Beoordelingen voor vegaoo.nl



Goed

4.25/5.00

    • 5 sterren
    • 4 sterren
    • 3 sterren
    • 2 sterren
    • 1 ster

De score is gebaseerd op de 820 Trusted Shops beoordelingen van de laatste 12 maanden.
In totaal heeft vegaoo.nl al 5.292 beoordelingen verzameld.

    • Levering
    • Producten
    • Service

Klantbeoordelingen

   
Datum van publicatie
29-11-2019
Besteldatum
04-11-2019
29-11-2019
Heb mijn bestelling moeten retourneren. Na ruim twee weken zelf gebeld om te vragen naar de status van de terugboeking. Medewerker was behulpzaam en correct, nu nog max twee weken wachten op terugbetaling. Niet klantvriendelijk.
3.67
Goed

Datum van publicatie
17-11-2019
Besteldatum
06-11-2019
17-11-2019
Ik vind de kwaliteit voor vooral het pak niet gelijk aan de prijs, toen ik hem aandeed zaten er al stiksels los. Ik had hem helaas wel echt dit weekend nodig, maar anders had ik hem terug gestuurd. Het shirt en de maskers waren wel erg leuk.
3.33
Redelijk

Datum van publicatie
14-11-2019
Besteldatum
03-11-2019
14-11-2019
Pak niet 100 kwaliteit en verkeerde maat, maar de levering en bezorgtijd waren top
4.00
Goed

Datum van publicatie
07-11-2019
Besteldatum
27-10-2019
07-11-2019
Pakket zoek geraakt waardoor wij helaas ons halloween kl3ding niet ontvangen hebben. Krijgen wel ons geld terug maar was helaas wel een teleurstelling
2.33
Matig

Datum van publicatie
31-10-2019
Besteldatum
21-10-2019
31-10-2019
Ik ben zeer tevreden over vegaoo.nl, ik heb er voor het eerst besteld vorige week, snelle levering, goede klantenservice snel bericht terug.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
28-10-2019
Besteldatum
17-10-2019
28-10-2019
Kwaliteit was lager dan verwacht
3.67
Goed

Datum van publicatie
25-10-2019
Besteldatum
07-10-2019
25-10-2019
Afhaalpunt
Slordig... praat geen Nederlands
2.67
Redelijk

Datum van publicatie
24-10-2019
Besteldatum
14-10-2019
24-10-2019
helemaal niets ontvangen
1.00
Slecht

vegaoo.nl antwoordt: 30-10-2019
Beste Klant, Bedankt voor uw beoordeling. Zoals telefonisch besproken met onze klantenservice was er inderdaad was misgegaan met de verzending. Uiteraard heeft u het volledige aankoopbedrag terug ontvangen op uw rekening. Nogmaal onze excuses voor het ongemak. Mvg, Team Vegaoo

Datum van publicatie
23-10-2019
Besteldatum
01-10-2019
23-10-2019
Very happy with my costume, true size. :)
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
22-10-2019
Besteldatum
10-10-2019
22-10-2019
De producten zijn niet altijd van super kwaliteit maar de prijs en service compenseren dit.
Ik bestel graag de Halloween- en carnavalskleding bij Vegaoo.
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
18-10-2019
Besteldatum
04-10-2019
18-10-2019
prima prijs, snelle levering en super service
4.33
Goed

Datum van publicatie
17-10-2019
Besteldatum
05-10-2019
17-10-2019
Product was niet zoals aangegeven op de site. Product is ook te laat gekomen. Maar service was super, heb een melding ontvangen over het voortgang.
2.67
Redelijk

Datum van publicatie
14-10-2019
Besteldatum
02-10-2019
14-10-2019
Mijn bestelling was vertraagd waardoor ik de producten niet op tijd had. Ik heb contact met jullie opgenomen en de service was echt top hele lieve jongen aan de telefoon gehad die ook echt met me mee dacht. Hij heeft het uiteindelijk voor elkaar gekregen dat mijn bestelling retour ging ondank dat hij al verstuurd was. Ik hoefde zelf dus niks te doen.
2.33
Matig

vegaoo.nl antwoordt: 30-10-2019
Beste Klant, bedankt voor uw beoordeling. Fijn om te horen dat u ondanks het ongemak toch tevreden bent over onze klantenservice. We doen ons uiterste best om dergelijke leveringsproblemen in de toekomst te voorkomen. Hopelijk tot een volgende keer! Met vriendelijke groet, Team Vegaoo

Datum van publicatie
13-10-2019
Besteldatum
30-09-2019
13-10-2019
Klantendienst TOP
3.67
Goed

Datum van publicatie
04-10-2019
Besteldatum
23-09-2019
04-10-2019
Ik had gebeld om er zeker van te zijn dat mijn pakket op de aangegeven datum geleverd zou worden, vervolgens is mij beloofd dat hij op vrijdag aan zou komen, eindstand komt ie alsnog een dag te laat aan omdat ie is blijven liggen. Nu moest ik alsnog last minute een andere oplossing vinden omdat ik het pak vrijdag écht nodig had. De levering heeft dus meer dan een week geduurd.
2.67
Redelijk

