Certificaat voor hunkemoller.nl

No. XA7CDFF342E27CF817375158328FC6061
 

Geldig vanaf
20-10-2016
Geldig tot
19-10-2019
Bevestigd door
Jean-Marc Noël
Bedrijfsleider Trusted Shops GmbH
Informatie over de winkelier
Details en voorwaarden van de Trusted Shops-garantie

Beoordelingen voor hunkemoller.nl



Goed

4.24/5.00

    • 5 sterren
    • 4 sterren
    • 3 sterren
    • 2 sterren
    • 1 ster

De score is gebaseerd op de 20.931 Trusted Shops beoordelingen van de laatste 12 maanden.
In totaal heeft hunkemoller.nl al 38.130 beoordelingen verzameld.

    • Levering
    • Producten
    • Service

Klantbeoordelingen

   
Datum van publicatie
18-09-2018
Besteldatum
11-09-2018
18-09-2018
Levering stond voor de zaterdag middag gepland, dan was ik thuis. Het pakje werd maandag bezorgd. Werd afgegeven bij de buren omdat ik naar mijn werk was. Niet jullie "fout" maar de van de bezorger.
4.33
Goed

Datum van publicatie
18-09-2018
Besteldatum
11-09-2018
18-09-2018
Levering was te laat
1 product was kapot
3.67
Goed

Datum van publicatie
18-09-2018
Besteldatum
11-09-2018
18-09-2018
Prima strings
4.00
Goed

Datum van publicatie
18-09-2018
Besteldatum
03-08-2018
18-09-2018
Webshop bestelling keurig afgeleverd bij winkel, wel jammer dat dit niet zonder kosten gewoon thuis kan worden geleverd
4.00
Goed

Datum van publicatie
18-09-2018
Besteldatum
11-09-2018
18-09-2018
Helaas zaten de bh’s niet fijn. Ik ben naar de winkel gegaan en daar ben ik goed geholpen. Via de site kan ik mijn maar niet goed bepalen. Ik zal ze echt eerst moeten passen. Sommige bh’s waren wel mooi, anderen vielen in mijn maat tegen.
4.00
Goed

Datum van publicatie
18-09-2018
Besteldatum
11-09-2018
18-09-2018
Alles goed zoals verwacht
4.00
Goed

Datum van publicatie
18-09-2018
Besteldatum
09-09-2018
18-09-2018
goedenavond, i
Ik ben bijna tevreden met mijn niet voorgevormde beugelbh satin fleece. artikelnummer 104712-8715319904674. Maat E75. De omvang is prima, lekker strak. Maar de cup vind ik toch net te klein aan de bovenzijde. Er plopt toch net een randje borst bovenuit, jammer. Moet ik dan naar cup F? Zo fors ben ik nou ook weer niet
Hartelijke groet, Barbara Bak
4.00
Goed

Datum van publicatie
18-09-2018
Besteldatum
11-09-2018
18-09-2018
Gewoon goed
4.00
Goed

Datum van publicatie
18-09-2018
Besteldatum
11-09-2018
18-09-2018
Winkel personeel weinig hulpvaardig. On line heel tevreden
3.67
Goed

Datum van publicatie
18-09-2018
Besteldatum
11-09-2018
18-09-2018
ik had extra betaald voor volgende dag levering maar het is toen niet aangekomen
3.67
Goed

Datum van publicatie
18-09-2018
Besteldatum
08-09-2018
18-09-2018
Duurde langer dan verwacht zaterdag besteld woensdag avond geleverd.
Maatvoering is vreemd was nodig eerst in de winkel te passen anders was het nooit goed gekomen. (De juiste maat was niet in de winkel aanwezig)
Service nog niet nodig gehad.
Nu al losse naadjes is jammer.
3.67
Goed

Datum van publicatie
18-09-2018
Besteldatum
11-09-2018
18-09-2018
Snelle levering fijn produkt
4.00
Goed

Datum van publicatie
17-09-2018
Besteldatum
09-09-2018
17-09-2018
artikel was dinsdagmiddag rond 3 uur nog niet in de winkel, toen ik nog geen half uur thuis was een berichtje dat mijn bestelling afgehaald kon worden.
aangezien ik buiten de stad werk voortaan maar thuis laten afleveren dus.
3.67
Goed

