Certificaat voor hunkemoller.nl

No. XA7CDFF342E27CF817375158328FC6061
 

Geldig vanaf
20-10-2016
Geldig tot
19-10-2018
Bevestigd door
Jean-Marc Noël
Bedrijfsleider Trusted Shops GmbH
Informatie over de winkelier
Details en voorwaarden van de Trusted Shops-garantie

Beoordelingen voor hunkemoller.nl



Goed

4.32/5.00

    • 5 sterren
    • 4 sterren
    • 3 sterren
    • 2 sterren
    • 1 ster

De score is gebaseerd op de 18.871 Trusted Shops beoordelingen van de laatste 12 maanden.
Sinds de aanmelding zijn in totaal 31.324 beoordelingen verzameld.

    • Levering
    • Producten
    • Service

Klantbeoordelingen

   
Datum van publicatie
24-05-2018
Besteldatum
31-03-2018
24-05-2018
Produkten pasten niet keurig geld terug ontvangen
4.33
Goed

Datum van publicatie
24-05-2018
Besteldatum
17-05-2018
24-05-2018
Ik ben altijd heel tevreden met de service en de producten van Hunkemoller, laatst had ik alleen iets besteld wat nooit is aangekomen. Vervolgens kreeg ik een mailtje van Hunkemoller dat ze de bestelling retour hadden ontvangen, terwijl ik de bestelling nooit in handen heb gehad. Vandaar de 3 sterren bij levering. De andere keren dat ik iets heb besteld ging het wel gewoon goed.
3.67
Goed

Datum van publicatie
24-05-2018
Besteldatum
17-05-2018
24-05-2018
Snelle levering en altijd een goede kwaliteit
4.00
Goed

Datum van publicatie
24-05-2018
Besteldatum
17-05-2018
24-05-2018
Volgens mij staat alles hierboven. Snelle levering, goede service en prima producten voor de prijs/kwaliteit verhouding.
4.33
Goed

Datum van publicatie
24-05-2018
Besteldatum
17-05-2018
24-05-2018
Prima
4.33
Goed

Datum van publicatie
24-05-2018
Besteldatum
06-05-2018
24-05-2018
Kon pakkje eerste keer niet volgen. Wist niet waar die was super dat die geretourd werd. 2keer liep Alles super.
4.00
Goed

Datum van publicatie
24-05-2018
Besteldatum
17-05-2018
24-05-2018
Levering etc liep soepel
4.00
Goed

Datum van publicatie
23-05-2018
Besteldatum
12-05-2018
23-05-2018
Grotere maten is maar minimaal verkrijgbaar en kwalitatief niet je van het. Levering is snel, leuk verpakt en prima retour service.
4.33
Goed

Datum van publicatie
23-05-2018
Besteldatum
03-05-2018
23-05-2018
Het artikel ontving ik in een dubbele plastic verpakking.
Overdaad schaad
4.33
Goed

Datum van publicatie
22-05-2018
Besteldatum
09-05-2018
22-05-2018
Prima levering echter wordt het ondergoed geleverd met te veel plastic dat is zonde (Alles apart in plastic zakjes en ook nog haakjes waar ik niks mee doe)
4.00
Goed

Datum van publicatie
22-05-2018
Besteldatum
29-04-2018
22-05-2018
netjes verpakt en op tijd geleverd,ook de bh’s zijn als van ouds.
4.00
Goed

Datum van publicatie
22-05-2018
Besteldatum
13-05-2018
22-05-2018
alles prima
4.00
Goed

Datum van publicatie
22-05-2018
Besteldatum
12-05-2018
22-05-2018
Eerste keer bestelt en het is prima gegaan. heb geen op of aanmerkingen.
Goed.
4.33
Goed

Datum van publicatie
22-05-2018
Besteldatum
14-05-2018
22-05-2018
Prima
4.33
Goed

Datum van publicatie
22-05-2018
Besteldatum
12-05-2018
22-05-2018
geen commentaar
4.00
Goed

