Beoordelingen voor Uvinum.nl



Goed

4.31/5.00

    • 5 sterren
    • 4 sterren
    • 3 sterren
    • 2 sterren
    • 1 ster

De score is gebaseerd op de 13 Trusted Shops beoordelingen van de laatste 12 maanden.
In totaal heeft Uvinum.nl al 29 beoordelingen verzameld.

    • Levering
    • Producten
    • Service

Klantbeoordelingen

   
Datum van publicatie
23-11-2018
Besteldatum
05-06-2018
23-11-2018
volledig tevreden
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
23-11-2018
Besteldatum
06-05-2018
23-11-2018
ik heb in het verleden altijd witte wijn Sanz Clasico besteld,nu kom ik tot de vaststelling dat deze wijn niet meer leverbaar is.
Hoe is dit mogelijk ?
Graag antwoord.
Groetjes.
willy van hoof
2.00
Matig

Datum van publicatie
23-11-2018
Besteldatum
24-05-2018
23-11-2018
Sinds UVINUM.NL een deal gesloten heeft met Drinksandco Marketplace, dat behoord tot de Pernod Ricard Company, is er een drastische achteruitgang vast te stellen op zowel de aankoopprijs alsook op het aanbod van de producten.
Ik ben niet meer geneigt om daar nog aankopen te doen.
3.00
Redelijk

Datum van publicatie
23-11-2018
Besteldatum
02-09-2018
23-11-2018
Zoeken van wijnen die vaak in Nederland niet aan particulieren geleverd worden kan nu met Uvinum. Makkelijke betaling en snelle levering. Niet voor enkele flessen zou ik zeggen. Gelijk minimaal 6 bestellen
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
23-11-2018
Besteldatum
14-04-2018
23-11-2018
correct en vlug geleverd proficiat
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
23-11-2018
Besteldatum
11-05-2018
23-11-2018
Very good service and delivered in good package.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
23-11-2018
Besteldatum
26-06-2018
23-11-2018
top
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
22-11-2018
Besteldatum
08-04-2018
22-11-2018
Quick delivery. Broad offer. Good prices.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
22-11-2018
Besteldatum
02-06-2018
22-11-2018
top allemaal
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
22-11-2018
Besteldatum
25-04-2018
22-11-2018
Meerdere malen bestelt meestal voor de de geschatte leverdatum ( vanuit Spanje ) ik kan alleen voor me zelf spreken natuurlijk maar ik ben dik tevreden
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
22-11-2018
Besteldatum
31-10-2018
22-11-2018
10 op 10 altijd goed
4.00
Goed

Datum van publicatie
22-11-2018
Besteldatum
26-09-2018
22-11-2018
Heerlijk en smooth deze zaak
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
22-11-2018
Besteldatum
28-04-2018
22-11-2018
Één fles was een beetje aan het lekken. De smaak van dit product was niet goed.
2.00
Matig

Uvinum.nl klantbeoordeling

Uvinum.nl

Wijnen, bier en sterke dranken voor de beste prijs

Uvinum is de leidende online winkel in de verkoop van (mousserende) wijnen, bier en sterke dranken. Onze catalogus bevat meer dan 90.000 producten en daarmee bieden wij het grootste assortiment van Europa met leveringen vanaf 48 uur. Wij hebben meer dan 100.000 tevreden klanten die ons ruime aanbod, de prijzen en leverservice weten te waarderen. Uvinum is jouw betrouwbare webshop voor het kopen van je favoriete wijnen.

Contact
Fluvia 97 , 1o 3a
08019 Barcelona
Spanje
marketing@uvinum.com
Uvinum.nl
Winkel-exploitant
Drinksandco Marketplace S.L.
Fluvia 97 , 1o 3a
08019 Barcelona
Spanje
Vertegenwoordigingsbevoegde persoon
Eric Laborde, Bertrand Esteves
Beoordelingen voor andere websites en webwinkels van dit bedrijf vindt u hier:
Maak gebruik van de ervaringen van andere klanten als oriëntatie hulpmiddel!
Elke bestelling kan met max. 5 sterren worden beoordeeld in de categorieën Levering, Producten en Service. De beoordelingen hebben betrekking op ervaringen die niet ouder zijn dan 6 maanden. Het tijdstip dat de beoordeling afgegeven is bevindt zich tevens in deze periode. Voor iedere afgegeven beoordeling berekenen we aan de hand van de individuele scores de gemiddelde score (rekenkundige methode). De eindbeoordeling van de shop is het gewone gemiddelde van de gemiddelde scores van alle Trusted Shops-beoordelingen in de afgelopen 12 maanden. In de commentaren delen klanten in eigen woorden hun ervaringen met Uvinum.nl.

Score op basis van totaal aantal beoordelingen
5.0 - 4.5Uitstekend
4.5 - 3.5Goed
3.5 - 2.5Redelijk
2.5 - 1.5Matig
1.5 - 1.0Slecht

Authentieke klantbeoordelingen voor meer vertrouwen
Trusted Shops is marktleider op het gebied van vertrouwen voor online shops in Europa. Trusted Shops test alle beoordelingen met behulp van machinale en handmatige controles, omdat enkel authentieke recensies hulp bieden bij het kopen.