Certificaat voor onlineprinters.nl

No. XFC7CB694E562198593A2B2C6BCA9ACA2
 

Geldig vanaf
05-06-2014
Geldig tot
04-06-2020
Bevestigd door
Jean-Marc Noël
Bedrijfsleider Trusted Shops GmbH
Informatie over de winkelier
Details en voorwaarden van de Trusted Shops-garantie

Beoordelingen voor onlineprinters.nl



Goed

4.41/5.00

    • 5 sterren
    • 4 sterren
    • 3 sterren
    • 2 sterren
    • 1 ster

De score is gebaseerd op de 160 Trusted Shops beoordelingen van de laatste 12 maanden.
In totaal heeft onlineprinters.nl al 2.888 beoordelingen verzameld.

    • Levering
    • Producten
    • Service

Klantbeoordelingen

   
Datum van publicatie
16-10-2019
Besteldatum
16-10-2019
16-10-2019
Goede service. Had geen gegevenscontrole maar werd toch gewezen op een onjuist formaat van omslag.
5.00
Uitstekend

onlineprinters.nl antwoordt: 18-10-2019
Bedankt voor uw beoordeling. Fijn dat u tevreden bent met ons. Wij kijken reeds uit naar uw volgende order. Met vriendelijke groeten, uw Onlineprinters

Datum van publicatie
17-07-2019
Besteldatum
01-07-2019
17-07-2019
goede procedure, uitstekend product en snelle levering
5.00
Uitstekend

onlineprinters.nl antwoordt: 18-07-2019
Bedankt voor uw beoordeling. Fijn dat u tevreden bent met ons. Wij kijken reeds uit naar uw volgende order. Met vriendelijke groeten, uw Onlineprinters

Datum van publicatie
05-06-2019
Besteldatum
05-06-2019
05-06-2019
Makkelijk besteld, mooi drukwerk, goed papier en kleuren. zeer tevreden zeker wat ook de prijs betreft
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
28-04-2019
Besteldatum
26-04-2019
28-04-2019
Alles netjes volgens afspraak
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
27-04-2019
Besteldatum
27-04-2019
27-04-2019
Good service
4.00
Goed

Datum van publicatie
24-04-2019
Besteldatum
24-04-2019
24-04-2019
Bestanden juist aangeleverd, maar op de kop geleverd
2.67
Redelijk

onlineprinters.nl antwoordt: 25-04-2019
Hartelijk dank voor uw feedback. Onze kwaliteitsmanagement heeft reeds via e-mail contact met u opgenomen om een feedback over uw order te geven. Neem a.u.b. contact met ons op wanneer u de e-mail niet heeft ontvangen. Met vriendelijke groeten, Uw Onlineprinters

Datum van publicatie
23-04-2019
Besteldatum
23-04-2019
23-04-2019
De metaal print die ik heb ontvangen is op een ander materiaal geprint. De print zelf is van mindere kwaliteit dan alle andere prints die ik bij jullie heb laten maken. Het lijkt of deze print met een grover raster is geprint.
3.33
Redelijk

onlineprinters.nl antwoordt: 24-04-2019
Hartelijk dank voor uw feedback. Onze kwaliteitsmanagement heeft reeds via e-mail contact met u opgenomen om het problem op te lossen. Neem a.u.b. contact met ons op wanneer u de e-mail niet heeft ontvangen. Met vriendelijke groeten, Uw Onlineprinters

Datum van publicatie
19-04-2019
Besteldatum
19-04-2019
19-04-2019
Super als altijd
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
18-04-2019
Besteldatum
18-04-2019
18-04-2019
Ik heb betaald voor de snelle levering en het pakket is nog steeds onderweg
1.00
Slecht

onlineprinters.nl antwoordt: 23-04-2019
Bedankt voor uw feedback. Het spijt ons zeer dat u niet tevreden bent. Wij zullen zo snel mogelijk contact met u opnemen. Met vriendelijke groeten, uw Onlineprinters

Datum van publicatie
13-04-2019
Besteldatum
11-04-2019
13-04-2019
Top qualiteit
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
12-04-2019
Besteldatum
12-04-2019
12-04-2019
...aaa
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
11-04-2019
Besteldatum
11-04-2019
11-04-2019
:) sol
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
10-04-2019
Besteldatum
08-04-2019
10-04-2019
prima
4.33
Goed

Datum van publicatie
10-04-2019
Besteldatum
10-04-2019
10-04-2019
Zoals gewoonlijk was het weer top Prima kwaliteit en snel geregeld, erg blij mee
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
10-04-2019
Besteldatum
10-04-2019
10-04-2019
De ontvanger heeft de hele middag op de bezorger gewacht, deze heeft echter de posters gelijk naar een afhaalpunt gebracht. Geen briefje in de bus, niets. Als ze DPD niet hadden gebeld, hadden ze niet eens geweten waar de posters terecht waren gekomen?? Heel erg boos, ook over de slechte service van DPD, want ze moest het zelf maar uitzoeken en het ophalen. Zonder legitimatie pakket meegekregen.
3.67
Goed