Datum van publicatie
28-09-2019
Besteldatum
17-09-2019
28-09-2019
Online bestelling gedaan 1 week voor het betreffende festijn. Telefonisch contact opgenomen of bestelling binnen dit termijn geleverd kon worden. Helaas 1 dag te laat geleverd. Bij terugsturen mocht ik de verzendkosten nogmaals betalen. Of product goed is weet ik niet ...Is ongeopend teruggestuurd want festijn was reeds voorbij. Jammer.
2.33
Matig

vegaoo.nl antwoordt: 30-10-2019
Beste Klant, bedankt voor uw beoordeling. Het spijt ons te horen dat uw pakket niet binnen de geplande termijn geleverd was. We zouden u in dit soort gevallen aanraden om voor het retourneren contact met ons op te nemen, gezien de retourkosten in dergelijke gevallen niet voor rekening van de klant zijn. Onze excuses voor het ongemak. Mvg, Team Vegaoo

Datum van publicatie
19-09-2019
Besteldatum
07-09-2019
19-09-2019
Klantendienst zeer vriendelijk en heeft direct alles in orde gebracht. Levering in orde
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
14-09-2019
Besteldatum
17-08-2018
14-09-2019
Alles was perfect.. krijg ik op mijn volgende bestelling korting?
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
13-09-2019
Besteldatum
02-09-2019
13-09-2019
Snel geleverd Product is goed
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
09-09-2019
Besteldatum
13-08-2019
09-09-2019
levering was 2 dagen te laat.
2.67
Redelijk

vegaoo.nl antwoordt: 11-09-2019
Beste Klant, bedankt voor uw beoordeling. Wat vervelend om te horen dat de levering 2 dagen te laat was. Het lijkt erop dat Mondial Relay tijdelijk wat problemen had ondervonden met de levering. We hopen dat uw bestelling toch op tijd was voor uw evenement en dat deze ook naar wens was. Met vriendelijke groet, Team Vegaoo

Datum van publicatie
02-09-2019
Besteldatum
20-08-2019
02-09-2019
Prima geregeld
4.00
Goed

Datum van publicatie
02-09-2019
Besteldatum
22-08-2019
02-09-2019
Alles verliep naar wens en planning
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
01-09-2019
Besteldatum
17-08-2019
01-09-2019
Het bestelde artikel ,kwam na 3 dagen binnen en alles is naar wens verlopen ,ik kan Vegaoo aan bevelen .
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
01-09-2019
Besteldatum
21-08-2019
01-09-2019
Enkele dagen op de levering moeten wachten(dit was wel al aangegeven bij de bestelling), maar de artikelen(allerlei decoratie voor het zombie-verjaardagsfeestje van de dochter) zien er superleuk uit.
3.33
Redelijk

Datum van publicatie
01-09-2019
Besteldatum
20-08-2019
01-09-2019
Producten vallen wat tegen.
Qua maat erg klein vallend en materiaal heel dun vooral voor kinderen die veel op de knieën spelen,na 3x op z'n knieën al een flink gat.. dus als verjaardag kado een teleurstelling.
2.33
Matig

vegaoo.nl antwoordt: 30-10-2019
Beste Klant, bedankt voor uw beoordeling. Het spijt ons te horen dat de bestelling niet geheel naar wens was. Verkleedkleding is echter over het algemeen wel wat fragieler dan alledaagse kleding, dit uit zich dan ook in de prijs van de producten. We hopen dat de kinderen er toch nog wel plezier van hebben gehad. Met vriendelijke groet, Team Vegaoo

Datum van publicatie
31-08-2019
Besteldatum
20-08-2019
31-08-2019
Nog steeds geen pakket op het afhaal punt na 2 weken
1.00
Slecht

vegaoo.nl antwoordt: 11-09-2019
Beste Klant, bedankt voor uw beoordeling. Het spijt ons te horen dat het pakket niet geleverd is. Er was kennelijk wat fout gegaan met de verzending met Mondial Relay. We hebben hiervoor een nieuw pakket opgestuurd, die spoedig geleverd zal worden. Onze excuses voor het ongemak. Met vriendelijke groet, Team Vegaoo

Datum van publicatie
31-08-2019
Besteldatum
20-08-2019
31-08-2019
Op het scherp van de snede een bestelling gedaan, deze kwam helaas 1 dag na de beoogde levertijd aan door toedoen van PostNL. Dit werd keurig uitgelegd door de een van jullie medewerkers (vandaar 5 sterren levering) en maakte de verrassing eigenlijk alleen maar groter voor mijn dochter. Luxeproblemen :)
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
30-08-2019
Besteldatum
17-08-2019
30-08-2019
Alles was naar mijn wens :D
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
30-08-2019
Besteldatum
14-08-2019
30-08-2019
Prima service
4.33
Goed

