Certificaat voor hunkemoller.nl

No. XA7CDFF342E27CF817375158328FC6061
 

Geldig vanaf
20-10-2016
Geldig tot
19-10-2019
Bevestigd door
Jean-Marc Noël
Bedrijfsleider Trusted Shops GmbH
Informatie over de winkelier
Details en voorwaarden van de Trusted Shops-garantie

Beoordelingen voor hunkemoller.nl



Goed

4.21/5.00

    • 5 sterren
    • 4 sterren
    • 3 sterren
    • 2 sterren
    • 1 ster

De score is gebaseerd op de 24.107 Trusted Shops beoordelingen van de laatste 12 maanden.
In totaal heeft hunkemoller.nl al 55.407 beoordelingen verzameld.

    • Levering
    • Producten
    • Service

Klantbeoordelingen

   
Datum van publicatie
23-05-2019
Besteldatum
15-05-2019
23-05-2019
Altijd top.
4.33
Goed

Datum van publicatie
23-05-2019
Besteldatum
16-05-2019
23-05-2019
Top kwaliteit . Super service.
4.00
Goed

Datum van publicatie
23-05-2019
Besteldatum
16-05-2019
23-05-2019
Levering 1e mee terug omdat ik niet thuis was. Was fijner geweest als het gelijk bij de buren afgeleverd was zonder dat ik het via internet moest aanklikken, evt gelijk een optie geven tijdens het bestellen. Voor de rest zeer tevreden.
4.33
Goed

Datum van publicatie
23-05-2019
Besteldatum
16-05-2019
23-05-2019
Snelle service
4.00
Goed

Datum van publicatie
23-05-2019
Besteldatum
02-05-2019
23-05-2019
Super kundig en service gericht personeel. Alleen bestellen via internet zal ik niet snel meer doen. Levering duurde best lang.
4.00
Goed

Datum van publicatie
23-05-2019
Besteldatum
14-05-2019
23-05-2019
Levering op tijd, product voldeed aan verwachting Een tevreden klant dus.
4.00
Goed

Datum van publicatie
23-05-2019
Besteldatum
16-05-2019
23-05-2019
Supersnel en goed verpakt
4.33
Goed

Datum van publicatie
23-05-2019
Besteldatum
16-05-2019
23-05-2019
Helaas was de bikini hesje te klein en het broekje te diep uitgesneden ,retour gedaan
4.33
Goed

Datum van publicatie
23-05-2019
Besteldatum
15-05-2019
23-05-2019
Levering zou volgens Hunkemöller de dag erna zijn, kwam echter pas 2 dagen later. De shapewear body doet zijn werk, ik vind de sluiting met drukknopjes echter heel onhandig, haakjes werken veel beter. Daarnaast snijden de schouderbanden enorm, ik had gewoon rode plekken op mijn armen...
Al met al dus ontevreden over het product, service van Hunkemöller is daarentegen prima
4.00
Goed

Datum van publicatie
22-05-2019
Besteldatum
15-05-2019
22-05-2019
Ik had een bezorg moment aan gegeven, maar dat doet blijkbaar niets want ipv op de aan gegeven datum kwam het parket 3 dagen eerder.
Verder ben ik heel erg tevreden met de producten.
4.33
Goed

Datum van publicatie
22-05-2019
Besteldatum
15-05-2019
22-05-2019
Ondanks er op de website vanaf 20 euro gratis verzending vermeld was, werden er verzendkosten in rekening gebracht. Dit is erg jammer.
4.33
Goed

Datum van publicatie
22-05-2019
Besteldatum
13-05-2019
22-05-2019
Zou nog fijner zijn als er gratis thuisbezorgd zou worden en binnen 24 uur. Andere bedrijven doen dit wel. Maar bikini is heel mooi.
4.33
Goed

