Certificaat voor onlineprinters.nl

No. XFC7CB694E562198593A2B2C6BCA9ACA2
 

Geldig vanaf
05-06-2014
Geldig tot
04-06-2019
Bevestigd door
Jean-Marc Noël
Bedrijfsleider Trusted Shops GmbH
Informatie over de winkelier
Details en voorwaarden van de Trusted Shops-garantie

Beoordelingen voor onlineprinters.nl



Goed

4.34/5.00

    • 5 sterren
    • 4 sterren
    • 3 sterren
    • 2 sterren
    • 1 ster

De score is gebaseerd op de 391 Trusted Shops beoordelingen van de laatste 12 maanden.
In totaal heeft onlineprinters.nl al 2.691 beoordelingen verzameld.

    • Levering
    • Producten
    • Service

Klantbeoordelingen

   
Datum van publicatie
17-09-2018
Besteldatum
17-09-2018
17-09-2018
Fijn bedrijf, houdt zich aan afspraken.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
14-09-2018
Besteldatum
14-09-2018
14-09-2018
Snel en keurig geleverd, uitstekende kwaliteit en een geweldige service
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
14-09-2018
Besteldatum
14-09-2018
14-09-2018
Goed
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
13-09-2018
Besteldatum
13-09-2018
13-09-2018
Alles naar wens, goede afdrukken en verpakking.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
13-09-2018
Besteldatum
13-09-2018
13-09-2018
De levering gebeurde in twee delen, zonder dat we daar van op de hoogte waren. Dat is lastig, want nu werd het ook in twee delen bij de klant geleverd wat weer extra kosten met zich mee bracht.
Het product was goed gedrukt, echter waren er nogal wat exemplaren die bij het vervoer gekreukt waren.
3.67
Goed

Datum van publicatie
12-09-2018
Besteldatum
12-09-2018
12-09-2018
Prima kwaliteit, snel geleverd
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
10-09-2018
Besteldatum
10-09-2018
10-09-2018
Snelle ontvangst prima, site, eigenlijk gewoon goed.
5.00
Uitstekend

onlineprinters.nl antwoordt: 11-09-2018
Heel fijn dat wij u hebben kunnen overtuigen. Wij kijken reeds uit naar uw volgende bestelling. Met vriendelijke groeten, uw Onlineprinters

Datum van publicatie
10-09-2018
Besteldatum
10-09-2018
10-09-2018
In eerste instantie verkeerd geleverd. Volgende dag al opnieuw binnen
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
10-09-2018
Besteldatum
10-09-2018
10-09-2018
super goedkoop, en een prachtige kwaliteit ook de verzending was goed geregeld
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
10-09-2018
Besteldatum
10-09-2018
10-09-2018
service is er niet, als er wat fout gaat is het de schuld van de klant. Mee denken naar een oplossing is niet mogelijk
2.33
Matig

onlineprinters.nl antwoordt: 11-09-2018
Bedankt voor uw feedback. Het spijt ons dat u teleurgesteld bent. Graag staan wij u bij vragen betreffende onze producten en onlineshop te woord. Bel simpelweg onze klantenservice op. Met vriendelijke groeten, uw Onlineprinters

Datum van publicatie
09-09-2018
Besteldatum
09-09-2018
09-09-2018
zeer snel geleverd jammer dat het weekend er tussen zat
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
06-09-2018
Besteldatum
06-09-2018
06-09-2018
Ik ben enorm tevreden over Onlineprinters Uitstekende kwaliteit en dat voor een super prijs. Snel en keurig geleverd
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
03-09-2018
Besteldatum
03-09-2018
03-09-2018
Vorig jaar heb ik tafelkalenders besteld. Wat ik kreeg was niet wat ik verwachtte: kalenders met een opvouwbare karton (zoals op de foto op de website). Deze hadden maar een niet opvouwbaar karton. Toen dacht ik bij de bestelling een fout had gemaakt maar vandaag aan de telefoontje begreep ik door een van uw collega's dat er waarschijnlijk wel een fout van u is. Ik lees graag uw reactie.
2.67
Redelijk

onlineprinters.nl antwoordt: 04-09-2018
Hartelijk dank voor uw feedback. Onze kwaliteitsmanagement heeft reeds via e-mail contact met u opgenomen om het problem op te lossen. Neem a.u.b. contact met ons op wanneer u de e-mail niet heeft ontvangen. Met vriendelijke groeten, Uw Onlineprinters

