylko autentyczne oceny pomagają w podjęciu decyzji o zakupie.