Datum van publicatie
17-09-2018
Besteldatum
10-09-2018
17-09-2018
Beste,

Ik ben enorm tevreden over mijn bestelde producten en de levertijd hiervan
Echter vind ik het erg vervelend dat de betreffende winkel waar het product aankomt geen voordeel heeft van deze online bestelling.
Ik word gedwongen online te bestellen gezien deze items niet te verkrijgen waren in de winkel. Echter wil ik dat de winkels blijven bestaan en koop daarom ook liever in de winkel.
4.00
Goed

Datum van publicatie
17-09-2018
Besteldatum
10-09-2018
17-09-2018
Alles verliep naar wens en het pakketje was goed verzorgd aangekomen
4.00
Goed

Datum van publicatie
17-09-2018
Besteldatum
03-09-2018
17-09-2018
Snelheid, service en controle bij aflevering waren goed
4.33
Goed

Datum van publicatie
17-09-2018
Besteldatum
10-09-2018
17-09-2018
Nvt
4.00
Goed

Datum van publicatie
17-09-2018
Besteldatum
10-09-2018
17-09-2018
Prima
4.00
Goed

Datum van publicatie
17-09-2018
Besteldatum
10-09-2018
17-09-2018
Goede service in de winkel en vrij snel geleverd
4.33
Goed

Datum van publicatie
17-09-2018
Besteldatum
10-09-2018
17-09-2018
Geen
4.00
Goed

Datum van publicatie
17-09-2018
Besteldatum
08-09-2018
17-09-2018
Levering was goed. Kleding viel tegen. De maten M vielen zeer groot
Retouren ging makkelijk in de winkel.
3.67
Goed

Datum van publicatie
16-09-2018
Besteldatum
09-09-2018
16-09-2018
De levering was snel en het product paste perfect
4.00
Goed

Datum van publicatie
16-09-2018
Besteldatum
08-09-2018
16-09-2018
Levering vlot, mooi verpakt, kleur conform foto op website.
4.33
Goed

Datum van publicatie
16-09-2018
Besteldatum
08-09-2018
16-09-2018
Goed, snel en kwaliteit
4.33
Goed

Datum van publicatie
16-09-2018
Besteldatum
09-09-2018
16-09-2018
Bh’s moet je echt passen, vallen vaak te strak of te groot uit, service is een 10
4.00
Goed

Datum van publicatie
15-09-2018
Besteldatum
08-09-2018
15-09-2018
Snelle en goede levering.
Vriendelijke service bij ophalen in winkel
4.00
Goed

Datum van publicatie
15-09-2018
Besteldatum
08-09-2018
15-09-2018
Geen commentaar
4.00
Goed

Datum van publicatie
15-09-2018
Besteldatum
08-09-2018
15-09-2018
Nvt
4.00
Goed

Datum van publicatie
15-09-2018
Besteldatum
08-09-2018
15-09-2018
Ik heb bewust voor avond levering. Het was niet om maandagavond geleverd en de tijd was veranderd naar dinsdag tussen 11-15. Ik werk dus ben niet thuis overdags. Ik heb de tijd kunnen aanpassen maar dan heb je je pakketje om woensdagavond in plaats van maandagavond. Een beetje teleurstellend.
4.33
Goed

Datum van publicatie
15-09-2018
Besteldatum
08-09-2018
15-09-2018
Bestelling snel ontvangen en in winkel opgehaald. Meteen gepast en kon het kledingstuk dat retour moest ook meteen daar achterlaten. Bedrag is ook heel snel terug gestort op mijn rekening.
4.00
Goed

Datum van publicatie
15-09-2018
Besteldatum
27-08-2018
15-09-2018
Snelle bezorging bij de winkel, vlotte afhandeling, vriendelijk personeel bij afhalen winkel.
4.00
Goed

Datum van publicatie
14-09-2018
Besteldatum
07-09-2018
14-09-2018
De maat van de bh viel kleiner uit dan gebruikelijk dus ik heb hem teruggestuurd met het verzoek een maat groter te sturen. Dit heb ik gisteren gedaan dus ik weet nog niet hoe het verder gaat.
3.50
Goed