Datum van publicatie
06-04-2019
Besteldatum
06-04-2019
06-04-2019
Alles was prima van invoer op de site tot aflevering
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
06-04-2019
Besteldatum
06-04-2019
06-04-2019
Totale order in twee keer geleverd.
2.67
Redelijk

onlineprinters.nl antwoordt: 08-04-2019
Hartelijk dank voor uw feedback. De levertijd is opgebouwd uit productietijd + verzending. Graag informeren wij u nauwkeuriger betreffende onze levertijden in onze onlineshop of belt u simpelweg onze klantenservice op. Met vriendelijke groeten, uw Onlineprinters

Datum van publicatie
03-04-2019
Besteldatum
01-04-2019
03-04-2019
top levering
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
01-04-2019
Besteldatum
01-04-2019
01-04-2019
Door zelf niet goed te lezen een bestand gestuurd dat niet te verwerken was tot goede stempel. Na bericht hoe het wel moest bestand aangepast en toch op tijd mijn product gekregen.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
01-04-2019
Besteldatum
29-03-2019
01-04-2019
Ik raad ten zeerste af om drukwerk te kopen bij Onlineprinters. Het is op verkeerd papier gedrukt en ontkennen ze dat het fout is. Dat gaat weer een periode van 2 maanden e-mails, exemplaren opsturen en opzettelijke miscommunicatie kosten. Als je het al druk genoeg hebt, zou ik zeggen doe het niet. Geef ergens anders tien euro meer uit. Het bespaart je heel veel negatieve energie.
2.00
Matig

onlineprinters.nl antwoordt: 02-04-2019
Hartelijk dank voor uw feedback. Onze kwaliteitsmanagement heeft reeds via e-mail contact met u opgenomen om uw aanvraag te kunnen nagaan. Neem a.u.b. contact met ons op wanneer u de e-mail niet heeft ontvangen. Met vriendelijke groeten, Uw Onlineprinters

Datum van publicatie
29-03-2019
Besteldatum
29-03-2019
29-03-2019
Ik ben zeer tevreden met de standaard visitekaartjes + UV lak.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
28-03-2019
Besteldatum
28-03-2019
28-03-2019
In de templates van de visite kaartjes is het niet mogelijk een geheel eigen template te maken, dat is spijtig
3.67
Goed

Datum van publicatie
28-03-2019
Besteldatum
28-03-2019
28-03-2019
Goed geregeld.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
27-03-2019
Besteldatum
27-03-2019
27-03-2019
nvt
4.00
Goed

Datum van publicatie
25-03-2019
Besteldatum
25-03-2019
25-03-2019
Producten zijn prima, service is ondermaats. Artikelen die ineens niet meer leverbaar zijn. "Jammer dan, zoek maar wat anders uit" De extra kosten zijn voor de klant, geen enkele handreiking. Als wederverkoper natuurlijk onacceptabel
3.00
Redelijk

onlineprinters.nl antwoordt: 26-03-2019
Hartelijk dank voor uw feedback. We streven ernaar voortdurend onze kwaliteit en onze service nog verder te verbeteren. Bedankt dat u ons geattendeerd heeft. Met vriendelijke groeten, Het team van Onlineprinters

Datum van publicatie
22-03-2019
Besteldatum
22-03-2019
22-03-2019
Goed en betrouwbaar
4.00
Goed

Datum van publicatie
22-03-2019
Besteldatum
22-03-2019
22-03-2019
Net als de vorige bestellingen prima. Wel jammer dat de voucher van een vorige actie te snel verlopen was.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
18-03-2019
Besteldatum
18-03-2019
18-03-2019
Heel slecht aangegeven op het site wat en hoe.....hele slechte ervaring met dit bedrijf
1.00
Slecht

onlineprinters.nl antwoordt: 19-03-2019
Bedankt voor uw feedback. Het spijt ons zeer dat u niet tevreden bent. Wij zullen zo snel mogelijk contact met u opnemen. Met vriendelijke groeten, uw Onlineprinters

Datum van publicatie
15-03-2019
Besteldatum
15-03-2019
15-03-2019
snelle service en goed afgewerkt
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
15-03-2019
Besteldatum
15-03-2019
15-03-2019
dank
4.33
Goed

