Certificaat voor hunkemoller.nl

No. XA7CDFF342E27CF817375158328FC6061
 

Geldig vanaf
20-10-2016
Geldig tot
19-10-2019
Bevestigd door
Jean-Marc Noël
Bedrijfsleider Trusted Shops GmbH
Informatie over de winkelier
Details en voorwaarden van de Trusted Shops-garantie

Beoordelingen voor hunkemoller.nl



Goed

4.18/5.00

    • 5 sterren
    • 4 sterren
    • 3 sterren
    • 2 sterren
    • 1 ster

De score is gebaseerd op de 22.773 Trusted Shops beoordelingen van de laatste 12 maanden.
In totaal heeft hunkemoller.nl al 50.389 beoordelingen verzameld.

    • Levering
    • Producten
    • Service

Klantbeoordelingen

   
Datum van publicatie
25-03-2019
Besteldatum
18-03-2019
25-03-2019
Prima. Tijdige levering.
4.00
Goed

Datum van publicatie
25-03-2019
Besteldatum
18-03-2019
25-03-2019
Het retouren van artikelen gaat zeer soepel en snel het geld terug op de rekening
4.33
Goed

Datum van publicatie
25-03-2019
Besteldatum
18-03-2019
25-03-2019
Prima zaak
4.33
Goed

Datum van publicatie
25-03-2019
Besteldatum
18-03-2019
25-03-2019
Helaas niet de levering voorwaarde zoals gezegd voor 19:00 is hoogstwaarschijnlijk de volgende dag in huis. Op maandag om 16:45 besteld en donderdag pas in huis alles op voorraad online gaf het systeem aan.
Voor de rest waren de producten zoals gewoonlijk wel goed aan de maat en mooi.
4.00
Goed

Datum van publicatie
25-03-2019
Besteldatum
18-03-2019
25-03-2019
Top
4.00
Goed

Datum van publicatie
25-03-2019
Besteldatum
18-03-2019
25-03-2019
producten zijn subliem, levering was wat langzaam en niet zoals op de site stond de volgende dag. Hunkemöller is lastig te bereiken maar de prachtige producten maken dat al wel weer voor een groot deel goed
3.67
Goed

Datum van publicatie
25-03-2019
Besteldatum
16-03-2019
25-03-2019
Krijg geen juist antwoord op mijn vraag voor de punten voor mijn memberkaart
3.67
Goed

Datum van publicatie
25-03-2019
Besteldatum
18-03-2019
25-03-2019
Ondanks de belofte dat mijn pakketje de volgende dag in huis zou zijn, duurde het twee dagen voordat ik mijn bestelling kreeg... jammer.
4.00
Goed

Datum van publicatie
25-03-2019
Besteldatum
14-03-2019
25-03-2019
beide artikelen retour, geen goede vorm
3.67
Goed

Datum van publicatie
25-03-2019
Besteldatum
17-03-2019
25-03-2019
Ik had 5 onderbroeken besteld,maar er zijn maar er maar 4 binnengekomen. Ik heb via een twitter priverbericht gevraagd om advies. Daar ben ik erg geholpen. Ik heb het geld op mijn membercard gekregen als tegoed en een kortingscode zodat ik de verzendkoste niet weer hoefde te betalen. Ik was teleurgesteld maar door de goede service ben ik weer een blije klant :)
4.00
Goed

Datum van publicatie
25-03-2019
Besteldatum
17-03-2019
25-03-2019
Goede service en snelle levering
4.00
Goed

Datum van publicatie
25-03-2019
Besteldatum
18-03-2019
25-03-2019
Prima levering Snel en netjes.
Produkten zitten goed. Mooie kwaliteit.
4.33
Goed

Datum van publicatie
25-03-2019
Besteldatum
12-02-2019
25-03-2019
Zeer klantvriendelijk en goede adviezen zij weten waar ze het over praten. Prima geholpen een dikke 10
4.33
Goed

Datum van publicatie
24-03-2019
Besteldatum
17-03-2019
24-03-2019
Mooie kwaliteit, goeie pasvorm , snelle levering
4.00
Goed

Datum van publicatie
24-03-2019
Besteldatum
17-03-2019
24-03-2019
De producten waren niet allemaal naar verwachting. De serviceed is wel top.
3.67
Goed

Datum van publicatie
24-03-2019
Besteldatum
17-03-2019
24-03-2019
Alles goed ontvangen.
Wellicht wat minder plastic verpakking?
4.00
Goed

