Certificaat voor Bristol

No. X0CDDF10DF1E639E438C547E026B2357F
 

Geldig vanaf
16-01-2017
Geldig tot
15-01-2020
Bevestigd door
Jean-Marc Noël
Bedrijfsleider Trusted Shops GmbH
Informatie over de winkelier
Details en voorwaarden van de Trusted Shops-garantie

Beoordelingen voor Bristol



Goed

4.42/5.00

    • 5 sterren
    • 4 sterren
    • 3 sterren
    • 2 sterren
    • 1 ster

De score is gebaseerd op de 4.474 Trusted Shops beoordelingen van de laatste 12 maanden.
In totaal heeft Bristol al 13.768 beoordelingen verzameld.

    • Levering
    • Producten
    • Service

Klantbeoordelingen

   
Datum van publicatie
22-04-2019
Besteldatum
10-04-2019
22-04-2019
Jammer dat als je iets terug wilt sturen, je zelf de kosten moet betalen,
Ik had schoenen gekocht die eigenlijk net iets te groot waren. Ze waren 10€ maar terug verzenden kost al 6€ dus ja die vier euro doet het hem er ook niet toe.
Nu was de optie om het te retourneren via de winkel, maar ja dat moet hij wel in de buurt zitten of je moet de middelen en tijd voor hebben.
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
22-04-2019
Besteldatum
10-04-2019
22-04-2019
top winkel online
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
22-04-2019
Besteldatum
10-04-2019
22-04-2019
ik was tevrede
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
22-04-2019
Besteldatum
10-04-2019
22-04-2019
niets mis mee
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
22-04-2019
Besteldatum
10-04-2019
22-04-2019
Prima
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
22-04-2019
Besteldatum
09-04-2019
22-04-2019
Pakketje volgens afspraak aanwezig. Keurig verpakt.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
22-04-2019
Besteldatum
10-04-2019
22-04-2019
Snelle levering top bristol
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
22-04-2019
Besteldatum
10-04-2019
22-04-2019
Een artikel pasten niet. Via de winkel terug gebracht, geld retour op de rekening binnen 2 dagen. Top
4.00
Goed

Datum van publicatie
22-04-2019
Besteldatum
09-04-2019
22-04-2019
Het was een prima levering.
Ik miste alleen de email dat er en wanneer verzonden zou worden.
Omdat dit bij andere leveranciers vaak wel het geval is, bracht dit enige onzekerheid teweeg.
4.00
Goed

Datum van publicatie
22-04-2019
Besteldatum
09-04-2019
22-04-2019
goed ontvangen prima
4.33
Goed

Datum van publicatie
22-04-2019
Besteldatum
09-04-2019
22-04-2019
Alles was perfect geregeld
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
22-04-2019
Besteldatum
29-03-2019
22-04-2019
Weinig aan te geven, alles kwam op tijd, zag er goed uit en draagt prettig
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
21-04-2019
Besteldatum
08-04-2019
21-04-2019
Vriendelijke dame in filiaal Emmen, goede service met online bestellen.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
21-04-2019
Besteldatum
09-04-2019
21-04-2019
Alles zoals aangegeven.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
21-04-2019
Besteldatum
09-04-2019
21-04-2019
Snelle levering en een hele leuke jurk
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
21-04-2019
Besteldatum
09-04-2019
21-04-2019
Prima
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
21-04-2019
Besteldatum
09-04-2019
21-04-2019
Op tijd geleverd wat ik besteld had
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
21-04-2019
Besteldatum
08-04-2019
21-04-2019
Prima
4.00
Goed

Datum van publicatie
21-04-2019
Besteldatum
03-04-2019
21-04-2019
mijn maat was niet aanwezig, ander winkel gebeld in Rotterdam doorgestuurd naar Oosterhout en nu heb ik mijn schoenen .
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
21-04-2019
Besteldatum
08-04-2019
21-04-2019
Goede prijs-kwaliteit verhouding.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
21-04-2019
Besteldatum
08-04-2019
21-04-2019
Snel geleverd.
4.00
Goed

Datum van publicatie
21-04-2019
Besteldatum
09-04-2019
21-04-2019
Ging vlekkeloos
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
21-04-2019
Besteldatum
08-04-2019
21-04-2019
Goede service
4.00
Goed

Datum van publicatie
21-04-2019
Besteldatum
08-04-2019
21-04-2019
In het geheel tevreden
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
20-04-2019
Besteldatum
07-04-2019
20-04-2019
Netjes op tijd geleverd
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
20-04-2019
Besteldatum
08-04-2019
20-04-2019
Snelle levering.
4.00
Goed

