Certificaat voor Bristol

No. X0CDDF10DF1E639E438C547E026B2357F
 

Geldig vanaf
16-01-2017
Geldig tot
15-01-2020
Bevestigd door
Jean-Marc Noël
Bedrijfsleider Trusted Shops GmbH
Informatie over de winkelier
Details en voorwaarden van de Trusted Shops-garantie

Beoordelingen voor Bristol



Goed

4.38/5.00

    • 5 sterren
    • 4 sterren
    • 3 sterren
    • 2 sterren
    • 1 ster

De score is gebaseerd op de 5.164 Trusted Shops beoordelingen van de laatste 12 maanden.
In totaal heeft Bristol al 12.501 beoordelingen verzameld.

    • Levering
    • Producten
    • Service

Klantbeoordelingen

   
Datum van publicatie
12-12-2018
Besteldatum
30-11-2018
12-12-2018
Correct en efficient
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
12-12-2018
Besteldatum
30-11-2018
12-12-2018
levering was zou een dag eerder komen
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
12-12-2018
Besteldatum
30-11-2018
12-12-2018
Perfecte laarsjes voor een mooie prijs 100 tevreden .
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
12-12-2018
Besteldatum
28-11-2018
12-12-2018
Schoenen werden snel geleverd. Helaas niet de juiste maat. In de winkel was deze wel. Alleen was de zool kapot, dus weer nieuwe besteld in een maat kleiner. Kreeg eerst geld terug, moest toen weer betalen (niet zo handig). Werden vervolgens weer binnen een aantal dagen thuis bezorgd.
3.67
Goed

Datum van publicatie
12-12-2018
Besteldatum
30-11-2018
12-12-2018
Ik vond het heel goed gaan had het snel binnen en de sloffen bevallen goed
4.00
Goed

Datum van publicatie
12-12-2018
Besteldatum
30-11-2018
12-12-2018
Snel geleverd.
4.00
Goed

Datum van publicatie
12-12-2018
Besteldatum
30-11-2018
12-12-2018
Goede omschrijving producten, snelle levering
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
12-12-2018
Besteldatum
30-11-2018
12-12-2018
Prima en vlotte levering
4.00
Goed

Datum van publicatie
12-12-2018
Besteldatum
30-11-2018
12-12-2018
snelle levering , goeie prijzen en je krijgt wat je .verwacht, een goed product
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
12-12-2018
Besteldatum
30-11-2018
12-12-2018
Geen klachten.
4.00
Goed

Datum van publicatie
12-12-2018
Besteldatum
26-11-2018
12-12-2018
zeer tevreden
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
12-12-2018
Besteldatum
29-11-2018
12-12-2018
De levering was vrij snel. Dingen terug brengen in de winkel ging ook zonder problemen.
4.00
Goed

Datum van publicatie
12-12-2018
Besteldatum
28-11-2018
12-12-2018
LPS uitstekend vandaar als top beoordeeld
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
12-12-2018
Besteldatum
29-11-2018
12-12-2018
Geen commentaar
4.00
Goed

Datum van publicatie
12-12-2018
Besteldatum
29-11-2018
12-12-2018
Tevreden
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
12-12-2018
Besteldatum
28-11-2018
12-12-2018
Ik moest even wachten op mijn bestelling en pas nadat ik gemaild had kreeg ik bericht dat het wat langer duurde.service is heel netjes,schoenen gerold worden uit ander filiaal besteld en thuis bezorgd,heel vriendelijk personeel in de winkel in chaam
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
12-12-2018
Besteldatum
28-11-2018
12-12-2018
Perfect Niks te klachen ben Echt blij met Mijn schoentjes
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
12-12-2018
Besteldatum
29-11-2018
12-12-2018
Gratis bezorging bij 10eu. Top
4.33
Goed

Datum van publicatie
11-12-2018
Besteldatum
29-11-2018
11-12-2018
Gewoon goed, snel, netjes
4.00
Goed

Datum van publicatie
11-12-2018
Besteldatum
29-11-2018
11-12-2018
Giga tevreden over mijn bestelde producten
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
11-12-2018
Besteldatum
29-11-2018
11-12-2018
Producten van goede kwaliteit en zeer betaalbaar. Verder goede service zowel in de winkel als via de webshop.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
11-12-2018
Besteldatum
27-11-2018
11-12-2018
top
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
11-12-2018
Besteldatum
29-11-2018
11-12-2018
Duurt best lang, ik krijg verkeerde kleur, je kan het niet gratis terugsturen ( alleen naar de winkel terug brengen is gratis, maar ja als ik naar de winkel zou kunnen/willen rijden? Zou ik niet online bestellen. Na een boos telefoontje krijg ik een label voor gratis terugsturen. Erg jammer, had de trui graag in de juiste kleur gekregen, maar na al dit gedoe, denk ik laat maar.
1.00
Slecht

Bristol antwoordt: 12-12-2018
Wij betreuren dat er een vergissing is gebeurd bij de verwerking van uw bestelling. Uiteraard nemen wij de verzendkosten van de retour voor onze rekening wanneer de klacht terecht is, vandaar dat wij dan een gratis retourlabel aan de klant bezorgen.