Datum van publicatie
30-08-2019
Besteldatum
19-08-2019
30-08-2019
Alles probleemloos verlopen Tevreden klant
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
29-08-2019
Besteldatum
17-08-2019
29-08-2019
In het product dat ik heb ontvangen zitten naaifouten, waardoor de ene broekspijp breder is dan de andere. Kortom, een van de twee broekspijpen is te smal voor mijn benen
3.33
Redelijk

Datum van publicatie
29-08-2019
Besteldatum
16-08-2019
29-08-2019
Komt uit Frankrijk en toch lage bezorgkosten.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
29-08-2019
Besteldatum
17-08-2019
29-08-2019
Nadat de jurk kwijt/ weg was bij PostNL? Hebben ze dat heel vriendelijk nagekeken waar het mis is gegaan en een nieuwe jurk opgestuurd
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
29-08-2019
Besteldatum
18-08-2019
29-08-2019
Artikel is van goede kwaliteit en snelle levering. Ik ben zeer tevreden.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
26-08-2019
Besteldatum
14-08-2019
26-08-2019
Leuke ninja pak Stof is wel dun en ademt niet. Je zweet er dus wel gauw in. De elastieken van het mondkapje is helaas veel te groot voor mijn zoon van 6, maar het ziet er echt gaaf uit Hij is er heel blij mee.
4.00
Goed

Datum van publicatie
26-08-2019
Besteldatum
16-08-2019
26-08-2019
Zoals belooft op juiste datum afgeleverd. Goede kwaliteit van pak en attributen.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
22-08-2019
Besteldatum
12-08-2019
22-08-2019
Op maandag besteld, zou woensdag komen. Werd donderdag.
Kleding is van matige kwaliteit en de maat klopte niet.
Kortom, niet tevreden. Komt weer retour.
2.00
Matig

vegaoo.nl antwoordt: 30-10-2019
Beste Klant, bedankt voor uw beoordeling. Het spijt ons te horen dat u niet geheel tevreden was over de kwaliteit van uw bestelling. Onze transportdienst heeft inderdaad in de week van uw bestelling wat vertragingen ondervonden. Als u de bestelling terug gestuurd heeft, krijgt u hier uiteraard het volledige aankoopbedrag voor vergoed. Met vriendelijke groet, Team Vegaoo

Datum van publicatie
18-08-2019
Besteldatum
08-08-2019
18-08-2019
De levering was incompleet , de wel geleverde producten waren prachtig, de service na contact was enorm netjes en het bestelde product werd kosteloos geleverd. Helaas werd het nageleverde product als (2e)aankoop geregistreerd waardoor ik nu voor de 2e keer een beoordeling schrijf die wat mij betreft echt achterwege had mogen blijven.
3.33
Redelijk

Datum van publicatie
17-08-2019
Besteldatum
04-08-2019
17-08-2019
Alles ok .product is simpel maar de prijs ook.
4.33
Goed

Datum van publicatie
15-08-2019
Besteldatum
03-08-2019
15-08-2019
Levering kwam later als op de website stond
2.33
Matig

vegaoo.nl antwoordt: 30-10-2019
Beste Klant, bedankt voor uw beoordeling. Het spijt ons te horen dat u de bestelling later dan gepland ontvangen heeft. We hopen dat u deze nog wel heeft kunnen gebruiken voor het evenement waar u deze voor besteld heeft. Onze excuses voor het ongemak. Met vriendelijke groet, Team Vegaoo

vegaoo.nl klantbeoordeling

vegaoo.nl

Contact
45 rue de Santoyon
38070 Saint Quentin Fallavier
Frankrijk
Tel: 0202623761
klantenservice@vegaoo.nl
vegaoo.nl
Winkel-exploitant
JADEO France SASU
45 rue de Santoyon
38070 Saint Quentin Fallavier
Frankrijk
Handelsregister
Tribunal de Commerce de VIENNE 500 375 795
Vertegenwoordigingsbevoegde persoon
Sylvain Ferreira
Maak gebruik van de ervaringen van andere klanten als oriëntatie hulpmiddel!
Elke bestelling kan met max. 5 sterren worden beoordeeld in de categorieën Levering, Producten en Service. De beoordelingen hebben betrekking op ervaringen die niet ouder zijn dan 6 maanden. Het tijdstip dat de beoordeling afgegeven is bevindt zich tevens in deze periode. Voor iedere afgegeven beoordeling berekenen we aan de hand van de individuele scores de gemiddelde score (rekenkundige methode). De eindbeoordeling van de shop is het gewone gemiddelde van de gemiddelde scores van alle Trusted Shops-beoordelingen in de afgelopen 12 maanden. In de commentaren delen klanten in eigen woorden hun ervaringen met vegaoo.nl.

Score op basis van totaal aantal beoordelingen
5.0 - 4.5Uitstekend
4.5 - 3.5Goed
3.5 - 2.5Redelijk
2.5 - 1.5Matig
1.5 - 1.0Slecht

Authentieke klantbeoordelingen voor meer vertrouwen
Trusted Shops is marktleider op het gebied van vertrouwen voor online shops in Europa. Trusted Shops test alle beoordelingen met behulp van machinale en handmatige controles, omdat enkel authentieke recensies hulp bieden bij het kopen.