Certificaat voor hunkemoller.nl

No. XA7CDFF342E27CF817375158328FC6061
 

Geldig vanaf
20-10-2016
Geldig tot
19-10-2020
Bevestigd door
Jean-Marc Noël
Bedrijfsleider Trusted Shops GmbH
Informatie over de winkelier
Details en voorwaarden van de Trusted Shops-garantie

Beoordelingen voor hunkemoller.nl



Goed

4.25/5.00

    • 5 sterren
    • 4 sterren
    • 3 sterren
    • 2 sterren
    • 1 ster

De score is gebaseerd op de 25.747 Trusted Shops beoordelingen van de laatste 12 maanden.
In totaal heeft hunkemoller.nl al 62.671 beoordelingen verzameld.

    • Levering
    • Producten
    • Service

Klantbeoordelingen

   
Datum van publicatie
22-08-2019
Besteldatum
15-08-2019
22-08-2019
Tevreden levering mag sneller.
3.67
Goed

Datum van publicatie
21-08-2019
Besteldatum
09-08-2019
21-08-2019
Helaas niet verkrijgbaar in de winkel, dus helaas genoodzaakt online te bestellen in de hoop dat de maat goed is. Gelukkig was dat het geval, dus ik ben zeer tevreden
4.33
Goed

Datum van publicatie
21-08-2019
Besteldatum
14-08-2019
21-08-2019
Ik vind de site, met name bestellen en afrekenen onhandig. Bij andere online shops waar ik winkel gaat dat veel soepeler. Verder alles ok
4.33
Goed

Datum van publicatie
21-08-2019
Besteldatum
14-08-2019
21-08-2019
Snel ontvangen.
4.00
Goed

Datum van publicatie
21-08-2019
Besteldatum
14-08-2019
21-08-2019
Prima service
4.00
Goed

Datum van publicatie
21-08-2019
Besteldatum
14-08-2019
21-08-2019
Goed
4.33
Goed

Datum van publicatie
21-08-2019
Besteldatum
14-08-2019
21-08-2019
Ben gewoon tevreden over alles
4.00
Goed

Datum van publicatie
21-08-2019
Besteldatum
11-08-2019
21-08-2019
Voldoet aan de verwachtingen.
4.00
Goed

Datum van publicatie
21-08-2019
Besteldatum
14-08-2019
21-08-2019
De track en trace geeft aan dat de r bh al in de winkel is, voordat die er überhaupt is.
4.33
Goed

Datum van publicatie
21-08-2019
Besteldatum
14-08-2019
21-08-2019
Het is vooral ook erg fijn dat je retouren en/of je bestelling ook kunt brengen/afhalen in de winkel.
4.33
Goed

Datum van publicatie
21-08-2019
Besteldatum
14-08-2019
21-08-2019
goed
4.00
Goed

Datum van publicatie
21-08-2019
Besteldatum
14-08-2019
21-08-2019
Was allemaal prima
4.00
Goed

Datum van publicatie
21-08-2019
Besteldatum
12-08-2019
21-08-2019
Service is goed. De kwaliteit is wat minder.
4.33
Goed

Datum van publicatie
21-08-2019
Besteldatum
14-08-2019
21-08-2019
Kwaliteit van de producten mag beter levering
3.67
Goed

Datum van publicatie
21-08-2019
Besteldatum
13-08-2019
21-08-2019
Goed
4.00
Goed

Datum van publicatie
20-08-2019
Besteldatum
13-08-2019
20-08-2019
Snel geleverd, fijne producten
4.33
Goed

Datum van publicatie
20-08-2019
Besteldatum
13-08-2019
20-08-2019
Blij blij blij Ik bestel het liefst online want in de winkel krijg je nooit je geld terug als het niets is
4.00
Goed

Datum van publicatie
20-08-2019
Besteldatum
13-08-2019
20-08-2019
Fijn en behulpzaam personeel. Mooie setjes en ben heel blij met mijn nwe bikinis
4.00
Goed

Datum van publicatie
20-08-2019
Besteldatum
13-08-2019
20-08-2019
prima beha's, tegen redelijke prijs. bezorging vlug
4.00
Goed

Datum van publicatie
20-08-2019
Besteldatum
13-08-2019
20-08-2019
n.v.t.
4.00
Goed

Datum van publicatie
20-08-2019
Besteldatum
13-08-2019
20-08-2019
Goede kwaliteit en pasvorm. Geweldige service in de winkel.
4.33
Goed

Datum van publicatie
20-08-2019
Besteldatum
12-08-2019
20-08-2019
Snelle sevice.
4.00
Goed

Datum van publicatie
19-08-2019
Besteldatum
12-08-2019
19-08-2019
I picked up my package in the store. I find when you order online it comes in a nice package whereas when I picked it up it was still in all the plastic packing and just in a bag. Underwhelming and not as lovely as buying in store or getting home delivery. Unfortunate because there should be a standard in place. Delivery should be treated as an I store purchase(perfumed etc)
3.67
Goed

Datum van publicatie
19-08-2019
Besteldatum
12-08-2019
19-08-2019
Bestelling oke
3.67
Goed

Datum van publicatie
19-08-2019
Besteldatum
12-08-2019
19-08-2019
Snelle service
4.00
Goed

Datum van publicatie
19-08-2019
Besteldatum
08-08-2019
19-08-2019
Ik had voor de 13 e bezorgen geklikt, maar het kwam veel eerder en de verassing was er bijna vanaf . Gelukkig waren de producten goed en pasten precies. Tevens liep het ook goed af met de verassing.
3.67
Goed