Datum van publicatie
11-12-2018
Besteldatum
28-11-2018
11-12-2018
Super snel in huis. Voldeed helemaal aan de verwachtingen.
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
11-12-2018
Besteldatum
29-11-2018
11-12-2018
Leuke spullen en vlotoe levering. TOP
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
11-12-2018
Besteldatum
29-11-2018
11-12-2018
Mooie trui, goede kwaliteit en snelle levering
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
11-12-2018
Besteldatum
29-11-2018
11-12-2018
Was een leuke aanbieding, werd relatief snel geleverd (sinterklaasdrukte), bevalt prima
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
11-12-2018
Besteldatum
29-11-2018
11-12-2018
Berichten gestuurd mbt het artikel, maar nooit reactie gehad
1.00
Slecht

Bristol antwoordt: 13-12-2018
Er werd meegedeeld via mail dat er een onderzoek werd geopend bij Postnl voor meer informatie over de levering van het pakket. Er werd eveneens gemeld dat zodra wij feedback krijgen van Postnl, u op de hoogte wordt gebracht.

Datum van publicatie
11-12-2018
Besteldatum
28-11-2018
11-12-2018
ik heb vaak geprobeerd in te loggen om de bezorgtijd en datum na te kijken maar kwam er gewoon niet in. Ik denk misschien door de drukte overbelast? Is ook later bezorgd dan in eerste instantie aangegeven werd. Uiteindelijk 5 dec zodat het nog door de sint gegeven kon worden
3.33
Redelijk

Datum van publicatie
11-12-2018
Besteldatum
28-11-2018
11-12-2018
prima
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
11-12-2018
Besteldatum
28-11-2018
11-12-2018
Hele fijne schoenen lopen perfect en zeker voor die prijs
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
11-12-2018
Besteldatum
28-11-2018
11-12-2018
Super snelle levering, leuke pantoffels. Top allemaal
4.33
Goed

Datum van publicatie
11-12-2018
Besteldatum
28-11-2018
11-12-2018
een pakketje was niet geleverd. Ze hebben het probleem opgelost
4.33
Goed

Datum van publicatie
11-12-2018
Besteldatum
29-11-2018
11-12-2018
is een heel fijne winkel en het personeel is ook heel vriendelijk
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
11-12-2018
Besteldatum
28-11-2018
11-12-2018
Super service
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
10-12-2018
Besteldatum
28-11-2018
10-12-2018
De bestelling kwam precies op de aangegeven datum. Keurig verpakt.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
10-12-2018
Besteldatum
28-11-2018
10-12-2018
,,,@goed
4.00
Goed

Datum van publicatie
10-12-2018
Besteldatum
28-11-2018
10-12-2018
Super snel in huis
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
10-12-2018
Besteldatum
28-11-2018
10-12-2018
Ik heb nog niets ontvangen en toch moet ik een oordeel geven.
1.00
Slecht

Datum van publicatie
10-12-2018
Besteldatum
28-11-2018
10-12-2018
Bristol 3x UITSTEKEND
5.00
Uitstekend

Bristol klantbeoordeling

Bristol

Bristol werd op 16-01-2017 gecertificeerd door Trusted Shops.

Contact
Lochtemanweg 15
3580 Beringen
België
webshop@bristol.nl
Bristol
Winkel-exploitant
Euro Shoe Group NV
Lochtemanweg 15
3580 Beringen
België
Vertegenwoordigingsbevoegde persoon
David Baens
Maak gebruik van de ervaringen van andere klanten als oriëntatie hulpmiddel!
Elke bestelling kan met max. 5 sterren worden beoordeeld in de categorieën Levering, Producten en Service. De beoordelingen hebben betrekking op ervaringen die niet ouder zijn dan 6 maanden. Het tijdstip dat de beoordeling afgegeven is bevindt zich tevens in deze periode. Voor iedere afgegeven beoordeling berekenen we aan de hand van de individuele scores de gemiddelde score (rekenkundige methode). De eindbeoordeling van de shop is het gewone gemiddelde van de gemiddelde scores van alle Trusted Shops-beoordelingen in de afgelopen 12 maanden. In de commentaren delen klanten in eigen woorden hun ervaringen met Bristol.

Score op basis van totaal aantal beoordelingen
5.0 - 4.5Uitstekend
4.5 - 3.5Goed
3.5 - 2.5Redelijk
2.5 - 1.5Matig
1.5 - 1.0Slecht

Authentieke klantbeoordelingen voor meer vertrouwen
Trusted Shops is marktleider op het gebied van vertrouwen voor online shops in Europa. Trusted Shops test alle beoordelingen met behulp van machinale en handmatige controles, omdat enkel authentieke recensies hulp bieden bij het kopen.