Datum van publicatie
24-03-2019
Besteldatum
17-03-2019
24-03-2019
Verschrikkelijke app
3.67
Goed

Datum van publicatie
24-03-2019
Besteldatum
17-03-2019
24-03-2019
de spullen zijn mooi en goede kwalitijd ben dan ook tevreden
4.00
Goed

Datum van publicatie
24-03-2019
Besteldatum
16-03-2019
24-03-2019
Altijd erg blij met de mooie setjes
Had mijn pakketje opgehaald in de winkel, maar moest daar heel lang wachten voor iemand me heeft geholpen.
Ook moest ik daarna het bestelnummer hebben. Naam en identiteit moet toch voldoende zijn. Moest ik dat lange nummer weer opzoeken. Maakt het ophalen van pakketjes erg langdurig.
4.33
Goed

Datum van publicatie
24-03-2019
Besteldatum
17-03-2019
24-03-2019
Ik ben verder zeer tevreden, alleen niet te spreken over de grote hoeveelheid plastic die gemoeid ging met het verpakken. Ik heb 12 strings besteld en deze in de winkel af laten leveren. Elke string zat afzonderlijk in een plastic zakje verpakt en dat vind ik extreem vervelend en vooral vervuilend.
4.33
Goed

Datum van publicatie
24-03-2019
Besteldatum
17-03-2019
24-03-2019
Product was goed, alleen vind ik verzendkosten boven 20 euro niet nodig wanneer je het thuis laat bezorgen. Dat is jammer.
4.00
Goed

Datum van publicatie
24-03-2019
Besteldatum
16-03-2019
24-03-2019
Bij het afhalen van de producten werd mijn dochter geadviseerd om even te passen, dat was fijn
4.00
Goed

Datum van publicatie
24-03-2019
Besteldatum
16-03-2019
24-03-2019
De levering leverde enige problemen op. Nadat ik de mail ontving dat ik het bestelde artikel in de winkel kon ophalen bleek het niet te vinden zijn. De andere dag maar weer naar de winkel, maar nog niet aanwezig. De klantenservice gebeld die aangaf dat wel het in de winkel lag, daar kreeg ik een korting bon die ik kon besteden aan een artikel in de winkel. Naar tevredenheid opgelost.
4.33
Goed

Datum van publicatie
24-03-2019
Besteldatum
17-03-2019
24-03-2019
Service in de winkel echt waardeloos. Al de zoveelste keer. Service bezorging naar winkel prima. Alleen beetje jammer dat het artikel gewoon in een tasje was gegooid, zonder enige verpakking. Gewoon van het haakje in de winkel gehaald soms?
4.00
Goed

Datum van publicatie
24-03-2019
Besteldatum
17-03-2019
24-03-2019
Ik snap niet waarom het zo moeilijk moet als ik gewoon een maatje groter wil hebben en ze die in de winkel hebben hangen.
Nu moet ik eerst het terug sturen dan wachten op het geld en dan weer opnieuw doen.
Plus dat toen ik het terug bracht ik ook de kado doos terug bracht en deze niet terug in rekening is gegaan.
3.67
Goed

Datum van publicatie
24-03-2019
Besteldatum
16-03-2019
24-03-2019
In Wijchen geshopt. Zeer vriendelijk en goed geadviseerd door het personeel. Personeel krijgt van mij een 10
4.33
Goed

Datum van publicatie
24-03-2019
Besteldatum
16-03-2019
24-03-2019
Altijd prima geregeld als ik iets koop bij Hünkemoller.
4.33
Goed

Datum van publicatie
24-03-2019
Besteldatum
14-03-2019
24-03-2019
Levering was op vrijdag avond gewenst maar het was niet gelukt, dus kreeg ik de pakket op zaterdag op een tijdstip wanneer ik niet thuis was. En eigenlijk werd de levering in het begin van de volgende week.
Gelukkig maar heeft de artikel geen haast.
3.67
Goed

Datum van publicatie
23-03-2019
Besteldatum
16-03-2019
23-03-2019
Vind dat bericht van de retourzending te Lang duurt.
3.67
Goed

Datum van publicatie
23-03-2019
Besteldatum
10-03-2019
23-03-2019
nvt
4.00
Goed

Datum van publicatie
23-03-2019
Besteldatum
16-03-2019
23-03-2019
Levering snel geleverd
4.33
Goed

