Certificaat voor onlineprinters.nl

No. XFC7CB694E562198593A2B2C6BCA9ACA2
 

Geldig vanaf
05-06-2014
Geldig tot
04-06-2020
Bevestigd door
Jean-Marc Noël
Bedrijfsleider Trusted Shops GmbH
Informatie over de winkelier
Details en voorwaarden van de Trusted Shops-garantie

Beoordelingen voor onlineprinters.nl



Uitstekend

4.51/5.00

    • 5 sterren
    • 4 sterren
    • 3 sterren
    • 2 sterren
    • 1 ster

De score is gebaseerd op de 41 Trusted Shops beoordelingen van de laatste 12 maanden.
In totaal heeft onlineprinters.nl al 2.912 beoordelingen verzameld.

    • Levering
    • Producten
    • Service

Klantbeoordelingen

   
Datum van publicatie
02-04-2020
Besteldatum
04-05-2017
02-04-2020
Bij meerdere bestellingen gaat het bij de eerste paar goed en ineens veranderd de bestellijst
Hiermee bedoel ik als je aan het uploaden bent
Dit is mij al meerdere keren overkomen.

Gr
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
29-03-2020
Besteldatum
29-03-2020
29-03-2020
Jammer dat je zoveel meer moet betalen voor een snelle levering
4.00
Goed

Datum van publicatie
19-03-2020
Besteldatum
19-03-2020
19-03-2020
super alleen jammer dat ik nog nooit een korting voucher heb gehad.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
18-03-2020
Besteldatum
18-03-2020
18-03-2020
Wederom vakwerk!
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
12-03-2020
Besteldatum
12-03-2020
12-03-2020
goed, niet duur en snel
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
11-03-2020
Besteldatum
11-03-2020
11-03-2020
De bestellingen verliepen helemaal volgens plan, bovendien werd ik snel en correct geholpen toen ik zelf een foutje had gemaakt bij een upload!
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
09-03-2020
Besteldatum
09-03-2020
09-03-2020
goede service, snelle levering en goede prijs kwaliteitsverhouding
zeer tevreden
4.00
Goed

onlineprinters.nl antwoordt: 10-03-2020
Heel fijn dat wij u hebben kunnen overtuigen. Wij kijken reeds uit naar uw volgende bestelling. Met vriendelijke groeten, uw Onlineprinters

Datum van publicatie
09-03-2020
Besteldatum
09-03-2020
09-03-2020
de visitekaartjes zijn bijzonder dun , verder okay
4.33
Goed

Datum van publicatie
02-03-2020
Besteldatum
02-03-2020
02-03-2020
Snelle levering, kwalitatief goed
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
01-03-2020
Besteldatum
01-03-2020
01-03-2020
prima prijs mooi gedrukt en snel geleverd
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
27-02-2020
Besteldatum
27-02-2020
27-02-2020
Goed product en snelle levering!
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
26-02-2020
Besteldatum
26-02-2020
26-02-2020
Altijd tevreden
5.00
Uitstekend

onlineprinters.nl antwoordt: 27-02-2020
Heel fijn dat wij u hebben kunnen overtuigen. Wij kijken reeds uit naar uw volgende bestelling. Met vriendelijke groeten, uw Onlineprinters

Datum van publicatie
26-02-2020
Besteldatum
26-02-2020
26-02-2020
perfect
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
26-02-2020
Besteldatum
26-02-2020
26-02-2020
Prima kwaliteit / levering volgens planning
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
22-02-2020
Besteldatum
22-02-2020
22-02-2020
Mijn ervaring is altijd gewoon prima
5.00
Uitstekend

onlineprinters.nl antwoordt: 24-02-2020
Bedankt voor uw positieve beoordeling. Wij kijken uit naar uw volgende bestelling en u opnieuw in onze onlineshop te mogen begroeten. Met vriendelijke groeten, uw Onlineprinters

Datum van publicatie
22-02-2020
Besteldatum
22-02-2020
22-02-2020
Snel , mooi product, fijn overleg gehad met klantenservice over het te kiezen papier en dat allemaal voor een super prijs
5.00
Uitstekend

onlineprinters.nl antwoordt: 24-02-2020
Bedankt voor uw positieve beoordeling. Fijn dat u tevreden bent en dat wij u hebben kunnen helpen. Wij kijken reeds uit naar uw volgende bestelling. Met vriendelijke groeten, uw Onlineprinters

Datum van publicatie
21-02-2020
Besteldatum
21-02-2020
21-02-2020
Goede levering
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
12-02-2020
Besteldatum
12-02-2020
12-02-2020
Wij bestellen al enige jaren drukwerk bij online printers en zijn daarover uiterst tevreden.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
03-02-2020
Besteldatum
03-02-2020
03-02-2020
UPS medewerker heef aviso achtergelaten, terwijl ik de hele dag thuis was om mijn packet te mogen persoonlijk ontvangen. Maar het product zelf is uitstekend.
4.33
Goed

