Certificaat voor bodygymshop.com

No. X55999B4AB3F4472E147EB96C7F02EAB3
 

Geldig vanaf
31-07-2018
Geldig tot
30-07-2020
Bevestigd door
Jean-Marc Noël
Bedrijfsleider Trusted Shops GmbH
Informatie over de winkelier
Details en voorwaarden van de Trusted Shops-garantie

Beoordelingen voor bodygymshop.com



Uitstekend

4.78/5.00

    • 5 sterren
    • 4 sterren
    • 3 sterren
    • 2 sterren
    • 1 ster

De score is gebaseerd op de 129 Trusted Shops beoordelingen van de laatste 12 maanden.
In totaal heeft bodygymshop.com al 325 beoordelingen verzameld.

    • Levering
    • Producten
    • Service

Klantbeoordelingen

   
Datum van publicatie
21-02-2020
Besteldatum
12-02-2020
21-02-2020
Ruim assortiment, snelle levering
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
20-02-2020
Besteldatum
15-02-2020
20-02-2020
Scherp geprijsd, uitstekend advies en snelle service.
5.00
Uitstekend

bodygymshop.com antwoordt: 21-02-2020
Leuk om te horen, dank u wel

Datum van publicatie
20-02-2020
Besteldatum
14-02-2020
20-02-2020
Beste winkel
5.00
Uitstekend

bodygymshop.com antwoordt: 21-02-2020
Dank u wel

Datum van publicatie
17-02-2020
Besteldatum
10-02-2020
17-02-2020
Top
5.00
Uitstekend

bodygymshop.com antwoordt: 21-02-2020
Dank u

Datum van publicatie
14-02-2020
Besteldatum
07-02-2020
14-02-2020
Prima service volgens afspraak en levering van kwaliteit
5.00
Uitstekend

bodygymshop.com antwoordt: 15-02-2020
At your sevice

Datum van publicatie
09-02-2020
Besteldatum
05-02-2020
09-02-2020
Altijd goed en snel in huis..
5.00
Uitstekend

bodygymshop.com antwoordt: 13-02-2020
Dank u wel, bij ons is snelheid en service heel belangrijk

Datum van publicatie
06-02-2020
Besteldatum
01-02-2020
06-02-2020
Goede service
5.00
Uitstekend

bodygymshop.com antwoordt: 13-02-2020
Dank u wel

Datum van publicatie
25-01-2020
Besteldatum
20-01-2020
25-01-2020
Ze hebben zelfs wat extra samples erbij gedaan :)
5.00
Uitstekend

bodygymshop.com antwoordt: 26-01-2020
Enjoy

Datum van publicatie
22-01-2020
Besteldatum
18-01-2020
22-01-2020
Prima producten, prima levering
4.00
Goed

bodygymshop.com antwoordt: 23-01-2020
Dank u wel

Datum van publicatie
21-01-2020
Besteldatum
16-01-2020
21-01-2020
Product perfect, verzending door postnl heel slecht, maar perfect door bod fit shop opgelost
5.00
Uitstekend

bodygymshop.com antwoordt: 23-01-2020
Body Gymshop dankt u

Datum van publicatie
19-01-2020
Besteldatum
14-01-2020
19-01-2020
Zeer tevreden met de service en producten.
5.00
Uitstekend

bodygymshop.com antwoordt: 23-01-2020
Daar zijn we voor Dank u wel.

Datum van publicatie
12-01-2020
Besteldatum
08-01-2020
12-01-2020
Prima winkel
Goede service
Supersnelle verzending
5.00
Uitstekend

bodygymshop.com antwoordt: 13-01-2020
Heel erg bedankt

Datum van publicatie
07-01-2020
Besteldatum
03-01-2020
07-01-2020
Alles zoals het hoort te gaan
5.00
Uitstekend

bodygymshop.com antwoordt: 13-01-2020
Heel erg bedankt

Datum van publicatie
01-01-2020
Besteldatum
27-12-2019
01-01-2020
Bodygymshop biedt prima deals voor een scherpe prijs. De levering was super snel Uitstekende service en dus wat mij betreft voor herhaling vatbaar.
5.00
Uitstekend

bodygymshop.com antwoordt: 13-01-2020
Hartelijk bedankt voor deze positieve beoordeling

Datum van publicatie
29-12-2019
Besteldatum
25-12-2019
29-12-2019
'service' - prima hoor, goed geïnformeerd, snel gestuurd. Maar ik kreeg ongevraagd drie producten waar ik absoluut geen behoefte aan heb - integendeel zelfs (vieze oplos-oppeppers, weg ermee). En een veel te grote verpakking voor een klein flesje .
Zonde van jullie geld en het milieu (zo'n hard plastic pillendoosje - echt heel slecht recyclebaar, + niet nodig dus meteen naar het restafval.
4.33
Goed

bodygymshop.com antwoordt: 30-12-2019
Bedankt voor de goede beoordeling. Onze excuses voor de cadeauproducten, we geven graag extra's weg met kerst. We zullen hier uiteraard rekening mee houden bij onze volgende bestellingen.