Datum van publicatie
14-09-2018
Besteldatum
07-09-2018
14-09-2018
online bestelling met korting goed gelukt (na een vergeefse poging, waarbij melding dat de bezorgkosten niet afgetrokken werden) Prima ontvangen Goed zittende BH 100 D, terwijl ik vroeger 105 D had, maar nu niet kon vinden (bij de grotere maten)? Dank
4.00
Goed

Datum van publicatie
14-09-2018
Besteldatum
07-09-2018
14-09-2018
Keurig geleverd maar maat niet goed en ook niet leverbaar
4.00
Goed

Datum van publicatie
14-09-2018
Besteldatum
07-09-2018
14-09-2018
Super fijne snelle service
4.00
Goed

Datum van publicatie
14-09-2018
Besteldatum
07-09-2018
14-09-2018
Koop er al jaren en geen klachten
4.00
Goed

Datum van publicatie
14-09-2018
Besteldatum
07-09-2018
14-09-2018
Hunkemöller is een betrouwbare leverancier. En is goed geprijsd. Ik ben erg tevreden over Hunkemöller
4.00
Goed

Datum van publicatie
14-09-2018
Besteldatum
06-09-2018
14-09-2018
Bovenwijdte te strak, maar bijzonder mooie BH
4.00
Goed

Datum van publicatie
13-09-2018
Besteldatum
05-09-2018
13-09-2018
Had voor 20.00 besteld, maar kreeg het niet de andere dag.......vond dat niet fijn. Verder geen klachten het zijn goede producten.
3.67
Goed

Datum van publicatie
13-09-2018
Besteldatum
06-09-2018
13-09-2018
Goed geregeld
4.00
Goed

hunkemoller.nl klantbeoordeling

hunkemoller.nl

Lingerie, Badmode, Sportcollectie, Beenmode

hunkemoller.nl werd op 20-10-2016 gecertificeerd door Trusted Shops.

Hunkemöller verkoopt Lingerie, een assortiment Badmode, een innovatieve Sportcollectie, Beenmode & Accessoires voor vrouwen. De in-house design team is voortdurend bezig met productontwikkeling en vernieuwing. Het team volgt de nieuwste lingerie trends en besteedt aandacht aan de kwaliteit en de pasvorm van onze goederen. Onze OmniChannel groeistrategie werd ontwikkeld als een verenigend concept voor onze nieuwe winkels, shop-in-shops, E-Commerce en Internationale Franchising. Een sterk en innovatief merk.

Contact
Liebergerweg 28
1221 JS Hilversum
Nederland
Tel: +31 (0) 35 646 5412
maandag t/m vrijdag vanaf 09.00 uur tot 20.00 uur
klantenservice@hunkemoller.com
hunkemoller.nl
Winkel-exploitant
Hunkemöller International B.V.
Liebergerweg 28
1221 JS Hilversum
Nederland
Handelsregister
Kamer van Koophandel 64665054
Vertegenwoordigingsbevoegde persoon
Bert Middendorp
Maak gebruik van de ervaringen van andere klanten als oriëntatie hulpmiddel!
Elke bestelling kan met max. 5 sterren worden beoordeeld in de categorieën Levering, Producten en Service. De beoordelingen hebben betrekking op ervaringen die niet ouder zijn dan 6 maanden. Het tijdstip dat de beoordeling afgegeven is bevindt zich tevens in deze periode. Voor iedere afgegeven beoordeling berekenen we aan de hand van de individuele scores de gemiddelde score (rekenkundige methode). De eindbeoordeling van de shop is het gewone gemiddelde van de gemiddelde scores van alle Trusted Shops-beoordelingen in de afgelopen 12 maanden. In de commentaren delen klanten in eigen woorden hun ervaringen met hunkemoller.nl.

Score op basis van totaal aantal beoordelingen
5.0 - 4.5Uitstekend
4.5 - 3.5Goed
3.5 - 2.5Redelijk
2.5 - 1.5Matig
1.5 - 1.0Slecht

Authentieke klantbeoordelingen voor meer vertrouwen
Trusted Shops is marktleider op het gebied van vertrouwen voor online shops in Europa. Trusted Shops test alle beoordelingen met behulp van machinale en handmatige controles, omdat enkel authentieke recensies hulp bieden bij het kopen.