Datum van publicatie
19-08-2019
Besteldatum
11-08-2019
19-08-2019
ik had mijn bestelling graag na 18.00 uur ontvangen zoals ik bij de bestelling had aangegeven,
Helaas kwam de bezorging weer gewoon om 11.00 uur.
4.33
Goed

Datum van publicatie
19-08-2019
Besteldatum
12-08-2019
19-08-2019
Nette service
4.00
Goed

Datum van publicatie
19-08-2019
Besteldatum
12-08-2019
19-08-2019
Snelle levering. Goed verpakt. Helaas geretourneerd. Was geen goed model voor mij
4.00
Goed

Datum van publicatie
19-08-2019
Besteldatum
12-08-2019
19-08-2019
gewoon goed
4.00
Goed

Datum van publicatie
19-08-2019
Besteldatum
12-08-2019
19-08-2019
Prima geen comentaar
4.00
Goed

Datum van publicatie
19-08-2019
Besteldatum
12-08-2019
19-08-2019
Broekje was goed. Topje was maat L en paste zo ongeveer net over mijn tepel. Ik heb een grote maat: 75F en vind het niet erg als het een kleine top is bij een triangel, maar deze was wel erg klein... het zou leuk zijn als ook de Hunkemöller wat meer leuke sexy bikini’s heeft voor grote maten met smalle omtrek
4.00
Goed

Datum van publicatie
19-08-2019
Besteldatum
12-08-2019
19-08-2019
Alles goed
4.00
Goed

Datum van publicatie
19-08-2019
Besteldatum
12-08-2019
19-08-2019
alles was keurig op tijd en veilig verpakt geleverd
4.00
Goed

Datum van publicatie
19-08-2019
Besteldatum
12-08-2019
19-08-2019
Prima producten, bezorging duurde wat langer dan verwacht.
4.00
Goed

Datum van publicatie
19-08-2019
Besteldatum
12-08-2019
19-08-2019
prima
4.00
Goed

Datum van publicatie
19-08-2019
Besteldatum
11-08-2019
19-08-2019
goed
4.00
Goed

Datum van publicatie
19-08-2019
Besteldatum
10-08-2019
19-08-2019
Het zit goed ik ben tevreden
3.67
Goed

Datum van publicatie
18-08-2019
Besteldatum
11-08-2019
18-08-2019
Bestelling zou op dinsdag worden geleverd, voorkeur aangegeven. Echter kwam het pas woensdag eind vd middag. Zonder enig bericht waarom...... da's het enige jammere ;-)
3.67
Goed

Datum van publicatie
18-08-2019
Besteldatum
05-08-2019
18-08-2019
Pakketje werd keurig in de gekozen winkel bezorgd.
4.00
Goed

hunkemoller.nl klantbeoordeling

hunkemoller.nl

Lingerie, Badmode, Sportcollectie, Beenmode

hunkemoller.nl werd op 20-10-2016 gecertificeerd door Trusted Shops.

Hunkemöller verkoopt Lingerie, een assortiment Badmode, een innovatieve Sportcollectie, Beenmode & Accessoires voor vrouwen. De in-house design team is voortdurend bezig met productontwikkeling en vernieuwing. Het team volgt de nieuwste lingerie trends en besteedt aandacht aan de kwaliteit en de pasvorm van onze goederen. Onze OmniChannel groeistrategie werd ontwikkeld als een verenigend concept voor onze nieuwe winkels, shop-in-shops, E-Commerce en Internationale Franchising. Een sterk en innovatief merk.

Contact
Liebergerweg 28
1221 JS Hilversum
Nederland
Tel: +31 (0) 35 646 5412
maandag t/m vrijdag vanaf 09.00 uur tot 20.00 uur
klantenservice@hunkemoller.com
hunkemoller.nl
Winkel-exploitant
Hunkemöller International B.V.
Liebergerweg 28
1221 JS Hilversum
Nederland
Handelsregister
Kamer van Koophandel 64665054
Vertegenwoordigingsbevoegde persoon
Bert Middendorp
Maak gebruik van de ervaringen van andere klanten als oriëntatie hulpmiddel!
Elke bestelling kan met max. 5 sterren worden beoordeeld in de categorieën Levering, Producten en Service. De beoordelingen hebben betrekking op ervaringen die niet ouder zijn dan 6 maanden. Het tijdstip dat de beoordeling afgegeven is bevindt zich tevens in deze periode. Voor iedere afgegeven beoordeling berekenen we aan de hand van de individuele scores de gemiddelde score (rekenkundige methode). De eindbeoordeling van de shop is het gewone gemiddelde van de gemiddelde scores van alle Trusted Shops-beoordelingen in de afgelopen 12 maanden. In de commentaren delen klanten in eigen woorden hun ervaringen met hunkemoller.nl.

Score op basis van totaal aantal beoordelingen
5.0 - 4.5Uitstekend
4.5 - 3.5Goed
3.5 - 2.5Redelijk
2.5 - 1.5Matig
1.5 - 1.0Slecht

Authentieke klantbeoordelingen voor meer vertrouwen
Trusted Shops is marktleider op het gebied van vertrouwen voor online shops in Europa. Trusted Shops test alle beoordelingen met behulp van machinale en handmatige controles, omdat enkel authentieke recensies hulp bieden bij het kopen.