Datum van publicatie
22-05-2018
Besteldatum
06-05-2018
22-05-2018
Cup heb ik geruild bij de winkel. Toch te klein. Vind het raar en bijzonder dat je wel kan inleveren maar niet kan ruilen want moet het geruilde product betalen
3.67
Goed

Datum van publicatie
22-05-2018
Besteldatum
17-04-2018
22-05-2018
1 broek zat een gaatje en bij 1 broek was naadje los.
4.00
Goed

Datum van publicatie
21-05-2018
Besteldatum
13-05-2018
21-05-2018
Bestelling is goed verlopen en netjes bij het filiaal afgeleverd
4.00
Goed

Datum van publicatie
21-05-2018
Besteldatum
12-05-2018
21-05-2018
De strepless Bh valt goed op maat , en de levering was snel
4.00
Goed

Datum van publicatie
21-05-2018
Besteldatum
03-05-2018
21-05-2018
Bestellen ging goed,kreeg mailtje dat m'n bestelling binnen 2 werkdagen in filiaal zou liggen. Na een week nog steeds geen mail gekregen dat hij binnen was, maar op track&trace stond dat hij al een paar dagen klaar lag. Vervolgens ben ik hem dus gaan ophalen, en daarna pas mail gekregen dat bestelling binnen was. Vervolgens blijf ik nu mails krijgen over wanneer ik het kom ophalen, beetje jammer.
3.67
Goed

Datum van publicatie
21-05-2018
Besteldatum
14-05-2018
21-05-2018
In mijn maat helaas geen keuze wat betreft sport bh 95 F. Laten bezorgen en helaas zat de BH niet goed.
4.00
Goed

Datum van publicatie
21-05-2018
Besteldatum
13-05-2018
21-05-2018
Het is gewoon prima verlopen allemaal
4.33
Goed

Datum van publicatie
21-05-2018
Besteldatum
13-05-2018
21-05-2018
Produkt valt tegen
4.00
Goed

Datum van publicatie
21-05-2018
Besteldatum
13-05-2018
21-05-2018
It's a good brand for young people. Unfortunately there are not so many other lingerie and underwear stores that are applicable for young people. Hunkemoller had nice designs combined with decent comfort. Recommenable
4.33
Goed

Datum van publicatie
20-05-2018
Besteldatum
13-05-2018
20-05-2018
Goede servoce
4.00
Goed

Datum van publicatie
20-05-2018
Besteldatum
13-05-2018
20-05-2018
Helaas was de badjas die ik besteld had te klein. Aangezien ik de badjas besteld had tijdens de actie gratis verzending’ heb ik contact opgenomen met de klantenservice. Zij hebben mij een kortingscode gegeven, zodat wanneer ik een grotere maat ging bestellen, alsnog kon profiteren van de gratis verzending. Top
4.33
Goed

Datum van publicatie
20-05-2018
Besteldatum
13-05-2018
20-05-2018
Nadat ik geen korting via mijn pas kreeg in de webstore, in de winkel goed geholpen.
4.33
Goed

Datum van publicatie
20-05-2018
Besteldatum
13-05-2018
20-05-2018
moest wel tijdje wachten op de levering
4.00
Goed

Datum van publicatie
20-05-2018
Besteldatum
13-05-2018
20-05-2018
Ik heb noog geen e-mail van jullie binnen
4.33
Goed

Datum van publicatie
20-05-2018
Besteldatum
13-05-2018
20-05-2018
Bestelling kan je snel ophalen in de winkel. En ben blij met wat ik koop bij hunkemuller.
4.00
Goed

Datum van publicatie
20-05-2018
Besteldatum
13-05-2018
20-05-2018
Snelle levering
4.33
Goed

Datum van publicatie
20-05-2018
Besteldatum
13-05-2018
20-05-2018
Ondanks dat we het terug hebben gestuurd omdat we het produkt niet fijn vonden was alles er omheen top.
4.00
Goed

Datum van publicatie
20-05-2018
Besteldatum
13-05-2018
20-05-2018
Super service en snelle levering
4.00
Goed

Datum van publicatie
20-05-2018
Besteldatum
13-05-2018
20-05-2018
Prima geregeld
3.67
Goed