Datum van publicatie
17-01-2020
Besteldatum
17-01-2020
17-01-2020
Alles volgens afspraak verlopen .
Heel tevreden klant
5.00
Uitstekend

onlineprinters.nl antwoordt: 20-01-2020
Heel fijn dat wij u hebben kunnen overtuigen. Wij kijken reeds uit naar uw volgende bestelling. Met vriendelijke groeten, uw Onlineprinters

Datum van publicatie
23-12-2019
Besteldatum
23-12-2019
23-12-2019
Alles was weer super snel geleverd
5.00
Uitstekend

onlineprinters.nl antwoordt: 24-12-2019
Bedankt voor uw positieve beoordeling. Wij kijken reeds uit naar uw volgende bestelling en u opnieuw in onze onlineshop te mogen begroeten. Met vriendelijke groeten, uw Onlineprinters

Datum van publicatie
29-11-2019
Besteldatum
29-11-2019
29-11-2019
DPD, de transporteur van Onlineprinters, biedt slechts 1 x het pakket aan. Ze geven het niet af bij de buren, ze zijn na een keer bellen sneller dan de wind verdwenen en deponeren het pakket vervolgens bij een afhaalpunt op 17 km afstand. Hartstikke bedankt DPD, het kost niks, maar je krijgt ook niks...
3.67
Goed

Datum van publicatie
10-11-2019
Besteldatum
10-11-2019
10-11-2019
Drukwerk zag er mooi uit, maar de afwerking was echt niet okee. Alle ruggen van alle boeken waren beschadigd. Die kunnen zo niet met goed fatsoen worden uitgebracht. Gelukkig heeft de service afdeling het kordaat en resoluut opgepakt en is met een goede oplossing gekomen. Fijn
3.67
Goed

onlineprinters.nl antwoordt: 11-11-2019
Bedankt voor uw positieve beoordeling. Fijn dat wij u hebben kunnen helpen. Wij kijken reeds uit naar uw volgende bestelling. Met vriendelijke groeten, uw Onlineprinters

Datum van publicatie
24-10-2019
Besteldatum
24-10-2019
24-10-2019
Mooie vlaggen
5.00
Uitstekend

onlineprinters.nl antwoordt: 25-10-2019
Heel fijn dat wij u hebben kunnen overtuigen. Wij kijken reeds uit naar uw volgende bestelling. Met vriendelijke groeten, uw Onlineprinters

Datum van publicatie
16-10-2019
Besteldatum
16-10-2019
16-10-2019
Goede service. Had geen gegevenscontrole maar werd toch gewezen op een onjuist formaat van omslag.
5.00
Uitstekend

onlineprinters.nl antwoordt: 18-10-2019
Bedankt voor uw beoordeling. Fijn dat u tevreden bent met ons. Wij kijken reeds uit naar uw volgende order. Met vriendelijke groeten, uw Onlineprinters

Datum van publicatie
17-07-2019
Besteldatum
01-07-2019
17-07-2019
goede procedure, uitstekend product en snelle levering
5.00
Uitstekend

onlineprinters.nl antwoordt: 18-07-2019
Bedankt voor uw beoordeling. Fijn dat u tevreden bent met ons. Wij kijken reeds uit naar uw volgende order. Met vriendelijke groeten, uw Onlineprinters

Datum van publicatie
05-06-2019
Besteldatum
05-06-2019
05-06-2019
Makkelijk besteld, mooi drukwerk, goed papier en kleuren. zeer tevreden zeker wat ook de prijs betreft
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
28-04-2019
Besteldatum
26-04-2019
28-04-2019
Alles netjes volgens afspraak
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
27-04-2019
Besteldatum
27-04-2019
27-04-2019
Good service
4.00
Goed

Datum van publicatie
24-04-2019
Besteldatum
24-04-2019
24-04-2019
Bestanden juist aangeleverd, maar op de kop geleverd
2.67
Redelijk

onlineprinters.nl antwoordt: 25-04-2019
Hartelijk dank voor uw feedback. Onze kwaliteitsmanagement heeft reeds via e-mail contact met u opgenomen om een feedback over uw order te geven. Neem a.u.b. contact met ons op wanneer u de e-mail niet heeft ontvangen. Met vriendelijke groeten, Uw Onlineprinters