Datum van publicatie
22-05-2019
Besteldatum
13-05-2019
22-05-2019
dat ik een bestelling had geplaatst en er stond levering binnen 1 a 2 werkdagen had het maandag besteld en donderdag kreeg ik mij bestelling pas binnen dat was dus 3 dagen vond ik wel jammer daarom 4 sterren er is altijd ruimte voor verbetering mvg k hoekstra nachtegeller
4.00
Goed

Datum van publicatie
22-05-2019
Besteldatum
15-05-2019
22-05-2019
Goede levering en service. Product was niet naar m’n zin. Maar ruilen ging probleemloos.
4.33
Goed

Datum van publicatie
22-05-2019
Besteldatum
15-05-2019
22-05-2019
Ik vond het goed.
4.00
Goed

Datum van publicatie
22-05-2019
Besteldatum
15-05-2019
22-05-2019
Heel fijn geholpen
4.33
Goed

Datum van publicatie
22-05-2019
Besteldatum
15-05-2019
22-05-2019
Prima levering
4.00
Goed

Datum van publicatie
22-05-2019
Besteldatum
15-05-2019
22-05-2019
veel keuze
4.00
Goed

Datum van publicatie
22-05-2019
Besteldatum
15-05-2019
22-05-2019
Verzendkosten zijn niet gratis (opzich prima) maar levering duurt in combinatie daar mee wel te lang (vandaag besteld, morgen in huis is eigenlijk wel de norm bij betaalde verzending). Levering in de winkel is wel gratis maar duurt nog langer.
4.00
Goed

Datum van publicatie
22-05-2019
Besteldatum
15-05-2019
22-05-2019
Het is jammer dat je altijd bezorgkosten moet betalen als je de producten thuis wilt laten bezorgen, ongeacht de waarde van de bestelling. Het is wel prettig dat je het gratis in de winkel kunt ophalen, maar gratis thuis laten bezorgen zou fijner zijn.
4.33
Goed

Datum van publicatie
22-05-2019
Besteldatum
12-05-2019
22-05-2019
helemaal tevreden
4.00
Goed

Datum van publicatie
22-05-2019
Besteldatum
15-05-2019
22-05-2019
Bij het bestellen kon ik een bezorgtijden uitkiezen. Ik koos voor het blok tussen 13:00 en 18:00. Vervolgens kreeg ik bericht van DHL dat ze tussen 11:00 en 15:00 zouden komen. Uiteindelijk kwamen ze toch om 17:00. Dit is dan lastig om rekening mee te houden en vervelend dat moment.
4.00
Goed

Datum van publicatie
22-05-2019
Besteldatum
15-05-2019
22-05-2019
Was prima
4.00
Goed

Datum van publicatie
22-05-2019
Besteldatum
14-05-2019
22-05-2019
Zou willen dat t thuis gestuurd kon worden.
3.67
Goed

Datum van publicatie
22-05-2019
Besteldatum
15-05-2019
22-05-2019
Het is een super service
4.00
Goed

Datum van publicatie
22-05-2019
Besteldatum
15-05-2019
22-05-2019
Gratis bezorging aan huis zou nog fijner zijn
3.67
Goed

Datum van publicatie
22-05-2019
Besteldatum
15-05-2019
22-05-2019
snel geleverd
4.00
Goed

Datum van publicatie
22-05-2019
Besteldatum
15-05-2019
22-05-2019
Product was slecht voor de cupmaat
3.67
Goed

Datum van publicatie
22-05-2019
Besteldatum
15-05-2019
22-05-2019
Geen
4.00
Goed

Datum van publicatie
22-05-2019
Besteldatum
14-05-2019
22-05-2019
Vond alles goed heb 1 bh retour gedaan ging ook makkelijk
4.00
Goed

Datum van publicatie
22-05-2019
Besteldatum
14-05-2019
22-05-2019
Levering duurde een dag langer. Wel hele fijne comfortabele bh's
4.33
Goed

Datum van publicatie
22-05-2019
Besteldatum
14-05-2019
22-05-2019
Fijne en snelle service
4.00
Goed

