Certificaat voor amagard.com België

No. X28481ABEB1ECA734AAA9A32EBD104B8F
 

Geldig vanaf
09-11-2018
Geldig tot
08-11-2020
Bevestigd door
Jean-Marc Noël
Bedrijfsleider Trusted Shops GmbH
Informatie over de winkelier
Details en voorwaarden van de Trusted Shops-garantie

Beoordelingen voor amagard.com België



Uitstekend

4.53/5.00

    • 5 sterren
    • 4 sterren
    • 3 sterren
    • 2 sterren
    • 1 ster

De score is gebaseerd op de 60 Trusted Shops beoordelingen van de laatste 12 maanden.
In totaal heeft amagard.com België al 60 beoordelingen verzameld.

    • Levering
    • Producten
    • Service

Klantbeoordelingen

   
Datum van publicatie
05-10-2019
Besteldatum
26-09-2019
05-10-2019
goede communicatie en snelle levering
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
19-09-2019
Besteldatum
03-09-2019
19-09-2019
Alles gebeurd zoals gepland. Top
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
17-09-2019
Besteldatum
10-09-2019
17-09-2019
Alles top
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
11-09-2019
Besteldatum
22-08-2019
11-09-2019
Kwaliteitsvol materiaal aan goede prijs. Levering was 1 dag te laat, dag 4 na bestelling, maar verder prima in orde Aanrader
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
10-09-2019
Besteldatum
12-08-2019
10-09-2019
Alles goed verlopen.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
10-09-2019
Besteldatum
03-09-2019
10-09-2019
Alles perfect zoals gevraagd.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
08-09-2019
Besteldatum
31-08-2019
08-09-2019
alles top afgehandeld
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
04-09-2019
Besteldatum
22-08-2019
04-09-2019
Perfecto producto y transporte.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
04-09-2019
Besteldatum
26-08-2019
04-09-2019
Perfect
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
03-09-2019
Besteldatum
17-08-2019
03-09-2019
Top
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
02-09-2019
Besteldatum
16-08-2019
02-09-2019
Erg vriendelijke chauffeur en mooie stipte levering. Erg tevreden
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
28-08-2019
Besteldatum
21-08-2019
28-08-2019
Prima product en geleverd zoals belooft
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
28-08-2019
Besteldatum
10-08-2019
28-08-2019
Levertermijn dan de aangekondigde 3 werkdagen, voor de rest ok.
4.00
Goed

Datum van publicatie
28-08-2019
Besteldatum
05-08-2019
28-08-2019
Günstig und schnell
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
27-08-2019
Besteldatum
20-08-2019
27-08-2019
Goede service, duidelijke antwoorden op mijn emails. Het product moet nog uitgetest worden, maar het ziet er goed uit.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
26-08-2019
Besteldatum
18-08-2019
26-08-2019
goed en tevreden
3.00
Redelijk

Datum van publicatie
25-08-2019
Besteldatum
09-08-2019
25-08-2019
levering later dan beloofd maar na een mailtje kwam alles perfect terecht
4.00
Goed

Datum van publicatie
23-08-2019
Besteldatum
09-08-2019
23-08-2019
snelle levering, goede materialen en vriendelijke chauffeur die de goederen met plezier zet waar het voor jou het makkelijkste is
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
21-08-2019
Besteldatum
29-07-2019
21-08-2019
Zeergoede levering en service. Het product voldoet aan wat we besteld hebben.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
08-08-2019
Besteldatum
31-07-2019
08-08-2019
Zeer vriendelijke leverancier er wordt gedaan wat er gevraagd word en alle beloftes worden nagekomen
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
05-08-2019
Besteldatum
29-07-2019
05-08-2019
Prima service , wel spijtig dat de chauffeur zo wild was dat de lussen van de big Bags losschoten en de big bag dan maar op straat blijven staan is
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
22-07-2019
Besteldatum
15-07-2019
22-07-2019
Geen info over tijdstip levering gekregen , is zeer verwarrend .
3.67
Goed

Datum van publicatie
17-07-2019
Besteldatum
10-07-2019
17-07-2019
Snelle levering, degelijk product
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
11-07-2019
Besteldatum
03-07-2019
11-07-2019
knappe service en goede en snelle levering, chauffeur was ook super vriendelijk, enkel misschien een kleine opmerking dat de chauffeur of jullie een klein telefoontje doen van het uur van de levering,wij waren toevallig net thuis;

groeten Marc
4.33
Goed

Datum van publicatie
10-07-2019
Besteldatum
03-07-2019
10-07-2019
zeer snelle levering
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
02-07-2019
Besteldatum
25-06-2019
02-07-2019
Goede en correcte levering
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
01-07-2019
Besteldatum
24-06-2019
01-07-2019
Een woord is een woord dat is wat teld nu in deze tijd en is een voorbeeld voor vele zal in de toekomst nog bestellingen doe en aan vrienden doorgeven. Groetjes Dirk
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
19-06-2019
Besteldatum
12-06-2019
19-06-2019
Zoals beloofd binnen 3 werkdagen geleverd en juiste materialen.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
14-06-2019
Besteldatum
07-06-2019
14-06-2019
Stenen zijn voorlopig nog niet verwerkt, Dus nog even afwachten. Toch zijn we al heel tevreden.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
03-06-2019
Besteldatum
27-05-2019
03-06-2019
Zeer goede service. De bigbag werd in de voortuin gezet waar ik het gevraagd had zodat ik op een uurtje klaar was met mijn werk. Vriendelijke leverancier.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
31-05-2019
Besteldatum
24-05-2019
31-05-2019
De geleverde steenmaat was merkelijk groter dan de gevraagde module.
3.33
Redelijk

amagard.com België antwoordt: 05-06-2019
Goedemiddag, een levering moet altijd overeenstemmen met de informatie en foto's op de webshop. Zou u contact op willen nemen met onze verkoop (via mail of telefoon) met deze melding, zodat we u verder kunnen helpen? We horen graag van u

Datum van publicatie
30-05-2019
Besteldatum
23-05-2019
30-05-2019
wij zijn tevreden
4.33
Goed

Datum van publicatie
23-05-2019
Besteldatum
15-05-2019
23-05-2019
Reeds 3e maal een bestelling geplaatst maar dit was beslist de laatste.