Datum van publicatie
15-03-2019
Besteldatum
15-03-2019
15-03-2019
Snel en voordelig
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
15-03-2019
Besteldatum
15-03-2019
15-03-2019
Alles was netjes en op tijd binnen volgens vewachting ben weer zeer tevreden
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
14-03-2019
Besteldatum
14-03-2019
14-03-2019
Service kan ik niet beoordelen doordat ik daar geen gebruik van heb gemaakt.
Afwerking vond ik matig van deze opdracht, en vlekkerig.
3.00
Redelijk

onlineprinters.nl antwoordt: 15-03-2019
Bedankt voor uw feedback. Het spijt ons zeer dat u niet tevreden bent. Wij zullen zo snel mogelijk contact met u opnemen. Met vriendelijke groeten, uw Onlineprinters

Datum van publicatie
13-03-2019
Besteldatum
13-03-2019
13-03-2019
Snelle levering, mooie flyers zijn het geworden. Goed qua kleur en mooi papier. Makkelijk te uploaden.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
12-03-2019
Besteldatum
12-03-2019
12-03-2019
Prima kwaliteit en service voor een uitstekende prijs
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
11-03-2019
Besteldatum
11-03-2019
11-03-2019
Voordelig geprijsd en keurig op tijd geleverd.
BTW vrijgesteld voor ondernemers is ook een pluspunt.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
08-03-2019
Besteldatum
06-03-2019
08-03-2019
prima verzorgd weer en lekker snel
4.00
Goed

Datum van publicatie
08-03-2019
Besteldatum
08-03-2019
08-03-2019
prima bedrijf
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
08-03-2019
Besteldatum
06-03-2019
08-03-2019
Visite cardjes zitten veel beschadigen
De andere producten waren 5 waard
4.00
Goed

onlineprinters.nl antwoordt: 11-03-2019
Bedankt voor uw feedback. Het spijt ons dat u teleurgesteld bent. Wij zullen zo snel mogelijk contact met u opnemen om het probleem op te lossen. Met vriendelijke groeten, uw Onlineprinters

Datum van publicatie
06-03-2019
Besteldatum
06-03-2019
06-03-2019
Een tevreden klant, dus ga zo door.
5.00
Uitstekend

onlineprinters.nl antwoordt: 07-03-2019
Bedankt voor uw positieve beoordeling. Heel fijn dat wij u hebben kunnen overtuigen. Wij kijken reeds uit naar uw volgende bestelling. Met vriendelijke groeten, uw Onlineprinters

onlineprinters.nl klantbeoordeling

onlineprinters.nl

Drukwerk gewoon online bestellen!

onlineprinters.nl werd op 05-06-2014 gecertificeerd door Trusted Shops.

Wij, Onlineprinters GmbH, produceren in ons eigen bedrijf individueel vormgegeven drukwerk als flyers, postkaarten, mappen, posters, briefpapier, visitekaartjes, brochures, catalogi, reclamesystemen en nog veel meer in een hoogwaardige offset- en briljante digitale drukkwaliteit.

Contact
Dr.-Mack-Str. 83
90762 Fürth
Duitsland
Tel: +31 20 2621919
Fax: +49 9161 89892000
service@onlineprinters.nl
onlineprinters.nl
Winkel-exploitant
Onlineprinters GmbH
Dr.-Mack-Str. 83
90762 Fürth
Duitsland
Handelsregister
Amtsgericht Fürth HRB 11487
Vertegenwoordigingsbevoegde persoon
Roland Keppler (CEO), Dirk A. Müller (CFO), Christian Würst (CCO)
Maak gebruik van de ervaringen van andere klanten als oriëntatie hulpmiddel!
Elke bestelling kan met max. 5 sterren worden beoordeeld in de categorieën Levering, Producten en Service. De beoordelingen hebben betrekking op ervaringen die niet ouder zijn dan 6 maanden. Het tijdstip dat de beoordeling afgegeven is bevindt zich tevens in deze periode. Voor iedere afgegeven beoordeling berekenen we aan de hand van de individuele scores de gemiddelde score (rekenkundige methode). De eindbeoordeling van de shop is het gewone gemiddelde van de gemiddelde scores van alle Trusted Shops-beoordelingen in de afgelopen 12 maanden. In de commentaren delen klanten in eigen woorden hun ervaringen met onlineprinters.nl.

Score op basis van totaal aantal beoordelingen
5.0 - 4.5Uitstekend
4.5 - 3.5Goed
3.5 - 2.5Redelijk
2.5 - 1.5Matig
1.5 - 1.0Slecht

Authentieke klantbeoordelingen voor meer vertrouwen
Trusted Shops is marktleider op het gebied van vertrouwen voor online shops in Europa. Trusted Shops test alle beoordelingen met behulp van machinale en handmatige controles, omdat enkel authentieke recensies hulp bieden bij het kopen.