Datum van publicatie
27-12-2019
Besteldatum
22-12-2019
27-12-2019
Heel goede winkel
5.00
Uitstekend

bodygymshop.com antwoordt: 28-12-2019
Super en bedankt alvast

Datum van publicatie
10-12-2019
Besteldatum
06-12-2019
10-12-2019
cadeaubon besteld alles in orde
4.00
Goed

bodygymshop.com antwoordt: 12-12-2019
Super

Datum van publicatie
10-12-2019
Besteldatum
06-12-2019
10-12-2019
Snelle en goede bezorging
5.00
Uitstekend

bodygymshop.com antwoordt: 12-12-2019
Dank u wel

Datum van publicatie
09-12-2019
Besteldatum
05-12-2019
09-12-2019
altijd snelle levering
5.00
Uitstekend

bodygymshop.com antwoordt: 10-12-2019
Thanks

Datum van publicatie
27-11-2019
Besteldatum
23-11-2019
27-11-2019
Super mooie website, duidelijk en met genoeg informatie
5.00
Uitstekend

bodygymshop.com antwoordt: 01-12-2019
Dank je wel Jeroen

Datum van publicatie
26-11-2019
Besteldatum
22-11-2019
26-11-2019
Wordt altijd erg goed en vriendelijk geholpen
5.00
Uitstekend

bodygymshop.com antwoordt: 27-11-2019
Dank u wel

Datum van publicatie
24-11-2019
Besteldatum
20-11-2019
24-11-2019
De beste van nl
5.00
Uitstekend

bodygymshop.com antwoordt: 25-11-2019
Dank u wel

Datum van publicatie
23-11-2019
Besteldatum
19-11-2019
23-11-2019
Volgende dag in huis, top service
5.00
Uitstekend

bodygymshop.com antwoordt: 24-11-2019
Dank je

Datum van publicatie
21-11-2019
Besteldatum
15-10-2019
21-11-2019
Vorige x niet op tijd geleverd, lag aan postnl nu weer besteld
5.00
Uitstekend

bodygymshop.com antwoordt: 21-11-2019
Bedankt voor je beoordeling, we waarderen dit enorm!

Datum van publicatie
17-11-2019
Besteldatum
09-11-2019
17-11-2019
Snel en goed verpakt.
5.00
Uitstekend

bodygymshop.com antwoordt: 21-11-2019
Bedankt voor je beoordeling!

Datum van publicatie
17-11-2019
Besteldatum
10-11-2019
17-11-2019
Wederom een perfecte levering
5.00
Uitstekend

bodygymshop.com antwoordt: 21-11-2019
Hartelijk bedankt voor je beoordeling!

Datum van publicatie
12-11-2019
Besteldatum
08-11-2019
12-11-2019
Goed
5.00
Uitstekend

bodygymshop.com antwoordt: 21-11-2019
Bedankt voor je beoordeling!

Datum van publicatie
12-11-2019
Besteldatum
06-11-2019
12-11-2019
Goede service toppie
5.00
Uitstekend

bodygymshop.com antwoordt: 21-11-2019
Heel erg bedankt!

Datum van publicatie
07-11-2019
Besteldatum
03-11-2019
07-11-2019
Niets meer aan toe te voegen Gewoon goed Groet
5.00
Uitstekend

bodygymshop.com antwoordt: 21-11-2019
Heel erg bedankt voor je beoordeling!

Datum van publicatie
28-10-2019
Besteldatum
23-10-2019
28-10-2019
Volgende dag in huis met after pay, advies via de chat top
5.00
Uitstekend

bodygymshop.com antwoordt: 21-11-2019
Bedankt voor je beoordeling, we helpen je graag nog eens!

Datum van publicatie
23-10-2019
Besteldatum
19-10-2019
23-10-2019
Echt een aanrader voor mensen die gym supplementen willen kopen.
5.00
Uitstekend

bodygymshop.com antwoordt: 21-11-2019
Heel erg bedankt voor je beoordeling!

