Certificaat voor hunkemoller.nl

No. XA7CDFF342E27CF817375158328FC6061
 

Geldig vanaf
20-10-2016
Geldig tot
19-10-2019
Bevestigd door
Jean-Marc Noël
Bedrijfsleider Trusted Shops GmbH
Informatie over de winkelier
Details en voorwaarden van de Trusted Shops-garantie

Beoordelingen voor hunkemoller.nl



Goed

4.19/5.00

    • 5 sterren
    • 4 sterren
    • 3 sterren
    • 2 sterren
    • 1 ster

De score is gebaseerd op de 21.787 Trusted Shops beoordelingen van de laatste 12 maanden.
In totaal heeft hunkemoller.nl al 46.186 beoordelingen verzameld.

    • Levering
    • Producten
    • Service

Klantbeoordelingen

   
Datum van publicatie
23-01-2019
Besteldatum
16-01-2019
23-01-2019
Retour gezonden.
4.00
Goed

Datum van publicatie
23-01-2019
Besteldatum
16-01-2019
23-01-2019
Nice
4.00
Goed

Datum van publicatie
23-01-2019
Besteldatum
15-01-2019
23-01-2019
snelle levering goeie producten
4.00
Goed

Datum van publicatie
23-01-2019
Besteldatum
16-01-2019
23-01-2019
DHL had pakket onder carport neergelegd i.p.v. netjes aan de deur afleveren
3.67
Goed

Datum van publicatie
23-01-2019
Besteldatum
16-01-2019
23-01-2019
Mooie producten
3.67
Goed

Datum van publicatie
23-01-2019
Besteldatum
16-01-2019
23-01-2019
Levering duurde langer dan aangegeven
4.00
Goed

Datum van publicatie
23-01-2019
Besteldatum
16-01-2019
23-01-2019
Te groot retour
3.67
Goed

Datum van publicatie
23-01-2019
Besteldatum
16-01-2019
23-01-2019
Retour te groot
3.67
Goed

Datum van publicatie
23-01-2019
Besteldatum
16-01-2019
23-01-2019
Nvt
3.67
Goed

Datum van publicatie
23-01-2019
Besteldatum
16-01-2019
23-01-2019
Hele mooie, fijne broek, alleen mag hij iets hoger Ik ben niet groot, maar iets hoger zou fijner zijn.
4.00
Goed

Datum van publicatie
23-01-2019
Besteldatum
16-01-2019
23-01-2019
Pakketje was snel bezorgd en bestelling ook snel verwerkt. Top service.
4.00
Goed

Datum van publicatie
23-01-2019
Besteldatum
16-01-2019
23-01-2019
.oke
4.00
Goed

Datum van publicatie
23-01-2019
Besteldatum
15-01-2019
23-01-2019
Bestellen ging niet echt gemakkelijk.
Verder oke.
4.00
Goed

Datum van publicatie
23-01-2019
Besteldatum
15-01-2019
23-01-2019
Goed product voor lage prijs
4.00
Goed

Datum van publicatie
23-01-2019
Besteldatum
16-01-2019
23-01-2019
snellen en keurig verpakte bestelling
4.00
Goed

Datum van publicatie
23-01-2019
Besteldatum
16-01-2019
23-01-2019
Duidelijke site en via de mail goed op de hoogte van proces.
4.00
Goed

Datum van publicatie
23-01-2019
Besteldatum
12-01-2019
23-01-2019
Top
4.00
Goed

Datum van publicatie
23-01-2019
Besteldatum
16-01-2019
23-01-2019
Op de site staat vandaag besteld morgen in huis maar laat je het bezorgen th
3.67
Goed

Datum van publicatie
23-01-2019
Besteldatum
16-01-2019
23-01-2019
Ik vind alles erg goed gegaan. Bestelling levering. De producten zijn goed en met zorg ingepakt. Zullen heus nog verbeter punten zijn. Ik kan ze zo niet bedenken.
Maar geef een 8.5 zodat er altijd nog iets valt te verbeteren.
4.00
Goed

Datum van publicatie
23-01-2019
Besteldatum
13-01-2019
23-01-2019
Fijne webshop
4.00
Goed

Datum van publicatie
23-01-2019
Besteldatum
16-01-2019
23-01-2019
Zo zo zoooo blij, mijn 2e van dit model. De enige bh in mijn maat die en lekker zit en ook nog eens leuk eruit ziet.
4.33
Goed

Datum van publicatie
23-01-2019
Besteldatum
16-01-2019
23-01-2019
K kreeg geen bevestigingsmail het proces verliep niet hoe ik het gewend ben dat was niet zo fijn.
4.33
Goed

Datum van publicatie
23-01-2019
Besteldatum
16-01-2019
23-01-2019
geen toelichting
4.00
Goed

Datum van publicatie
23-01-2019
Besteldatum
14-01-2019
23-01-2019
Goede en snelle levering, ik moest het terug brengen maar ook toen werd ik netjes en goed geholpen.
4.00
Goed

Datum van publicatie
23-01-2019
Besteldatum
15-01-2019
23-01-2019
Ging precies zoals voorgesteld en ik werd keurig op de hoogte gehouden
4.33
Goed

Datum van publicatie
23-01-2019
Besteldatum
15-01-2019
23-01-2019
Top
4.00
Goed

Datum van publicatie
23-01-2019
Besteldatum
15-01-2019
23-01-2019
Vlotte levering en bij het ophalen in de winkel bleek ik verkeerde maat besteld te hebben. Omgeruild en retour gezonden en vlot geld weer terug
4.00
Goed

