Certificaat voor bodyengymshop.nl

No. X55999B4AB3F4472E147EB96C7F02EAB3
 

Geldig vanaf
31-07-2018
Geldig tot
30-07-2020
Bevestigd door
Jean-Marc Noël
Bedrijfsleider Trusted Shops GmbH
Informatie over de winkelier
Details en voorwaarden van de Trusted Shops-garantie

Beoordelingen voor bodyengymshop.nl



Uitstekend

4.76/5.00

    • 5 sterren
    • 4 sterren
    • 3 sterren
    • 2 sterren
    • 1 ster

De score is gebaseerd op de 142 Trusted Shops beoordelingen van de laatste 12 maanden.
In totaal heeft bodyengymshop.nl al 306 beoordelingen verzameld.

    • Levering
    • Producten
    • Service

Klantbeoordelingen

   
Datum van publicatie
27-11-2019
Besteldatum
23-11-2019
27-11-2019
Super mooie website, duidelijk en met genoeg informatie
5.00
Uitstekend

bodyengymshop.nl antwoordt: 01-12-2019
Dank je wel Jeroen

Datum van publicatie
26-11-2019
Besteldatum
22-11-2019
26-11-2019
Wordt altijd erg goed en vriendelijk geholpen
5.00
Uitstekend

bodyengymshop.nl antwoordt: 27-11-2019
Dank u wel

Datum van publicatie
24-11-2019
Besteldatum
20-11-2019
24-11-2019
De beste van nl
5.00
Uitstekend

bodyengymshop.nl antwoordt: 25-11-2019
Dank u wel

Datum van publicatie
23-11-2019
Besteldatum
19-11-2019
23-11-2019
Volgende dag in huis, top service
5.00
Uitstekend

bodyengymshop.nl antwoordt: 24-11-2019
Dank je

Datum van publicatie
17-11-2019
Besteldatum
09-11-2019
17-11-2019
Snel en goed verpakt.
5.00
Uitstekend

bodyengymshop.nl antwoordt: 21-11-2019
Bedankt voor je beoordeling!

Datum van publicatie
17-11-2019
Besteldatum
10-11-2019
17-11-2019
Wederom een perfecte levering
5.00
Uitstekend

bodyengymshop.nl antwoordt: 21-11-2019
Hartelijk bedankt voor je beoordeling!

Datum van publicatie
12-11-2019
Besteldatum
08-11-2019
12-11-2019
Goed
5.00
Uitstekend

bodyengymshop.nl antwoordt: 21-11-2019
Bedankt voor je beoordeling!

Datum van publicatie
12-11-2019
Besteldatum
06-11-2019
12-11-2019
Goede service toppie
5.00
Uitstekend

bodyengymshop.nl antwoordt: 21-11-2019
Heel erg bedankt!

Datum van publicatie
07-11-2019
Besteldatum
03-11-2019
07-11-2019
Niets meer aan toe te voegen Gewoon goed Groet
5.00
Uitstekend

bodyengymshop.nl antwoordt: 21-11-2019
Heel erg bedankt voor je beoordeling!

Datum van publicatie
28-10-2019
Besteldatum
23-10-2019
28-10-2019
Volgende dag in huis met after pay, advies via de chat top
5.00
Uitstekend

bodyengymshop.nl antwoordt: 21-11-2019
Bedankt voor je beoordeling, we helpen je graag nog eens!

Datum van publicatie
23-10-2019
Besteldatum
19-10-2019
23-10-2019
Echt een aanrader voor mensen die gym supplementen willen kopen.
5.00
Uitstekend

bodyengymshop.nl antwoordt: 21-11-2019
Heel erg bedankt voor je beoordeling!

Datum van publicatie
19-10-2019
Besteldatum
15-10-2019
19-10-2019
Vorige x niet op tijd geleverd, lag aan postnl nu weer besteld
5.00
Uitstekend

bodyengymshop.nl antwoordt: 21-11-2019
Bedankt voor je beoordeling, we waarderen dit enorm!

Datum van publicatie
19-10-2019
Besteldatum
14-10-2019
19-10-2019
Goed winkel en vriendelijk klantenservice
5.00
Uitstekend

bodyengymshop.nl antwoordt: 21-11-2019
Dankjewel we waarderen dit heel erg!

