Certificaat voor bristolshop.be/be_nl

No. X2AEE407F45D12F2A67450E43121F41C3
 

Geldig vanaf
24-02-2017
Geldig tot
23-02-2019
Bevestigd door
Jean-Marc Noël
Bedrijfsleider Trusted Shops GmbH
Informatie over de winkelier
Details en voorwaarden van de Trusted Shops-garantie

Beoordelingen voor bristolshop.be/be_nl



Uitstekend

4.59/5.00

    • 5 sterren
    • 4 sterren
    • 3 sterren
    • 2 sterren
    • 1 ster

De score is gebaseerd op de 2.817 Trusted Shops beoordelingen van de laatste 12 maanden.
In totaal heeft bristolshop.be/be_nl al 4.622 beoordelingen verzameld.

    • Levering
    • Producten
    • Service

Klantbeoordelingen

   
Datum van publicatie
16-08-2018
Besteldatum
04-08-2018
16-08-2018
Zeer tevreden
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
16-08-2018
Besteldatum
04-08-2018
16-08-2018
Probleemloze en tijdige ontvangst van de bestelling die verder ook in orde was.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
16-08-2018
Besteldatum
02-08-2018
16-08-2018
Prima
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
15-08-2018
Besteldatum
02-08-2018
15-08-2018
verzorgd verstuurd en op tijd geleverd, nergens iets op aan te merken.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
15-08-2018
Besteldatum
03-08-2018
15-08-2018
veel keuze en betaalbaar ook goede klantenservice snel antwoord als je via mail een vraag stelt
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
15-08-2018
Besteldatum
03-08-2018
15-08-2018
Prijs kwaliteit echt tevreden. Doe zo verder
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
15-08-2018
Besteldatum
03-08-2018
15-08-2018
Vlugge service, geld wordt aanstonds terug betaald in winkel.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
15-08-2018
Besteldatum
02-08-2018
15-08-2018
Alles prima
4.00
Goed

Datum van publicatie
15-08-2018
Besteldatum
03-08-2018
15-08-2018
Prima
4.33
Goed

Datum van publicatie
14-08-2018
Besteldatum
02-08-2018
14-08-2018
Prijs/ kwaliteit perfect
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
14-08-2018
Besteldatum
13-08-2018
14-08-2018
Ik heb geen opmerkingen over deze online shop, tevreden over alles wat ik heb besteld
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
14-08-2018
Besteldatum
02-08-2018
14-08-2018
De producten waren precies wat ik voor ogen had. Ik werd goed op de hoogte gesteld van de mijn bestelling. Ik werd zelfs gebeld, door het filiaal waar mijn pakket werd bezorgd, om door te geven dat ik mijn bestelling kon ophalen. De medewerker in het filiaal te Brussel Was zeer behulpzaam en vriendelijk.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
14-08-2018
Besteldatum
02-08-2018
14-08-2018
Correcte levering,fantastisch produkt en vriendelijke ontvangst
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
14-08-2018
Besteldatum
02-08-2018
14-08-2018
Snelle levering maar de kwaliteit is ondermaats en zeker niet in verhouding met de (zelfs halve) prijs
2.67
Redelijk

Datum van publicatie
14-08-2018
Besteldatum
02-08-2018
14-08-2018
Gewoon goed
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
14-08-2018
Besteldatum
01-08-2018
14-08-2018
Bestelling goed verlopen, snel en correct.
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
13-08-2018
Besteldatum
31-07-2018
13-08-2018
Alles was in orde
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
13-08-2018
Besteldatum
01-08-2018
13-08-2018
Zeer snelle, vlotte, correcte levering.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
13-08-2018
Besteldatum
31-07-2018
13-08-2018
best in orde
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
13-08-2018
Besteldatum
31-07-2018
13-08-2018
Alles dik in orde
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
13-08-2018
Besteldatum
01-08-2018
13-08-2018
Redelijke keuze al mag het altijd meer zijn.
Prijzen zijn goed tot zeer goed. Kwaliteit lijkt goed in orde te zijn.
Levering is goed en snel verlopen.
Mijn eerste online bestelling bij Bristol en deze is voor herhaling vatbaar.
Daarom zou ik deze webshop aanraden.
Enige reden waarom ik geen 5 sterren heb gegeven is omdat retourzendingen niet gratis zijn (wel gratis terugbrengen naar winkel).
4.00
Goed

Datum van publicatie
13-08-2018
Besteldatum
30-07-2018
13-08-2018
De bestelling op zich is goed verlopen. Ik kreeg onmiddellijk een mailtje om me te informeren hoe alles ging verlopen. Daarna kreeg ik een mail dat mijn bestelling verzonden was naar het gekozen filiaal en dat zij mij een mail gingen sturen wanneer deze bestelling aangekomen was,deze mail heb ik nooit gekregen. Ondertussen wel bestelling gaan afhalen
3.33
Redelijk

