Certificaat voor amagard.com Nederland

No. X096DFFB7FAD94E2F829F318605265CDF
 

Geldig vanaf
09-11-2018
Geldig tot
08-11-2019
Bevestigd door
Jean-Marc Noël
Bedrijfsleider Trusted Shops GmbH
Informatie over de winkelier
Details en voorwaarden van de Trusted Shops-garantie

Beoordelingen voor amagard.com Nederland



Uitstekend

4.54/5.00

    • 5 sterren
    • 4 sterren
    • 3 sterren
    • 2 sterren
    • 1 ster

De score is gebaseerd op 78 Trusted Shops beoordelingen sinds 19-09-2018.
In totaal heeft amagard.com Nederland al 78 beoordelingen verzameld.

    • Levering
    • Producten
    • Service

Klantbeoordelingen

   
Datum van publicatie
15-02-2019
Besteldatum
08-02-2019
15-02-2019
levering goed gegaan maar was er wel veel vroeger dan wat was aangegeven, dus geluk dat ik thuis was.
vriendelijke en behulpzame chauffeur.
snelle levering, pellets nog niet gebruikt dus geen mening hierover, wel de goedkoopste die er te vinden was in deze goede samenstelling.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
12-02-2019
Besteldatum
05-02-2019
12-02-2019
Producten zijn in prima staat geleverd.
Volgens mij zou de zending een dag eerder worden geleverd. Niet dat het voor mij iets uitmaakte, maar de info over de verzending klopte volgens mij niet.
4.33
Goed

Datum van publicatie
12-02-2019
Besteldatum
24-01-2019
12-02-2019
Bedrijf goed bereikbaar. Vriendelijk en hulpvaardig. Levertijd was als afgesproken. Jammer dat jullie niet op zaterdag bezorgen.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
12-02-2019
Besteldatum
01-02-2019
12-02-2019
Mooi op tijd die was aangegeven top
4.33
Goed

Datum van publicatie
08-02-2019
Besteldatum
01-02-2019
08-02-2019
Levering van de naaldhout pellets zoals gepland, keurig op tijd. Scherpe aanbieding voor 70 zakjes pellets. Pellets branden goed, zakken zijn wel van een dunne kwaliteit en scheuren snel. Ik verwachte een vrij witte pellet 100 naaldhout, maar ze zijn toch behoorlijk bruin van kleur.
Al met al ben ik tevreden en zal hier vaker een pellet bestellen.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
07-02-2019
Besteldatum
31-01-2019
07-02-2019
Alles okee
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
06-02-2019
Besteldatum
22-01-2019
06-02-2019
Pelletkorrels waarvan de zakken op de naden niet dicht waren bij zeker de helft van de zending.
Door Amagard fantastisch te woord gestaan en kortingsbon en mooi boeket bloemen ter compensatie gekregen en ook gevraagd of ik daar mee eens was.
Bestelling mooi op tijd en vriendelijke bezorger.
Dus volgende zending zeker weer bij dit bedrijf
4.00
Goed

Datum van publicatie
06-02-2019
Besteldatum
21-01-2019
06-02-2019
Ik had een specifieke opdracht gegeven over waar te lossen. De transporteur zegt mij gebeld te hebben, maar kreeg naar eigen zeggen geen gehoor (ik had geen gemiste oproep) en heeft toen op een andere plek aan de andere zijde van mijn huis in een parkeervak gelost. Wat betekende dat ik 70 15 kg zakken met de hand over 10-tallen meters moest verslepen ipv de max 5 meter mijn schuur in.
3.00
Redelijk

amagard.com Nederland antwoordt: 08-02-2019
We kunnen niet oordelen over de communicatie tussen u en de chauffeur, als de chauffeur hem op het pad had gezet en de auto had er niet in of uit kon was er een blokkade geweest, bij twijfel is altijd lossen op een plaats waar niet geblokkeerd word. We begrijpen wel dat dit meer werk voor u was.