Foute levering, terug opgehaald, terug fout, eindeloze discussies.
Foto's op website stemmen niet meer overeen met afgeleverd product.
Les:betaal pas bij levering.
Gr L
1.33
Slecht

amagard.com België antwoordt: 05-06-2019
Goedemiddag, wat vervelend dat het niet naar tevredenheid is gelopen De 1e levering ging bij ons fout (grind geleverd ipv split), dit hebben we zsm omgeruild. Helaas bleek dat u een ander formaat nodig had dan besteld, hier konden wij niets aan doen. Als u deze wilt omruilen, belt u even voor overleg en de mogelijkheden Wij komen graag met u tot een oplossing.

Datum van publicatie
22-05-2019
Besteldatum
14-05-2019
22-05-2019
Te late levering,,een pak niet volledig gevuld
1.00
Slecht

amagard.com België antwoordt: 05-06-2019
Vriendelijke klant, nogmaals excuses dat de levering 1 dag te laat was. Hiervoor hebben we excuses geboden en een vergoeding betaald, mogen we vragen met welke reden u onze klantenservice alsnog 1 ster geeft? M.b.t de melding over 1 incompleet gevulde bag: mogelijk weegt de bag wel 1000kg (kasseien zijn erg zwaar). We zullen hierover contact opnemen, we wensen dit graag met u op te lossen.

Datum van publicatie
21-05-2019
Besteldatum
14-05-2019
21-05-2019
perfect in orde
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
15-05-2019
Besteldatum
29-04-2019
15-05-2019
Heel vlotte bestelling en goede levering.
3.67
Goed

Datum van publicatie
14-05-2019
Besteldatum
30-04-2019
14-05-2019
Werd niet geleverd op aangevraagde datum.
3.00
Redelijk

amagard.com België antwoordt: 05-06-2019
Wij hadden helaas de betaling pas ontvangen op de dag van gewenste levering. Wij kunnen niet eerder inplannen voor dat wij de betaling ontvangen hebben. Zodra wij de betaling ontvangen hebben gaat de levertermijn in waarin het mogelijk is te leveren vanaf de tweede werkdag daarna. Als vergoeding voor de vervelende situatie hebben wij de extra betaalde €20 teruggestort.

Datum van publicatie
10-05-2019
Besteldatum
03-05-2019
10-05-2019
Perfecte mailcommunicatie, makkelijke betaalmethode, zeer snelle levering, enorm vriendelijke bezorger, product ziet er prachtig uit Blij dat ik voor Amagard gekozen heb. Aanrader
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
10-05-2019
Besteldatum
03-05-2019
10-05-2019
Alles tip top
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
07-05-2019
Besteldatum
30-04-2019
07-05-2019
Het pakket van 125 kilo werd gewoon op straat gezet door een onvriendelijke chauffeur .Toen ik vroeg om even binnen te zetten wilde hij eerst niet ,daarna werd de bovenste doos waar fragile op stond gewoon binnen gegooid
3.67
Goed

amagard.com België antwoordt: 05-06-2019
Dank voor uw melding en onze excuses voor de late reactie, onvriendelijkheid mag uiteraard nooit voorkomen en we hebben de transporteur hierop aangesproken Ook dat zij netjes dienen om te gaan met de spullen, dit is niet meer dan normaal vinden ook wij. In het vervolg mag u dit ook graag direct aan onszelf melden, dan kunnen wij meteen actie ondernemen.

amagard.com België

amagard.com België werd op 09-11-2018 gecertificeerd door Trusted Shops.

Contact
St. Jansplein 6
5141 GR Waalwijk
Nederland
info@amagard.com
amagard.com België
Winkel-exploitant
Kranendonk B.V.
St. Jansplein 6
5141 GR Waalwijk
Nederland
Vertegenwoordigingsbevoegde persoon
Dineke Kranendonk
Maak gebruik van de ervaringen van andere klanten als oriëntatie hulpmiddel!
Elke bestelling kan met max. 5 sterren worden beoordeeld in de categorieën Levering, Producten en Service. De beoordelingen hebben betrekking op ervaringen die niet ouder zijn dan 6 maanden. Het tijdstip dat de beoordeling afgegeven is bevindt zich tevens in deze periode. Voor iedere afgegeven beoordeling berekenen we aan de hand van de individuele scores de gemiddelde score (rekenkundige methode). De eindbeoordeling van de shop is het gewone gemiddelde van de gemiddelde scores van alle Trusted Shops-beoordelingen in de afgelopen 12 maanden. In de commentaren delen klanten in eigen woorden hun ervaringen met amagard.com België.

Score op basis van totaal aantal beoordelingen
5.0 - 4.5Uitstekend
4.5 - 3.5Goed
3.5 - 2.5Redelijk
2.5 - 1.5Matig
1.5 - 1.0Slecht

Authentieke klantbeoordelingen voor meer vertrouwen
Trusted Shops is marktleider op het gebied van vertrouwen voor online shops in Europa. Trusted Shops test alle beoordelingen met behulp van machinale en handmatige controles, omdat enkel authentieke recensies hulp bieden bij het kopen.