Datum van publicatie
09-10-2019
Besteldatum
04-10-2019
09-10-2019
Fijne kwalitatieve producten voor een goede prijs. Levering kan opzich wel sneller(maar dat ligt denk ik niet aan Body&Gym zelf)
4.33
Goed

bodyengymshop.nl antwoordt: 11-10-2019
Hi, nee leveringen ligt echt bij post nl helaas Thanks

Datum van publicatie
08-10-2019
Besteldatum
03-10-2019
08-10-2019
Goed en sterk product, zeker aan te raden
4.67
Uitstekend

bodyengymshop.nl antwoordt: 11-10-2019
Super

Datum van publicatie
07-10-2019
Besteldatum
03-10-2019
07-10-2019
Snel leveren mijn bestelling
5.00
Uitstekend

bodyengymshop.nl antwoordt: 11-10-2019
Dank u wel

Datum van publicatie
06-10-2019
Besteldatum
01-10-2019
06-10-2019
Geweldige website
5.00
Uitstekend

bodyengymshop.nl antwoordt: 11-10-2019
Er komt binnenkort een nieuwe hi tech website

Datum van publicatie
06-10-2019
Besteldatum
01-10-2019
06-10-2019
Product top, levering niet maar lag aan postnl een dag later wegens vertraging en dus niet zoals gezegd een dag later
3.33
Redelijk

bodyengymshop.nl antwoordt: 11-10-2019
Dank je Post nl doet wat ze willen helaas

Datum van publicatie
04-10-2019
Besteldatum
29-09-2019
04-10-2019
Top kwaliteit , eerder van vrienden supplementen gebruikt. Goeie proef pakketjes erbij . Ik bestel zeker vaker
5.00
Uitstekend

bodyengymshop.nl antwoordt: 11-10-2019
Super

Datum van publicatie
28-09-2019
Besteldatum
24-09-2019
28-09-2019
2 dagen na bestelling alt thuis geleverd in België. Netjes verpakt en met staaltjes erin. Goeie producten.Super
5.00
Uitstekend

bodyengymshop.nl antwoordt: 11-10-2019
Dank je

Datum van publicatie
24-09-2019
Besteldatum
20-09-2019
24-09-2019
Alles perfect verlopen
5.00
Uitstekend

bodyengymshop.nl antwoordt: 11-10-2019
Thanks

Datum van publicatie
23-09-2019
Besteldatum
16-09-2019
23-09-2019
Vriendelijk contact en goede service
5.00
Uitstekend

bodyengymshop.nl antwoordt: 24-09-2019
Hoi Michiel, helemaal super

Datum van publicatie
17-09-2019
Besteldatum
13-09-2019
17-09-2019
Het verbaast me altijd weer hoe klantvriendelijk iedereen hier is. Wat je ook vraagt, de service is altijd perfect. Dat dit tegenwoordig nog kan, erg fijne winkel bedankt weer
5.00
Uitstekend

bodyengymshop.nl antwoordt: 18-09-2019
Bedankt voor de beoordeling, super

Datum van publicatie
15-09-2019
Besteldatum
10-09-2019
15-09-2019
Correct en snel geleverd.
5.00
Uitstekend

bodyengymshop.nl antwoordt: 18-09-2019
Super

Datum van publicatie
11-09-2019
Besteldatum
07-09-2019
11-09-2019
Snelle levering en snelle reactie via de chat. Goede service
5.00
Uitstekend

bodyengymshop.nl antwoordt: 12-09-2019
Thanks voor de feedback

Datum van publicatie
10-09-2019
Besteldatum
06-09-2019
10-09-2019
Top
5.00
Uitstekend

bodyengymshop.nl antwoordt: 11-09-2019
Dank u wel

Datum van publicatie
10-09-2019
Besteldatum
02-09-2019
10-09-2019
Snelle levering en top service
5.00
Uitstekend

bodyengymshop.nl antwoordt: 11-09-2019
Bedankt voor uw feedback

Datum van publicatie
08-09-2019
Besteldatum
03-09-2019
08-09-2019
Zeer snel opgestuurd en goed verpakte producten
5.00
Uitstekend

bodyengymshop.nl antwoordt: 09-09-2019
Supersnel En dank u wel

Datum van publicatie
07-09-2019
Besteldatum
02-09-2019
07-09-2019
Pakketje was zoek geraakt bij post nl, na telefonisch contact snel een nieuw pakketje opgestuurd gekregen met daarin veel extra samples ter compensatie, dit terwijl bodyengymshop hier eigenlijk niks aan kan doen Ben heel goed geholpen 100 procent tevreden
5.00
Uitstekend

bodyengymshop.nl antwoordt: 08-09-2019
Goed om te horen en dank u wel

Datum van publicatie
07-09-2019
Besteldatum
03-09-2019
07-09-2019
goed
5.00
Uitstekend

bodyengymshop.nl antwoordt: 08-09-2019
Super

Datum van publicatie
03-09-2019
Besteldatum
30-08-2019
03-09-2019
fjgdfjkgkdfjgd
4.00
Goed