Datum van publicatie
22-01-2019
Besteldatum
15-01-2019
22-01-2019
Levering duurt erg lang. Ongeveer 7 werkdagen. Ik had een bestelling geplaatst. Maar bleek toch achteraf uitverkocht te zijn. Helaas Hunkemoller heeft binnen twee werkdagen mijn geld terug gestort.
4.33
Goed

Datum van publicatie
22-01-2019
Besteldatum
15-01-2019
22-01-2019
Beloofde levertijd 1/2 dagen wrrd overschreden. Geen ramp maar beter om niet te beloven als het niet waargemaakt wordt.
4.00
Goed

Datum van publicatie
22-01-2019
Besteldatum
14-01-2019
22-01-2019
Ziet er goed uit
4.00
Goed

Datum van publicatie
22-01-2019
Besteldatum
15-01-2019
22-01-2019
Artikel terug gebracht naar de winkel. Erg goed geholpen. Nieuwe artikel goed en nieuwe besteld.
4.33
Goed

Datum van publicatie
22-01-2019
Besteldatum
15-01-2019
22-01-2019
Broekje komt op de foto anders over
4.00
Goed

Datum van publicatie
22-01-2019
Besteldatum
15-01-2019
22-01-2019
Ik zag op post.nl dat mijn bestelling was afgeleverd bij het filiaal buikslotermeerplein. Toen ik de volgende dag mijn bestelling wilde afhalen beweerde de medewerker dat mijn bestelling er nog niet was omdat ik nog geen email van hen had ontvangen. Met tegenzin ging ze toch kijken en kwam even later toch terug met mijn bestelling met een verveelde houding.
4.00
Goed

Datum van publicatie
22-01-2019
Besteldatum
15-01-2019
22-01-2019
Snel en prettig
4.00
Goed

Datum van publicatie
22-01-2019
Besteldatum
13-01-2019
22-01-2019
Levering was trager dan geadverteerd (3 dagen ipv 24 uur) (lag misschien aan bezorgservice)
4.33
Goed

Datum van publicatie
22-01-2019
Besteldatum
14-01-2019
22-01-2019
Product was langer onderweg dan de beloofde 1 a 2 dagen
3.67
Goed

Datum van publicatie
22-01-2019
Besteldatum
15-01-2019
22-01-2019
snelle bezorgingtijd en goed geleverd
4.00
Goed

Datum van publicatie
22-01-2019
Besteldatum
15-01-2019
22-01-2019
Te laat bezorgd, verder mooie verpakking en kwaliteit. Tevreden.
4.00
Goed

Datum van publicatie
22-01-2019
Besteldatum
15-01-2019
22-01-2019
Gewoon prima
4.00
Goed

Datum van publicatie
22-01-2019
Besteldatum
15-01-2019
22-01-2019
Over de levering heb ik niks te mopperen. Maar wel over de keus aan BH's in mijn maat D 95. Ikzelf zou ook wel eens iets leukers hebben dan bijna al uw bh's die u in de winkel heeft. Ook zijn deze BH's nooit in de sale. Ook bij 3 voor 2, er zijn niet eens zoveel bhs voor mij, of ik moet allemaal dezelfde nemen
4.33
Goed

hunkemoller.nl klantbeoordeling

hunkemoller.nl

Lingerie, Badmode, Sportcollectie, Beenmode

hunkemoller.nl werd op 20-10-2016 gecertificeerd door Trusted Shops.

Hunkemöller verkoopt Lingerie, een assortiment Badmode, een innovatieve Sportcollectie, Beenmode & Accessoires voor vrouwen. De in-house design team is voortdurend bezig met productontwikkeling en vernieuwing. Het team volgt de nieuwste lingerie trends en besteedt aandacht aan de kwaliteit en de pasvorm van onze goederen. Onze OmniChannel groeistrategie werd ontwikkeld als een verenigend concept voor onze nieuwe winkels, shop-in-shops, E-Commerce en Internationale Franchising. Een sterk en innovatief merk.

Contact
Liebergerweg 28
1221 JS Hilversum
Nederland
Tel: +31 (0) 35 646 5412
maandag t/m vrijdag vanaf 09.00 uur tot 20.00 uur
klantenservice@hunkemoller.com
hunkemoller.nl
Winkel-exploitant
Hunkemöller International B.V.
Liebergerweg 28
1221 JS Hilversum
Nederland
Handelsregister
Kamer van Koophandel 64665054
Vertegenwoordigingsbevoegde persoon
Bert Middendorp
Maak gebruik van de ervaringen van andere klanten als oriëntatie hulpmiddel!
Elke bestelling kan met max. 5 sterren worden beoordeeld in de categorieën Levering, Producten en Service. De beoordelingen hebben betrekking op ervaringen die niet ouder zijn dan 6 maanden. Het tijdstip dat de beoordeling afgegeven is bevindt zich tevens in deze periode. Voor iedere afgegeven beoordeling berekenen we aan de hand van de individuele scores de gemiddelde score (rekenkundige methode). De eindbeoordeling van de shop is het gewone gemiddelde van de gemiddelde scores van alle Trusted Shops-beoordelingen in de afgelopen 12 maanden. In de commentaren delen klanten in eigen woorden hun ervaringen met hunkemoller.nl.

Score op basis van totaal aantal beoordelingen
5.0 - 4.5Uitstekend
4.5 - 3.5Goed
3.5 - 2.5Redelijk
2.5 - 1.5Matig
1.5 - 1.0Slecht

Authentieke klantbeoordelingen voor meer vertrouwen
Trusted Shops is marktleider op het gebied van vertrouwen voor online shops in Europa. Trusted Shops test alle beoordelingen met behulp van machinale en handmatige controles, omdat enkel authentieke recensies hulp bieden bij het kopen.