Datum van publicatie
05-02-2019
Besteldatum
14-01-2019
05-02-2019
Super service, levering dreigde door een fout te laat te komen. Maar dat werd snel opgelost, en de kamado was toch nog de afgesproken dag bezorgd Top service.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
05-02-2019
Besteldatum
28-01-2019
05-02-2019
De zending zou 2 dagen duren werden er 3.
4.00
Goed

Datum van publicatie
02-02-2019
Besteldatum
26-01-2019
02-02-2019
Bij vragen word je zeer vriendelijk en deskundig te woord gestaan. Volgende bestelling is zeker weer daar
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
01-02-2019
Besteldatum
25-01-2019
01-02-2019
We hadden voor de tweede keer pellets besteld deze keer waren 1/3 van de zakken open gescheurd. Het leek er op dat de schauffeur nog zijn best heeft gedaan om de schade te beperken. Maar vele kapotte zakken. Een van de redenen was dezeer slechte staat van de palet.
2.67
Redelijk

amagard.com Nederland antwoordt: 11-02-2019
Wij hebben de producent gewezen op de terechte klacht, het sealen van de verpakking is aangepast. Indien er problemen zijn met het geleverde product raden wij altijd aan contact met ons op te nemen. Zo kunnen wij kijken wat we voor u kunnen betekenen.

Datum van publicatie
01-02-2019
Besteldatum
25-01-2019
01-02-2019
nvt
4.00
Goed

Datum van publicatie
31-01-2019
Besteldatum
24-01-2019
31-01-2019
Perfect
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
30-01-2019
Besteldatum
23-01-2019
30-01-2019
Netjes
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
30-01-2019
Besteldatum
09-01-2019
30-01-2019
Goed geregeld bij amagard
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
30-01-2019
Besteldatum
29-12-2018
30-01-2019
Ondanks Kerst en nieuwjaars periode snel geleverd.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
29-01-2019
Besteldatum
26-12-2018
29-01-2019
Excellent product, it's a shame I had to move 1000kg by hand because the delivery driver dropped it on the main road, rather than down my driveway.
Especially after instruction was left for the delivery driver to have an electronic pallet unloader to drive down narrow driveway, and the driver speaking to me and agreeing to deliver outside the barn
2.67
Redelijk

amagard.com Nederland antwoordt: 30-01-2019
De pallet houtkorrels worden op het pad gelost tot waar verhard is. Helaas was er niemand thuis en konden wij klant telefonisch niet bereiken. De chauffeur durfde niet verder en gaf aan eerder geweest te zijn, toen is de vrachtwagen verzakt geweest.

Datum van publicatie
29-01-2019
Besteldatum
28-12-2018
29-01-2019
Nvt
4.00
Goed

Datum van publicatie
26-01-2019
Besteldatum
18-01-2019
26-01-2019
ondanks slecht weer sneeuw ed. goed geluimde chauffeur. alleen om een 17 mtr wagen te sturen voor 2 big bags zet ik mijn ???????????????????????????????????????????????????????????

Kan ook bijvoorbeeld met een zandwagen,met takel erop.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
25-01-2019
Besteldatum
08-01-2019
25-01-2019
Prima
4.00
Goed

Datum van publicatie
25-01-2019
Besteldatum
03-01-2019
25-01-2019
Prima op tijd
4.00
Goed

Datum van publicatie
25-01-2019
Besteldatum
04-01-2019
25-01-2019
Er zit enorm veel stof en fijn materiaal in de zakken
4.00
Goed

Datum van publicatie
21-01-2019
Besteldatum
14-01-2019
21-01-2019
Snel, duidelijk.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
21-01-2019
Besteldatum
13-01-2019
21-01-2019
prima
4.00
Goed

Datum van publicatie
21-01-2019
Besteldatum
13-01-2019
21-01-2019
Alles volgens afspraak en top service
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
16-01-2019
Besteldatum
16-01-2019
16-01-2019
Vandaag de grill guru binnen gekregen en heb hem net in elkaar gezet. Product ziet er netjes uit en alles zat goed stevig verpakt.
Ik ben tevreden.
4.33
Goed

Datum van publicatie
16-01-2019
Besteldatum
09-01-2019
16-01-2019
pallet kon niet onder het afdak geleverd worden en bij de zakken pellets zit veel gruis
3.00
Redelijk

amagard.com Nederland antwoordt: 30-01-2019
Er kan een klein deel aan gruis in zitten van het bewegen van de pellets in de zak, dit mag uiteraard niet te veel zijn. Indien dit te veel is verzoeken wij altijd melding te maken bij ons.