Datum van publicatie
03-09-2018
Besteldatum
03-09-2018
03-09-2018
Veel te weinig geleverd. Daarnaast in plaats van offset digitaal gedrukt. Stickers waren voor een evenement. Nu moeten we iets anders verzinnen om uit te delen aan de bezoekers wat vele malen kostbaarder zal zijn aangezien er geen tijd meer is voor tijdig herstel door onlineprinters.
1.00
Slecht

onlineprinters.nl antwoordt: 04-09-2018
Hartelijk dank voor uw feedback. Onze kwaliteitsmanagement heeft reeds via e-mail contact met u opgenomen om u een feedback te kunnen geven. Neem a.u.b. contact met ons op wanneer u de e-mail niet heeft ontvangen. Met vriendelijke groeten, Uw Onlineprinters

Datum van publicatie
31-08-2018
Besteldatum
31-08-2018
31-08-2018
Perfect
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
28-08-2018
Besteldatum
28-08-2018
28-08-2018
Ik ben erg geschrokken van de kleur van het briefpapier. De blauwe balk in de kop is paars en behoort blauw te zijn, ik kan het briefpapier nu niet gebruiken omdat het er totaal anders uitziet van de rest van mijn drukwerk. Er zit dag en nacht verschil in. Indien nodig wil ik wel wat modellen opsturen zodat jullie de kleuren kunnen beoordelen. Ik ben alleen ontevreden over het product.
3.33
Redelijk

onlineprinters.nl antwoordt: 29-08-2018
Bedankt voor uw feedback. Het spijt ons dat u teleurgesteld bent. Wij zullen zo snel mogelijk contact met u opnemen om het probleem op te lossen. Met vriendelijke groeten, uw Onlineprinters

Datum van publicatie
28-08-2018
Besteldatum
28-08-2018
28-08-2018
geen toelichting.
4.00
Goed

Datum van publicatie
28-08-2018
Besteldatum
28-08-2018
28-08-2018
De productie was vertraagd, en daarover ben ik niet geïnformeerd. Pas nadat ik zelf belde hoorde ik hiervan. Hierna had mijn order heel veel haast en ben ik tot twee keer toe niet terugbelt terwijl me dit belooft was. Vervolgens was degene die me heeft geholpen niet meer aanwezig. Gelukkig is het uiteindelijk met een spoedzending nog net goedgekomen, nadat ik zelf met de vervoerder contact opnam.
2.00
Matig

onlineprinters.nl antwoordt: 29-08-2018
Bedankt voor uw feedback. Het spijt ons dat u teleurgesteld bent. We streven ernaar voortdurend onze kwaliteit en onze service nog verder te verbeteren. Bedankt dat u ons geattendeerd heeft. Heeft u vragen betreffende uw orders, bel dan simpelweg onze klantenservice op. Met vriendelijke groeten, uw Onlineprinters

Datum van publicatie
28-08-2018
Besteldatum
28-08-2018
28-08-2018
Kan beter
3.33
Redelijk

Datum van publicatie
28-08-2018
Besteldatum
28-08-2018
28-08-2018
Helemaal tevreden
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
27-08-2018
Besteldatum
27-08-2018
27-08-2018
Alles perfect Bedankt voor goede service
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
27-08-2018
Besteldatum
27-08-2018
27-08-2018
Snel en goed
4.00
Goed

Datum van publicatie
24-08-2018
Besteldatum
24-08-2018
24-08-2018
Excellent kwaliteit / product
Keurig en ruim op tijd geleverd.
Altijd een goede service gevonden hoor
5.00
Uitstekend

onlineprinters.nl antwoordt: 27-08-2018
Bedankt voor uw positieve beoordeling. Wij kijken reeds uit naar uw volgende bestelling en u opnieuw in onze onlineshop te mogen begroeten. Met vriendelijke groeten, uw Onlineprinters

Datum van publicatie
24-08-2018
Besteldatum
24-08-2018
24-08-2018
Goede kwaliteit voor een prettige prijs. Fijn dat bestellingen te volgen zijn met track&trace. Zeer tevreden
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
24-08-2018
Besteldatum
24-08-2018
24-08-2018
Goed geregeld
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
23-08-2018
Besteldatum
23-08-2018
23-08-2018
Snelle service en prima resultaat.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
23-08-2018
Besteldatum
23-08-2018
23-08-2018
Have been using online printers for years and they never disappoint me. Quick, great service and super friendly and helpful customer service, great products t’
5.00
Uitstekend

onlineprinters.nl antwoordt: 24-08-2018
Thank you for your positive review. We look forward to your next order and to welcoming you once again in our Online Shop. Your Onlineprinters Team

