Certificaat voor Bristol

No. X0CDDF10DF1E639E438C547E026B2357F
 

Geldig vanaf
16-01-2017
Geldig tot
15-01-2019
Bevestigd door
Jean-Marc Noël
Bedrijfsleider Trusted Shops GmbH
Informatie over de winkelier
Details en voorwaarden van de Trusted Shops-garantie

Beoordelingen voor Bristol



Goed

4.36/5.00

    • 5 sterren
    • 4 sterren
    • 3 sterren
    • 2 sterren
    • 1 ster

De score is gebaseerd op de 5.498 Trusted Shops beoordelingen van de laatste 12 maanden.
In totaal heeft Bristol al 11.668 beoordelingen verzameld.

    • Levering
    • Producten
    • Service

Klantbeoordelingen

   
Datum van publicatie
18-10-2018
Besteldatum
06-10-2018
18-10-2018
Snelle levering en goede kleding.
Alleen jammer dat er geen achteraf betalen mogelijk is.
Dit geeft soms de twijfel om iets wel niet aan te schaffen.
3.67
Goed

Datum van publicatie
18-10-2018
Besteldatum
06-10-2018
18-10-2018
Prima materiaal en ook nog super snel geleverd. En de pantoffels passen perfect.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
18-10-2018
Besteldatum
06-10-2018
18-10-2018
Levertijd lang en niet conform huidige markt.
3.33
Redelijk

Datum van publicatie
18-10-2018
Besteldatum
06-10-2018
18-10-2018
Im heb nooit een bestelling ontvangen
1.00
Slecht

Datum van publicatie
18-10-2018
Besteldatum
06-10-2018
18-10-2018
Goede service. Optijd bezorgd.,toppie Voor herhaling vatbaar
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
18-10-2018
Besteldatum
06-10-2018
18-10-2018
Goede service
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
18-10-2018
Besteldatum
06-10-2018
18-10-2018
Schoenen waren helaas te klein, maar met omruilen in de winkel ging het echt uitstekend.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
18-10-2018
Besteldatum
06-10-2018
18-10-2018
Bestelling vlot ontvangen
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
18-10-2018
Besteldatum
05-10-2018
18-10-2018
heel goede ervaringen met Bristol op allerlei gebied
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
18-10-2018
Besteldatum
05-10-2018
18-10-2018
goede service snelle levering
4.00
Goed

Datum van publicatie
17-10-2018
Besteldatum
05-10-2018
17-10-2018
Mooie kleding, makkelijk te bestellen en snel geleverd. Wat wil je nog meer
4.00
Goed

Datum van publicatie
17-10-2018
Besteldatum
05-10-2018
17-10-2018
Fijn dat de bestelling aan huis werd geleverd.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
17-10-2018
Besteldatum
05-10-2018
17-10-2018
Prima levering. De schoenen zijn heel goed en het verliep allemaal heel goed.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
17-10-2018
Besteldatum
05-10-2018
17-10-2018
leuke schoenen, goede prijs, snelle levering
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
17-10-2018
Besteldatum
05-10-2018
17-10-2018
Geweldige kleding met leuke prijzen
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
17-10-2018
Besteldatum
03-10-2018
17-10-2018
i
ben reuze blij met mijn schoenen van BRISTOL ze zijn heel mooi
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
17-10-2018
Besteldatum
05-10-2018
17-10-2018
zeer mooie sneakers. goede kwaliteit voor een goede prijs. toppie
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
17-10-2018
Besteldatum
05-10-2018
17-10-2018
Uitstekende levering en de schoenen passen perfect De kleur komt overeen met de foto op de site.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
17-10-2018
Besteldatum
05-10-2018
17-10-2018
Alles was goed geregeld
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
17-10-2018
Besteldatum
05-10-2018
17-10-2018
Alles goed aangekomen
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
17-10-2018
Besteldatum
05-10-2018
17-10-2018
tevreden
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
17-10-2018
Besteldatum
05-10-2018
17-10-2018
Zeer tevreden
4.00
Goed

Datum van publicatie
17-10-2018
Besteldatum
03-10-2018
17-10-2018
Goede en snelle service, overzichtelijke website
4.00
Goed

Datum van publicatie
17-10-2018
Besteldatum
04-10-2018
17-10-2018
10 op 10, voor product en levering
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
17-10-2018
Besteldatum
03-10-2018
17-10-2018
Prima
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
17-10-2018
Besteldatum
04-10-2018
17-10-2018
Snel. Goed. Goedkoop. Wat wil je nog meer.
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
17-10-2018
Besteldatum
04-10-2018
17-10-2018
Ben zeer tevreden
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
17-10-2018
Besteldatum
04-10-2018
17-10-2018
Produkten komen later dan aangegeven als je de klantenervice belt wordt je afgebekt.
2.33
Matig

Bristol antwoordt: 18-10-2018
Uw feedback verbaast ons ten zeerste. Uw bestelling werd namelijk binnen de vermelde termijn van 5 werkdagen geleverd in de Bristolwinkel van uw keuze. Onze klantendienst informeert de klanten correct.