bodyengymshop.nl antwoordt: 04-09-2019
Top

Datum van publicatie
03-09-2019
Besteldatum
30-08-2019
03-09-2019
Great product, very fast delivery to Germany... Will buy again.. Thanks
5.00
Uitstekend

bodyengymshop.nl antwoordt: 04-09-2019
Enjoy

Datum van publicatie
02-09-2019
Besteldatum
29-08-2019
02-09-2019
Prima geregeld
5.00
Uitstekend

bodyengymshop.nl antwoordt: 04-09-2019
Thanks

Datum van publicatie
02-09-2019
Besteldatum
25-08-2019
02-09-2019
Echt top Goede prijs en veel samples
5.00
Uitstekend

bodyengymshop.nl antwoordt: 02-09-2019
Dank u wel

Datum van publicatie
01-09-2019
Besteldatum
27-08-2019
01-09-2019
Goede service
5.00
Uitstekend

bodyengymshop.nl antwoordt: 02-09-2019
Thanks

Datum van publicatie
28-08-2019
Besteldatum
24-08-2019
28-08-2019
Ontvangst van pakket was voorzien op maandag,pakket is pas dinsdag toe gekomen...
1.00
Slecht

bodyengymshop.nl antwoordt: 29-08-2019
Beste klant Wij begrijpen uw teleurstelling maar de overdracht van de pakketten naar post nl toe ligt niet in onze handen, post nl zegt t 1 maar doet t ander. Dit ligt niet aan Body en Gym Shop, wij zijn een groot voorstander van direct versturen naar de klant. Bedankt voor uw begrip.

Datum van publicatie
27-08-2019
Besteldatum
20-08-2019
27-08-2019
After 7 days I don’t have my package (Reference 6000006310) I want information about my order .
1.00
Slecht

bodyengymshop.nl antwoordt: 28-08-2019
Dear Jola, We're very sorry to hear that you still didn't receive your package. Your package has been declared missing by our distributors and there will be a process to see who is responsible for this. Unfortunately, this process will take quite long. But we will send out a new package today so you do not have to wait (including extra's). We hope you are happy with this.

Datum van publicatie
27-08-2019
Besteldatum
23-08-2019
27-08-2019
Goeie levering , en goeie service .
Altijd met extra,s en staaltjes , dit is altijd top en leuk
voor mij is dit mijn nr 1 shop
doe zo verder
4.00
Goed

bodyengymshop.nl antwoordt: 28-08-2019
Dank u wel

Datum van publicatie
27-08-2019
Besteldatum
23-08-2019
27-08-2019
Uitstekend berdrijf
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
26-08-2019
Besteldatum
21-08-2019
26-08-2019
Super
5.00
Uitstekend

bodyengymshop.nl antwoordt: 27-08-2019
Dank je

bodyengymshop.nl klantbeoordeling

bodyengymshop.nl

Sportvoeding- en supplementen voor TOP prijzen

bodyengymshop.nl werd op 31-07-2018 gecertificeerd door Trusted Shops.

Contact
Terbregse Rechter Rottekade 178
3055 XH Rotterdam
Nederland
info@bodyengymshop.nl
bodyengymshop.nl
Winkel-exploitant
Body en Gym Shop
Terbregse Rechter Rottekade 178
3055 XH Rotterdam
Nederland
Vertegenwoordigingsbevoegde persoon
Peggy van Ree
Maak gebruik van de ervaringen van andere klanten als oriëntatie hulpmiddel!
Elke bestelling kan met max. 5 sterren worden beoordeeld in de categorieën Levering, Producten en Service. De beoordelingen hebben betrekking op ervaringen die niet ouder zijn dan 6 maanden. Het tijdstip dat de beoordeling afgegeven is bevindt zich tevens in deze periode. Voor iedere afgegeven beoordeling berekenen we aan de hand van de individuele scores de gemiddelde score (rekenkundige methode). De eindbeoordeling van de shop is het gewone gemiddelde van de gemiddelde scores van alle Trusted Shops-beoordelingen in de afgelopen 12 maanden. In de commentaren delen klanten in eigen woorden hun ervaringen met bodyengymshop.nl.

Score op basis van totaal aantal beoordelingen
5.0 - 4.5Uitstekend
4.5 - 3.5Goed
3.5 - 2.5Redelijk
2.5 - 1.5Matig
1.5 - 1.0Slecht

Authentieke klantbeoordelingen voor meer vertrouwen
Trusted Shops is marktleider op het gebied van vertrouwen voor online shops in Europa. Trusted Shops test alle beoordelingen met behulp van machinale en handmatige controles, omdat enkel authentieke recensies hulp bieden bij het kopen.