Datum van publicatie
23-04-2019
Besteldatum
23-04-2019
23-04-2019
De metaal print die ik heb ontvangen is op een ander materiaal geprint. De print zelf is van mindere kwaliteit dan alle andere prints die ik bij jullie heb laten maken. Het lijkt of deze print met een grover raster is geprint.
3.33
Redelijk

onlineprinters.nl antwoordt: 24-04-2019
Hartelijk dank voor uw feedback. Onze kwaliteitsmanagement heeft reeds via e-mail contact met u opgenomen om het problem op te lossen. Neem a.u.b. contact met ons op wanneer u de e-mail niet heeft ontvangen. Met vriendelijke groeten, Uw Onlineprinters

Datum van publicatie
19-04-2019
Besteldatum
19-04-2019
19-04-2019
Super als altijd
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
18-04-2019
Besteldatum
18-04-2019
18-04-2019
Ik heb betaald voor de snelle levering en het pakket is nog steeds onderweg
1.00
Slecht

onlineprinters.nl antwoordt: 23-04-2019
Bedankt voor uw feedback. Het spijt ons zeer dat u niet tevreden bent. Wij zullen zo snel mogelijk contact met u opnemen. Met vriendelijke groeten, uw Onlineprinters

Datum van publicatie
13-04-2019
Besteldatum
11-04-2019
13-04-2019
Top qualiteit
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
12-04-2019
Besteldatum
12-04-2019
12-04-2019
...aaa
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
11-04-2019
Besteldatum
11-04-2019
11-04-2019
:) sol
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
10-04-2019
Besteldatum
08-04-2019
10-04-2019
prima
4.33
Goed

Datum van publicatie
10-04-2019
Besteldatum
10-04-2019
10-04-2019
Zoals gewoonlijk was het weer top Prima kwaliteit en snel geregeld, erg blij mee
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
10-04-2019
Besteldatum
10-04-2019
10-04-2019
De ontvanger heeft de hele middag op de bezorger gewacht, deze heeft echter de posters gelijk naar een afhaalpunt gebracht. Geen briefje in de bus, niets. Als ze DPD niet hadden gebeld, hadden ze niet eens geweten waar de posters terecht waren gekomen?? Heel erg boos, ook over de slechte service van DPD, want ze moest het zelf maar uitzoeken en het ophalen. Zonder legitimatie pakket meegekregen.
3.67
Goed

Datum van publicatie
06-04-2019
Besteldatum
06-04-2019
06-04-2019
Alles was prima van invoer op de site tot aflevering
5.00
Uitstekend

onlineprinters.nl klantbeoordeling

onlineprinters.nl

Drukwerk gewoon online bestellen!

onlineprinters.nl werd op 05-06-2014 gecertificeerd door Trusted Shops.

Wij, Onlineprinters GmbH, produceren in ons eigen bedrijf individueel vormgegeven drukwerk als flyers, postkaarten, mappen, posters, briefpapier, visitekaartjes, brochures, catalogi, reclamesystemen en nog veel meer in een hoogwaardige offset- en briljante digitale drukkwaliteit.

Contact
Dr.-Mack-Str. 83
90762 Fürth
Duitsland
Tel: +31 20 2621919
Fax: +49 9161 89892000
service@onlineprinters.nl
onlineprinters.nl
Winkel-exploitant
Onlineprinters GmbH
Dr.-Mack-Str. 83
90762 Fürth
Duitsland
Handelsregister
Amtsgericht Fürth HRB 11487
Vertegenwoordigingsbevoegde persoon
Roland Keppler (CEO), Dirk A. Müller (CFO), Christian Würst (CCO)
Maak gebruik van de ervaringen van andere klanten als oriëntatie hulpmiddel!
Elke bestelling kan met max. 5 sterren worden beoordeeld in de categorieën Levering, Producten en Service. De beoordelingen hebben betrekking op ervaringen die niet ouder zijn dan 6 maanden. Het tijdstip dat de beoordeling afgegeven is bevindt zich tevens in deze periode. Voor iedere afgegeven beoordeling berekenen we aan de hand van de individuele scores de gemiddelde score (rekenkundige methode). De eindbeoordeling van de shop is het gewone gemiddelde van de gemiddelde scores van alle Trusted Shops-beoordelingen in de afgelopen 12 maanden. In de commentaren delen klanten in eigen woorden hun ervaringen met onlineprinters.nl.

Score op basis van totaal aantal beoordelingen
5.0 - 4.5Uitstekend
4.5 - 3.5Goed
3.5 - 2.5Redelijk
2.5 - 1.5Matig
1.5 - 1.0Slecht

Authentieke klantbeoordelingen voor meer vertrouwen
Trusted Shops is marktleider op het gebied van vertrouwen voor online shops in Europa. Trusted Shops test alle beoordelingen met behulp van machinale en handmatige controles, omdat enkel authentieke recensies hulp bieden bij het kopen.