Datum van publicatie
22-05-2019
Besteldatum
14-05-2019
22-05-2019
top
4.33
Goed

Datum van publicatie
21-05-2019
Besteldatum
14-05-2019
21-05-2019
Bij het afhalen in de winkel werd ik sikkeneurig te woord gestaan door de verkoopster.
3.67
Goed

Datum van publicatie
21-05-2019
Besteldatum
14-05-2019
21-05-2019
Ik kreeg geen bericht dat mijn bestelling klaar lag op het afhaalpunt, dat was slecht. Het bestelde product is goed. De excuses van de klantenservice was netjes.
3.67
Goed

Datum van publicatie
21-05-2019
Besteldatum
14-05-2019
21-05-2019
Goede bezorging, mooie producten
4.00
Goed

Datum van publicatie
21-05-2019
Besteldatum
14-05-2019
21-05-2019
Geen
4.00
Goed

Datum van publicatie
21-05-2019
Besteldatum
14-05-2019
21-05-2019
Leuke sloffen gekocht De maat klopt prima en ze zijn erg leuk. De bestelling is keurig verlopen.
4.00
Goed

Datum van publicatie
21-05-2019
Besteldatum
12-05-2019
21-05-2019
Goede service, levertijd duurde iets langer dan verwacht maar de producten zijn prima en waren netjes verpakt.
3.67
Goed

Datum van publicatie
21-05-2019
Besteldatum
14-05-2019
21-05-2019
Alles in prima staat netjes geleverd
4.00
Goed

hunkemoller.nl klantbeoordeling

hunkemoller.nl

Lingerie, Badmode, Sportcollectie, Beenmode

hunkemoller.nl werd op 20-10-2016 gecertificeerd door Trusted Shops.

Hunkemöller verkoopt Lingerie, een assortiment Badmode, een innovatieve Sportcollectie, Beenmode & Accessoires voor vrouwen. De in-house design team is voortdurend bezig met productontwikkeling en vernieuwing. Het team volgt de nieuwste lingerie trends en besteedt aandacht aan de kwaliteit en de pasvorm van onze goederen. Onze OmniChannel groeistrategie werd ontwikkeld als een verenigend concept voor onze nieuwe winkels, shop-in-shops, E-Commerce en Internationale Franchising. Een sterk en innovatief merk.

Contact
Liebergerweg 28
1221 JS Hilversum
Nederland
Tel: +31 (0) 35 646 5412
maandag t/m vrijdag vanaf 09.00 uur tot 20.00 uur
klantenservice@hunkemoller.com
hunkemoller.nl
Winkel-exploitant
Hunkemöller International B.V.
Liebergerweg 28
1221 JS Hilversum
Nederland
Handelsregister
Kamer van Koophandel 64665054
Vertegenwoordigingsbevoegde persoon
Bert Middendorp
Maak gebruik van de ervaringen van andere klanten als oriëntatie hulpmiddel!
Elke bestelling kan met max. 5 sterren worden beoordeeld in de categorieën Levering, Producten en Service. De beoordelingen hebben betrekking op ervaringen die niet ouder zijn dan 6 maanden. Het tijdstip dat de beoordeling afgegeven is bevindt zich tevens in deze periode. Voor iedere afgegeven beoordeling berekenen we aan de hand van de individuele scores de gemiddelde score (rekenkundige methode). De eindbeoordeling van de shop is het gewone gemiddelde van de gemiddelde scores van alle Trusted Shops-beoordelingen in de afgelopen 12 maanden. In de commentaren delen klanten in eigen woorden hun ervaringen met hunkemoller.nl.

Score op basis van totaal aantal beoordelingen
5.0 - 4.5Uitstekend
4.5 - 3.5Goed
3.5 - 2.5Redelijk
2.5 - 1.5Matig
1.5 - 1.0Slecht

Authentieke klantbeoordelingen voor meer vertrouwen
Trusted Shops is marktleider op het gebied van vertrouwen voor online shops in Europa. Trusted Shops test alle beoordelingen met behulp van machinale en handmatige controles, omdat enkel authentieke recensies hulp bieden bij het kopen.