Datum van publicatie
15-01-2019
Besteldatum
05-01-2019
15-01-2019
Geen kommentaar
4.00
Goed

Datum van publicatie
15-01-2019
Besteldatum
08-01-2019
15-01-2019
Ik geef 4 sterren bij de levering omdat het geleverde 1 dag later kwam, was niet ingepland op de aangevraagde datum.
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
15-01-2019
Besteldatum
21-12-2018
15-01-2019
Alleen de verpakking is te zwak de kunststof zakken gaan snel stuk
5.00
Uitstekend

amagard.com Nederland antwoordt: 16-01-2019
Wij hebben de producent gewezen op de terechte klacht, het sealen van de verpakking is aangepast.

Datum van publicatie
15-01-2019
Besteldatum
20-12-2018
15-01-2019
Uitstekende pellets, snelle levering
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
14-01-2019
Besteldatum
17-12-2018
14-01-2019
U adverteert met witte pallets (met foto) en stuurt vervolgens donkere pellets
(bijna bruin) dat is niet correct.Er zit veel stof in deze pellets.
4.00
Goed

amagard.com Nederland antwoordt: 16-01-2019
Onze houtpellets zijn aantoonbaar gecertificeerd EN+/A1, 100% naaldhout, dat de kleur wat donkerdeur is dan verwacht is mogelijk. Witte pellets zijn als kleur geen garantie voor de kwaliteit. M.b.t. het aandeel stof is contact met klant geweest en foto's uitgewisseld.

Datum van publicatie
14-01-2019
Besteldatum
16-12-2018
14-01-2019
Levering perfect meer dan een tien product wat minder wat er deze keer veel stof in
4.33
Goed

Datum van publicatie
14-01-2019
Besteldatum
18-12-2018
14-01-2019
Top afhandeling en een top product Ben er erg blij mee Ga zo door
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
14-01-2019
Besteldatum
17-12-2018
14-01-2019
Alles is prima.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
14-01-2019
Besteldatum
20-12-2018
14-01-2019
Expliciet aangegeven dat er geleverd moet worden met heftruck. Fit was niet doorgegeven aan transporteur waardoor ik een hele pallet pelllets van 1000 kilo heb moeten slepen
2.33
Matig

Datum van publicatie
12-01-2019
Besteldatum
05-01-2019
12-01-2019
Top
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
27-12-2018
Besteldatum
20-12-2018
27-12-2018
Snelle levering, behulpzame chauffeur, goed product voor een scherpe prijs.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
27-12-2018
Besteldatum
29-10-2018
27-12-2018
Spullen zijn netjes afgeleverd op de plek die wij hadden aangegeven.
De stenen zijn erg mooi.
5.00
Uitstekend

amagard.com Nederland

amagard.com Nederland werd op 09-11-2018 gecertificeerd door Trusted Shops.

Contact
St. Jansplein 6
5141 GR Waalwijk
Nederland
info@amagard.com
amagard.com Nederland
Winkel-exploitant
Kranendonk B.V.
St. Jansplein 6
5141 GR Waalwijk
Nederland
Vertegenwoordigingsbevoegde persoon
Dineke Kranendonk
Maak gebruik van de ervaringen van andere klanten als oriëntatie hulpmiddel!
Elke bestelling kan met max. 5 sterren worden beoordeeld in de categorieën Levering, Producten en Service. De beoordelingen hebben betrekking op ervaringen die niet ouder zijn dan 6 maanden. Het tijdstip dat de beoordeling afgegeven is bevindt zich tevens in deze periode. Voor iedere afgegeven beoordeling berekenen we aan de hand van de individuele scores de gemiddelde score (rekenkundige methode). De eindbeoordeling van de shop is het gewone gemiddelde van de gemiddelde scores van alle Trusted Shops-beoordelingen in de afgelopen 12 maanden. In de commentaren delen klanten in eigen woorden hun ervaringen met amagard.com Nederland.

Score op basis van totaal aantal beoordelingen
5.0 - 4.5Uitstekend
4.5 - 3.5Goed
3.5 - 2.5Redelijk
2.5 - 1.5Matig
1.5 - 1.0Slecht

Authentieke klantbeoordelingen voor meer vertrouwen
Trusted Shops is marktleider op het gebied van vertrouwen voor online shops in Europa. Trusted Shops test alle beoordelingen met behulp van machinale en handmatige controles, omdat enkel authentieke recensies hulp bieden bij het kopen.