Datum van publicatie
19-10-2019
Besteldatum
14-10-2019
19-10-2019
Goed winkel en vriendelijk klantenservice
5.00
Uitstekend

bodygymshop.com antwoordt: 21-11-2019
Dankjewel we waarderen dit heel erg!

Datum van publicatie
11-10-2019
Besteldatum
24-09-2019
11-10-2019
2 dagen na bestelling alt thuis geleverd in België. Netjes verpakt en met staaltjes erin. Goeie producten.Super
5.00
Uitstekend

bodygymshop.com antwoordt: 11-10-2019
Dank je

Datum van publicatie
11-10-2019
Besteldatum
04-10-2019
11-10-2019
Fijne kwalitatieve producten voor een goede prijs. Levering kan opzich wel sneller(maar dat ligt denk ik niet aan Body&Gym zelf)
4.33
Goed

bodygymshop.com antwoordt: 11-10-2019
Hi, nee leveringen ligt echt bij post nl helaas Thanks

Datum van publicatie
08-10-2019
Besteldatum
03-10-2019
08-10-2019
Goed en sterk product, zeker aan te raden
4.67
Uitstekend

bodygymshop.com antwoordt: 11-10-2019
Super

Datum van publicatie
07-10-2019
Besteldatum
03-10-2019
07-10-2019
Snel leveren mijn bestelling
5.00
Uitstekend

bodygymshop.com antwoordt: 11-10-2019
Dank u wel

Datum van publicatie
06-10-2019
Besteldatum
01-10-2019
06-10-2019
Geweldige website
5.00
Uitstekend

bodygymshop.com antwoordt: 11-10-2019
Er komt binnenkort een nieuwe hi tech website

Datum van publicatie
06-10-2019
Besteldatum
01-10-2019
06-10-2019
Product top, levering niet maar lag aan postnl een dag later wegens vertraging en dus niet zoals gezegd een dag later
3.33
Redelijk

bodygymshop.com antwoordt: 11-10-2019
Dank je Post nl doet wat ze willen helaas

Datum van publicatie
04-10-2019
Besteldatum
29-09-2019
04-10-2019
Top kwaliteit , eerder van vrienden supplementen gebruikt. Goeie proef pakketjes erbij . Ik bestel zeker vaker
5.00
Uitstekend

bodygymshop.com antwoordt: 11-10-2019
Super

Datum van publicatie
24-09-2019
Besteldatum
20-09-2019
24-09-2019
Alles perfect verlopen
5.00
Uitstekend

bodygymshop.com antwoordt: 11-10-2019
Thanks

bodygymshop.com klantbeoordeling

bodygymshop.com

Sportvoeding- en supplementen voor TOP prijzen

bodygymshop.com werd op 31-07-2018 gecertificeerd door Trusted Shops.

Contact
Terbregse Rechter Rottekade 178
3055 XH Rotterdam
Nederland
info@bodyengymshop.nl
bodygymshop.com
Winkel-exploitant
Body en Gym Shop
Terbregse Rechter Rottekade 178
3055 XH Rotterdam
Nederland
Vertegenwoordigingsbevoegde persoon
Peggy van Ree
Maak gebruik van de ervaringen van andere klanten als oriëntatie hulpmiddel!
Elke bestelling kan met max. 5 sterren worden beoordeeld in de categorieën Levering, Producten en Service. De beoordelingen hebben betrekking op ervaringen die niet ouder zijn dan 6 maanden. Het tijdstip dat de beoordeling afgegeven is bevindt zich tevens in deze periode. Voor iedere afgegeven beoordeling berekenen we aan de hand van de individuele scores de gemiddelde score (rekenkundige methode). De eindbeoordeling van de shop is het gewone gemiddelde van de gemiddelde scores van alle Trusted Shops-beoordelingen in de afgelopen 12 maanden. In de commentaren delen klanten in eigen woorden hun ervaringen met bodygymshop.com.

Score op basis van totaal aantal beoordelingen
5.0 - 4.5Uitstekend
4.5 - 3.5Goed
3.5 - 2.5Redelijk
2.5 - 1.5Matig
1.5 - 1.0Slecht

Authentieke klantbeoordelingen voor meer vertrouwen
Trusted Shops is marktleider op het gebied van vertrouwen voor online shops in Europa. Trusted Shops test alle beoordelingen met behulp van machinale en handmatige controles, omdat enkel authentieke recensies hulp bieden bij het kopen.