Datum van publicatie
22-08-2018
Besteldatum
22-08-2018
22-08-2018
goede prijs kwaliteitsverhouding
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
22-08-2018
Besteldatum
22-08-2018
22-08-2018
prima prijs/kwaliteitsverhouding.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
22-08-2018
Besteldatum
22-08-2018
22-08-2018
Alles naar behoren en goed afgehandeld. Zelfs een adreswijziging van de aflevering wordt goed en tijdig verwerkt.
4.33
Goed

Datum van publicatie
22-08-2018
Besteldatum
22-08-2018
22-08-2018
top
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
21-08-2018
Besteldatum
21-08-2018
21-08-2018
Uitstekend
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
21-08-2018
Besteldatum
21-08-2018
21-08-2018
We bestellen hier geregeld naar volle tevredenheid.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
20-08-2018
Besteldatum
17-08-2018
20-08-2018
Vanuit ons vakantie adres alles geregeld. Was snel geleverd en voldoet aan onze verwachting
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
20-08-2018
Besteldatum
20-08-2018
20-08-2018
Op zich zijn we tevreden, drukkwaliteit is prima. Het enige is dat de vouw in het midden "breekt". Dan zouden we wellicht volgende keer moeten kiezen voor rillen en dus voor een vouwkaart ipv een A5 folder?
4.67
Uitstekend

onlineprinters.nl antwoordt: 21-08-2018
Bedankt voor uw feedback. Wij zullen zo snel mogelijk contact met u opnemen om een advies voor volgende orders te kunnen geven. Met vriendelijke groeten, uw Onlineprinters

Datum van publicatie
17-08-2018
Besteldatum
17-08-2018
17-08-2018
Goede service en snelle afhandelingvoor stichting dierenanbulance en dierentaxi de waadhoeke is dit zeker een 9 waard
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
17-08-2018
Besteldatum
17-08-2018
17-08-2018
Zeer snelle levering. Kwaliteit erg goed (briefpapier)
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
14-08-2018
Besteldatum
14-08-2018
14-08-2018
Al heel veel besteld en nog steeds uitstekend.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
14-08-2018
Besteldatum
14-08-2018
14-08-2018
Goede prijs kwaliteit verhouding en snelle levering
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
09-08-2018
Besteldatum
09-08-2018
09-08-2018
Uitstekend afgehandeld. Prima bedrijf met uitstekende prijzen. Mijn kant was weer zeer tevreden.
4.33
Goed

onlineprinters.nl klantbeoordeling

onlineprinters.nl

Drukwerk gewoon online bestellen!

onlineprinters.nl werd op 05-06-2014 gecertificeerd door Trusted Shops.

Wij, Onlineprinters GmbH, produceren in ons eigen bedrijf individueel vormgegeven drukwerk als flyers, postkaarten, mappen, posters, briefpapier, visitekaartjes, brochures, catalogi, reclamesystemen en nog veel meer in een hoogwaardige offset- en briljante digitale drukkwaliteit.

Contact
Rudolf-Diesel-Straße 10
91413 Neustadt an der Aisch
Duitsland
Tel: +31 20 2621919
Fax: +49 9161 89892000
service@onlineprinters.nl
onlineprinters.nl
Winkel-exploitant
Onlineprinters GmbH
Rudolf-Diesel-Straße 10
91413 Neustadt an der Aisch
Duitsland
Handelsregister
Amtsgericht Fürth HRB 11487
Vertegenwoordigingsbevoegde persoon
Dr. Michael Fries (CEO), Dirk A. Müller (CFO), Christian Würst (CCO)
Maak gebruik van de ervaringen van andere klanten als oriëntatie hulpmiddel!
Elke bestelling kan met max. 5 sterren worden beoordeeld in de categorieën Levering, Producten en Service. De beoordelingen hebben betrekking op ervaringen die niet ouder zijn dan 6 maanden. Het tijdstip dat de beoordeling afgegeven is bevindt zich tevens in deze periode. Voor iedere afgegeven beoordeling berekenen we aan de hand van de individuele scores de gemiddelde score (rekenkundige methode). De eindbeoordeling van de shop is het gewone gemiddelde van de gemiddelde scores van alle Trusted Shops-beoordelingen in de afgelopen 12 maanden. In de commentaren delen klanten in eigen woorden hun ervaringen met onlineprinters.nl.

Score op basis van totaal aantal beoordelingen
5.0 - 4.5Uitstekend
4.5 - 3.5Goed
3.5 - 2.5Redelijk
2.5 - 1.5Matig
1.5 - 1.0Slecht

Authentieke klantbeoordelingen voor meer vertrouwen
Trusted Shops is marktleider op het gebied van vertrouwen voor online shops in Europa. Trusted Shops test alle beoordelingen met behulp van machinale en handmatige controles, omdat enkel authentieke recensies hulp bieden bij het kopen.