Datum van publicatie
17-10-2018
Besteldatum
04-10-2018
17-10-2018
Ik vond t erg jammer dat het retourneren van producten per post voor eigen rekening is. Dit had ik niet verwacht anders had ik niks online besteld. Ik ben enigzins boos naar uw winkel in Oosterhout gereden om de pantoffels voor mn dochter om te ruilen voor een grotere maat. Uw vriendelijke caissière deed me weer opfleuren en alles was ook weer opgelost.
4.00
Goed

Datum van publicatie
16-10-2018
Besteldatum
04-10-2018
16-10-2018
Goede ervaring
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
16-10-2018
Besteldatum
04-10-2018
16-10-2018
Ik ben.blij met mijn bestelling top
4.00
Goed

Datum van publicatie
16-10-2018
Besteldatum
02-10-2018
16-10-2018
Top
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
16-10-2018
Besteldatum
01-10-2018
16-10-2018
snelle en goed verpakte levering. Blitse en goede schoentjes voor mijn dochter gekocht.
4.00
Goed

Datum van publicatie
16-10-2018
Besteldatum
04-10-2018
16-10-2018
Ik ben netjes door een collega van Bristol Zoetermeer gebeld dat het pakketje binnen was, al voor ik de mail binnen kreeg. Bij het afhalen was het product goed verpakt
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
16-10-2018
Besteldatum
03-10-2018
16-10-2018
leuk schoen zien eruit als op de site
3.67
Goed

Datum van publicatie
16-10-2018
Besteldatum
04-10-2018
16-10-2018
Snelle levering en goede service
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
16-10-2018
Besteldatum
02-10-2018
16-10-2018
De producten van Bristol zijn naar mijn tevredenheid en met zorg en snelheid geleverd.
4.33
Goed

Datum van publicatie
16-10-2018
Besteldatum
04-10-2018
16-10-2018
Abc
3.00
Redelijk

Datum van publicatie
16-10-2018
Besteldatum
04-10-2018
16-10-2018
Doordat ik 1 dag eerder besteld had dan de 21 korting avond, ben ik +/- € 20.00 misgelopen. Gebeld met klantenservice, Helaas was daar niks aan te doen. Jaaaa, dan had ik dezelfde avond de spullen opnieuw moeten bestellen Dit slaat nergens op. Ik heb de pullen gekregen en daar zaten ook enkel kaartjes bij. Deze leken al gedragen en er zaten lijm resten op Ik heb alles terug gebracht.
2.67
Redelijk

Datum van publicatie
16-10-2018
Besteldatum
04-10-2018
16-10-2018
Prima service snelle levering
5.00
Uitstekend

Bristol klantbeoordeling

Bristol

Bristol werd op 16-01-2017 gecertificeerd door Trusted Shops.

Contact
Lochtemanweg 15
3580 Beringen
België
webshop@bristol.nl
Bristol
Winkel-exploitant
Euro Shoe Group NV
Lochtemanweg 15
3580 Beringen
België
Vertegenwoordigingsbevoegde persoon
David Baens
Maak gebruik van de ervaringen van andere klanten als oriëntatie hulpmiddel!
Elke bestelling kan met max. 5 sterren worden beoordeeld in de categorieën Levering, Producten en Service. De beoordelingen hebben betrekking op ervaringen die niet ouder zijn dan 6 maanden. Het tijdstip dat de beoordeling afgegeven is bevindt zich tevens in deze periode. Voor iedere afgegeven beoordeling berekenen we aan de hand van de individuele scores de gemiddelde score (rekenkundige methode). De eindbeoordeling van de shop is het gewone gemiddelde van de gemiddelde scores van alle Trusted Shops-beoordelingen in de afgelopen 12 maanden. In de commentaren delen klanten in eigen woorden hun ervaringen met Bristol.

Score op basis van totaal aantal beoordelingen
5.0 - 4.5Uitstekend
4.5 - 3.5Goed
3.5 - 2.5Redelijk
2.5 - 1.5Matig
1.5 - 1.0Slecht

Authentieke klantbeoordelingen voor meer vertrouwen
Trusted Shops is marktleider op het gebied van vertrouwen voor online shops in Europa. Trusted Shops test alle beoordelingen met behulp van machinale en handmatige controles, omdat enkel authentieke recensies hulp bieden bij het kopen.