Datum van publicatie
20-05-2018
Besteldatum
13-05-2018
20-05-2018
Geen commentaar
4.00
Goed

Datum van publicatie
20-05-2018
Besteldatum
13-05-2018
20-05-2018
Prijs en kwaliteit heel goed
4.00
Goed

Datum van publicatie
20-05-2018
Besteldatum
11-05-2018
20-05-2018
Duurde iets langer dan beloofd
3.67
Goed

Datum van publicatie
20-05-2018
Besteldatum
11-05-2018
20-05-2018
Ik moet de grootte van het product aanpassen, dus ik ging direct naar de winkel, ik dacht dat dit de snelste manier was om het te doen en misschien zal ik nog een paar andere leuke dingen vinden. Ik was complete teleurstelling over de service. Ik was de enige klant in de winkel en ik moest wachten omdat de winkelbediende bezig was met het inleveren van de lingerie. Dus ik wachtte in de lege winkel
3.67
Goed

Datum van publicatie
20-05-2018
Besteldatum
12-05-2018
20-05-2018
Too
4.00
Goed

Datum van publicatie
19-05-2018
Besteldatum
12-05-2018
19-05-2018
Alles is goed. Wel heel erg zonde dat er zoveel plastic bij de levering komt kijken Elk product apart in plastic samen met hangers en dat bij elkaar weer in grote plastic zak. Voor mij absoluut niet noodzakelijk, is niet goed voor het milieu. Gaat direct de prullenbak in na uitpakken namelijk
4.00
Goed

hunkemoller.nl klantbeoordeling

hunkemoller.nl

Lingerie, Badmode, Sportcollectie, Beenmode

hunkemoller.nl werd op 20-10-2016 gecertificeerd door Trusted Shops.

Hunkemöller verkoopt Lingerie, een assortiment Badmode, een innovatieve Sportcollectie, Beenmode & Accessoires voor vrouwen. De in-house design team is voortdurend bezig met productontwikkeling en vernieuwing. Het team volgt de nieuwste lingerie trends en besteedt aandacht aan de kwaliteit en de pasvorm van onze goederen. Onze OmniChannel groeistrategie werd ontwikkeld als een verenigend concept voor onze nieuwe winkels, shop-in-shops, E-Commerce en Internationale Franchising. Een sterk en innovatief merk.

Contact
Liebergerweg 28
1221 JS Hilversum
Nederland
Tel: +31 (0) 35 646 5412
maandag t/m vrijdag vanaf 09.00 uur tot 20.00 uur
klantenservice@hunkemoller.com
hunkemoller.nl
Winkel-exploitant
Hunkemöller International B.V.
Liebergerweg 28
1221 JS Hilversum
Nederland
Handelsregister
Kamer van Koophandel 64665054
Vertegenwoordigingsbevoegde persoon
Bert Middendorp
Maak gebruik van de ervaringen van andere klanten als oriëntatie hulpmiddel!
Elke bestelling kan met max. 5 sterren worden beoordeeld in de categorieën Levering, Producten en Service. De beoordelingen hebben betrekking op ervaringen die niet ouder zijn dan 6 maanden. Het tijdstip dat de beoordeling afgegeven is bevindt zich tevens in deze periode. Voor iedere afgegeven beoordeling berekenen we aan de hand van de individuele scores de gemiddelde score (rekenkundige methode). De eindbeoordeling van de shop is het gewone gemiddelde van de gemiddelde scores van alle Trusted Shops-beoordelingen in de afgelopen 12 maanden. In de commentaren delen klanten in eigen woorden hun ervaringen met hunkemoller.nl.

Score op basis van totaal aantal beoordelingen
5.0 - 4.5Uitstekend
4.5 - 3.5Goed
3.5 - 2.5Redelijk
2.5 - 1.5Matig
1.5 - 1.0Slecht

Authentieke klantbeoordelingen voor meer vertrouwen
Trusted Shops is marktleider op het gebied van vertrouwen voor online shops in Europa. Trusted Shops test alle beoordelingen met behulp van machinale en handmatige controles, omdat enkel authentieke recensies hulp bieden bij het kopen.