Datum van publicatie
20-04-2019
Besteldatum
08-04-2019
20-04-2019
Zeer tevreden
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
20-04-2019
Besteldatum
07-04-2019
20-04-2019
Prima schoenen. Vallen wat groot uit. Maatje kleiner bestellen.
3.67
Goed

Datum van publicatie
20-04-2019
Besteldatum
08-04-2019
20-04-2019
Prijs en kwaliteit in prima verhouding.
4.00
Goed

Datum van publicatie
20-04-2019
Besteldatum
07-04-2019
20-04-2019
uitstekende service
4.00
Goed

Datum van publicatie
20-04-2019
Besteldatum
06-04-2019
20-04-2019
Goede levering en product
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
19-04-2019
Besteldatum
07-04-2019
19-04-2019
Netjes verpakt, schoentjes een mooie pasvorm Goede leverinformatie en fijne levering
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
19-04-2019
Besteldatum
01-04-2019
19-04-2019
Snelle levering, kwaliteit van het bestelde goed en het was en leuke aanbieding.
4.00
Goed

Datum van publicatie
19-04-2019
Besteldatum
07-04-2019
19-04-2019
Op de producten niets aan te merken Pakketje werd 1 x keer aangeboden en bij niet thuis direct naar een afhaalpunt ipv nog een kaar aanbieden. Door de vervoerder gaan tijdsraam gegeven van bezorging. Ligt voor een deel bij de vervoerder, maar het is wel onderdeel van jullie service. Retourkosten voor eigen rekening is wel een groot nadeel. Veel andere webshops halen gratis aan huis op.
2.33
Matig

Datum van publicatie
19-04-2019
Besteldatum
07-04-2019
19-04-2019
bestelling liet lang op zich wachten
3.00
Redelijk

Datum van publicatie
19-04-2019
Besteldatum
07-04-2019
19-04-2019
Alles loopt soepel tot en met de schoenen
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
19-04-2019
Besteldatum
07-04-2019
19-04-2019
Na bijna een week wachten werd ( een voorraadartikel in winkel) pas afgeleverd in de winkel. Ronduit traag. Andere leveranciers zijn beduidend sneller met leveren.
2.00
Matig

Datum van publicatie
19-04-2019
Besteldatum
07-04-2019
19-04-2019
Snelle levering en gymp voldoet zoals ik hem heb gezien op de website
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
18-04-2019
Besteldatum
06-04-2019
18-04-2019
Alles ging probleemloos.
4.33
Goed

Datum van publicatie
18-04-2019
Besteldatum
06-04-2019
18-04-2019
Het is jammer dat je zo lang op je bestelling moet wachten (meer dan 10 dagen).
3.00
Redelijk

Bristol antwoordt: 19-04-2019
Bedankt voor je berichtje. Als je kiest voor levering in een winkel, kan dit 5 tot 7 werkdagen duren. We betreuren dat we deze levertijd niet hebben gehaald voor jouw bestelling en we bieden hiervoor onze oprechte excuses aan.

Bristol klantbeoordeling

Bristol

Bristol werd op 16-01-2017 gecertificeerd door Trusted Shops.

Contact
Lochtemanweg 15
3580 Beringen
België
webshop@bristol.nl
Bristol
Winkel-exploitant
Euro Shoe Group NV
Lochtemanweg 15
3580 Beringen
België
Vertegenwoordigingsbevoegde persoon
David Baens
Maak gebruik van de ervaringen van andere klanten als oriëntatie hulpmiddel!
Elke bestelling kan met max. 5 sterren worden beoordeeld in de categorieën Levering, Producten en Service. De beoordelingen hebben betrekking op ervaringen die niet ouder zijn dan 6 maanden. Het tijdstip dat de beoordeling afgegeven is bevindt zich tevens in deze periode. Voor iedere afgegeven beoordeling berekenen we aan de hand van de individuele scores de gemiddelde score (rekenkundige methode). De eindbeoordeling van de shop is het gewone gemiddelde van de gemiddelde scores van alle Trusted Shops-beoordelingen in de afgelopen 12 maanden. In de commentaren delen klanten in eigen woorden hun ervaringen met Bristol.

Score op basis van totaal aantal beoordelingen
5.0 - 4.5Uitstekend
4.5 - 3.5Goed
3.5 - 2.5Redelijk
2.5 - 1.5Matig
1.5 - 1.0Slecht

Authentieke klantbeoordelingen voor meer vertrouwen
Trusted Shops is marktleider op het gebied van vertrouwen voor online shops in Europa. Trusted Shops test alle beoordelingen met behulp van machinale en handmatige controles, omdat enkel authentieke recensies hulp bieden bij het kopen.