Datum van publicatie
13-08-2018
Besteldatum
30-07-2018
13-08-2018
alles loopt telkens vlot en ook rap thuis ,producten tip top inorde , zijn super content :)
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
13-08-2018
Besteldatum
31-07-2018
13-08-2018
We mochten genieten van een supersnelle en correcte levering.
4.00
Goed

Datum van publicatie
13-08-2018
Besteldatum
31-07-2018
13-08-2018
Perfect
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
13-08-2018
Besteldatum
31-07-2018
13-08-2018
Schoenen zonder problemen kunnen omwisselen in de winkel (verkeerde maat)
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
13-08-2018
Besteldatum
31-07-2018
13-08-2018
Te laat. Geen communicatie.
1.00
Slecht

bristolshop.be/be_nl antwoordt: 14-08-2018
Bedankt voor jouw bericht. Jouw pakketje ligt voor je klaar in de Bristol-winkel van jouw keuze. Je mag het daar aldus gaan afhalen. We wensen je alvast veel plezier met je aankoop!

Datum van publicatie
13-08-2018
Besteldatum
31-07-2018
13-08-2018
kiekeboe
4.00
Goed

Datum van publicatie
12-08-2018
Besteldatum
31-07-2018
12-08-2018
Geen negatieve opmerkingen over Bristol.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
12-08-2018
Besteldatum
31-07-2018
12-08-2018
Snelle levering.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
12-08-2018
Besteldatum
30-07-2018
12-08-2018
Snelle en correcte levering
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
12-08-2018
Besteldatum
31-07-2018
12-08-2018
Het is de 3e maal dat ik deze schoenen voor mijn zoontje bestel. Hij vindt ze super comfortabel maar spijtig dat de volgende maat met alleen veters is....
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
12-08-2018
Besteldatum
31-07-2018
12-08-2018
Alles was perfect in orde
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
12-08-2018
Besteldatum
31-07-2018
12-08-2018
prima
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
12-08-2018
Besteldatum
31-07-2018
12-08-2018
Top
4.33
Goed

Datum van publicatie
12-08-2018
Besteldatum
30-07-2018
12-08-2018
In een winkel laten leveren en daar de juiste maat nog kunnen aanpassen.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
11-08-2018
Besteldatum
28-07-2018
11-08-2018
Iets was al losgekomen in de verpakking ( versiering op teenslipper)
3.33
Redelijk

Datum van publicatie
11-08-2018
Besteldatum
30-07-2018
11-08-2018
Vlotte levering
4.33
Goed

Datum van publicatie
11-08-2018
Besteldatum
30-07-2018
11-08-2018
Ik heb gewoon de verkeerde schoenen gekregen
Heb 2 paar schoenen gekregen rond de 50 euro
terwijl ik 1 paar schoenen heb betaald voor 10 euro
De schoenen die ik ontvangen heb zijn ook niet in mijn maat xD
1.00
Slecht

bristolshop.be/be_nl antwoordt: 14-08-2018
Indien alles goed is, heb je ondertussen contact gehad met onze klantendienst. Het door jou bestelde artikel komt jouw richting uit! Nogmaals onze excuses voor het ongemak

Datum van publicatie
11-08-2018
Besteldatum
30-07-2018
11-08-2018
zolen van de instappers vervormen snel
3.67
Goed

bristolshop.be/be_nl

bristolshop.be/be_nl werd op 24-02-2017 gecertificeerd door Trusted Shops.

Contact
Lochtemanweg 15
3580 Beringen
België
webshopvl@shoediscount.be
bristolshop.be/be_nl
Winkel-exploitant
Euro Shoe Group NV
Lochtemanweg 15
3580 Beringen
België
Vertegenwoordigingsbevoegde persoon
David Baens
Maak gebruik van de ervaringen van andere klanten als oriëntatie hulpmiddel!
Elke bestelling kan met max. 5 sterren worden beoordeeld in de categorieën Levering, Producten en Service. De beoordelingen hebben betrekking op ervaringen die niet ouder zijn dan 6 maanden. Het tijdstip dat de beoordeling afgegeven is bevindt zich tevens in deze periode. Voor iedere afgegeven beoordeling berekenen we aan de hand van de individuele scores de gemiddelde score (rekenkundige methode). De eindbeoordeling van de shop is het gewone gemiddelde van de gemiddelde scores van alle Trusted Shops-beoordelingen in de afgelopen 12 maanden. In de commentaren delen klanten in eigen woorden hun ervaringen met bristolshop.be/be_nl.

Score op basis van totaal aantal beoordelingen
5.0 - 4.5Uitstekend
4.5 - 3.5Goed
3.5 - 2.5Redelijk
2.5 - 1.5Matig
1.5 - 1.0Slecht

Authentieke klantbeoordelingen voor meer vertrouwen
Trusted Shops is marktleider op het gebied van vertrouwen voor online shops in Europa. Trusted Shops test alle beoordelingen met behulp van machinale en handmatige controles, omdat enkel authentieke recensies hulp bieden bij het kopen.