Datum van publicatie
23-03-2019
Besteldatum
16-03-2019
23-03-2019
Ben tevreden met de artikelen.
3.67
Goed

Datum van publicatie
23-03-2019
Besteldatum
16-03-2019
23-03-2019
Prima levering. Via de winkel laten leveren. Ging prima.
4.00
Goed

Datum van publicatie
23-03-2019
Besteldatum
16-03-2019
23-03-2019
Ik had me het heel anders voorgesteld dan dat ik kreeg.
Vulling had ik niet verwacht. Materiaal . En t was veel te strak.
4.33
Goed

Datum van publicatie
23-03-2019
Besteldatum
16-03-2019
23-03-2019
Prima
4.00
Goed

Datum van publicatie
23-03-2019
Besteldatum
16-03-2019
23-03-2019
Snelle levering.
Fijne producten.
4.33
Goed

Datum van publicatie
23-03-2019
Besteldatum
13-03-2019
23-03-2019
Ik moet ze alleen terug sturen zijn beide te wijd maar de service is goeg
4.00
Goed

Datum van publicatie
23-03-2019
Besteldatum
08-03-2019
23-03-2019
Producten en service uitsteken, alleen levering via DHL kan beter, levering diverse keren uitgesteld, meerdere mailtjes ontvangen dat er geleverd ging worden, maar dan alsnog werd de levering uiteindelijk 5 dagen uitgesteld.
4.00
Goed

Datum van publicatie
23-03-2019
Besteldatum
14-03-2019
23-03-2019
Goed
4.00
Goed

Datum van publicatie
22-03-2019
Besteldatum
14-03-2019
22-03-2019
Goede service bij ophalen van pakketje
4.00
Goed

hunkemoller.nl klantbeoordeling

hunkemoller.nl

Lingerie, Badmode, Sportcollectie, Beenmode

hunkemoller.nl werd op 20-10-2016 gecertificeerd door Trusted Shops.

Hunkemöller verkoopt Lingerie, een assortiment Badmode, een innovatieve Sportcollectie, Beenmode & Accessoires voor vrouwen. De in-house design team is voortdurend bezig met productontwikkeling en vernieuwing. Het team volgt de nieuwste lingerie trends en besteedt aandacht aan de kwaliteit en de pasvorm van onze goederen. Onze OmniChannel groeistrategie werd ontwikkeld als een verenigend concept voor onze nieuwe winkels, shop-in-shops, E-Commerce en Internationale Franchising. Een sterk en innovatief merk.

Contact
Liebergerweg 28
1221 JS Hilversum
Nederland
Tel: +31 (0) 35 646 5412
maandag t/m vrijdag vanaf 09.00 uur tot 20.00 uur
klantenservice@hunkemoller.com
hunkemoller.nl
Winkel-exploitant
Hunkemöller International B.V.
Liebergerweg 28
1221 JS Hilversum
Nederland
Handelsregister
Kamer van Koophandel 64665054
Vertegenwoordigingsbevoegde persoon
Bert Middendorp
Maak gebruik van de ervaringen van andere klanten als oriëntatie hulpmiddel!
Elke bestelling kan met max. 5 sterren worden beoordeeld in de categorieën Levering, Producten en Service. De beoordelingen hebben betrekking op ervaringen die niet ouder zijn dan 6 maanden. Het tijdstip dat de beoordeling afgegeven is bevindt zich tevens in deze periode. Voor iedere afgegeven beoordeling berekenen we aan de hand van de individuele scores de gemiddelde score (rekenkundige methode). De eindbeoordeling van de shop is het gewone gemiddelde van de gemiddelde scores van alle Trusted Shops-beoordelingen in de afgelopen 12 maanden. In de commentaren delen klanten in eigen woorden hun ervaringen met hunkemoller.nl.

Score op basis van totaal aantal beoordelingen
5.0 - 4.5Uitstekend
4.5 - 3.5Goed
3.5 - 2.5Redelijk
2.5 - 1.5Matig
1.5 - 1.0Slecht

Authentieke klantbeoordelingen voor meer vertrouwen
Trusted Shops is marktleider op het gebied van vertrouwen voor online shops in Europa. Trusted Shops test alle beoordelingen met behulp van machinale en handmatige controles, omdat enkel authentieke recensies hulp bieden bij het kopen.