Beoordelingen voor vegaoo.nl



Goed

4.33/5.00

    • 5 sterren
    • 4 sterren
    • 3 sterren
    • 2 sterren
    • 1 ster

De score is gebaseerd op de 964 Trusted Shops beoordelingen van de laatste 12 maanden.
In totaal heeft vegaoo.nl al 4.605 beoordelingen verzameld.

    • Levering
    • Producten
    • Service

Klantbeoordelingen

   
Datum van publicatie
23-01-2019
Besteldatum
10-01-2019
23-01-2019
All OK, took an extra day for delivery, but everything fine.
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
21-01-2019
Besteldatum
10-01-2019
21-01-2019
Jurk zag er erg mooi uit op de foto maar kwaliteit viel erg tegen
3.33
Redelijk

Datum van publicatie
21-01-2019
Besteldatum
08-01-2019
21-01-2019
De levering kwam te laat
1.00
Slecht

Datum van publicatie
21-01-2019
Besteldatum
10-01-2019
21-01-2019
wij zijn zeer tervreden
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
21-01-2019
Besteldatum
10-01-2019
21-01-2019
Niks geen problemen
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
21-01-2019
Besteldatum
10-01-2019
21-01-2019
Pakket kwam eerder dan op de site stond beschreven. Helemaal top. Materiaal is wat aan de dunne kant. Maar daarentegen past het perfect en ziet er leuk uit.
4.00
Goed

Datum van publicatie
20-01-2019
Besteldatum
09-01-2019
20-01-2019
alles ok
4.33
Goed

Datum van publicatie
20-01-2019
Besteldatum
09-01-2019
20-01-2019
Tevreden
4.00
Goed

Datum van publicatie
20-01-2019
Besteldatum
09-01-2019
20-01-2019
Snelle levering, top.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
20-01-2019
Besteldatum
09-01-2019
20-01-2019
De pruiken zijn van goede kwaliteit
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
20-01-2019
Besteldatum
08-01-2019
20-01-2019
Ik heb geen bevestigingsmail ontvangen en mijn pakketje had een paar dagen vertraging. Ook kreeg ik bij de tracking van mijn pakje niet de juiste informatie.
2.67
Redelijk

Datum van publicatie
20-01-2019
Besteldatum
09-01-2019
20-01-2019
Producten van goede kwaliteit en precies zoals verwacht en gehoopt.
4.00
Goed

Datum van publicatie
19-01-2019
Besteldatum
07-01-2019
19-01-2019
Duidelijke website, ruime keuze en redelijk snel geleverd.
4.00
Goed

Datum van publicatie
19-01-2019
Besteldatum
07-01-2019
19-01-2019
correcte en tijdige levering, accuraat klantencontact
4.00
Goed

Datum van publicatie
19-01-2019
Besteldatum
09-01-2019
19-01-2019
Grote bestelling kleding gedaan en alles klopte. Levering liet wat op zich wachten maar dat kwam denk ik door de grote aantallen, alles in 1 zending en geen naleveringen. Prima mailcontact gehad met de medewerkers.
4.00
Goed

Datum van publicatie
18-01-2019
Besteldatum
07-01-2019
18-01-2019
Bestelling binnen 1 week in huis, dit kan beter maar ze hebben natuurlijk wel te maken met PostNL dus het probleem ligt maar voor 30 bij Vegaoo.nl.
Producten voldeden aan verwachting.
4.00
Goed

Datum van publicatie
18-01-2019
Besteldatum
08-01-2019
18-01-2019
jammer van de hoge verzend kosten. voor de rest prima
4.00
Goed

Datum van publicatie
18-01-2019
Besteldatum
07-01-2019
18-01-2019
Bestelde product zag er op de foto beter uit
4.33
Goed

Datum van publicatie
18-01-2019
Besteldatum
21-12-2018
18-01-2019
Goede vriendelijke service
3.67
Goed

Datum van publicatie
18-01-2019
Besteldatum
08-01-2019
18-01-2019
Super service
4.33
Goed

Datum van publicatie
18-01-2019
Besteldatum
08-01-2019
18-01-2019
Beste...
Afgelopen week heb ik de baarden mogen ontvangen, over de snelheid van de levering heb ik niks aan te merken. Nu heb ik ze open gemaakt en geprobeerd voor de desbetreffende personen en vallen er hele plukken haar uit. Het ziet er uit alsof er een soort brandgaatjes in zitten. Graag hoor ik of we hier een oplossing voor kunnen verzinnen.
Met vriendelijke groet,
Querijn
2.33
Matig

Datum van publicatie
18-01-2019
Besteldatum
07-01-2019
18-01-2019
Helemaal gegaan zoals het hoorde te gaan Goede communicatie, snelle levering, mooie artikelen en een hele blije spiderman
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
18-01-2019
Besteldatum
08-01-2019
18-01-2019
Was perfect
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
18-01-2019
Besteldatum
07-01-2019
18-01-2019
Snellere levering, sneller dan gepland. Ook zijn de pakjes echt heel mooi, geen neppe stof. Echt leuk.
4.33
Goed

Datum van publicatie
17-01-2019
Besteldatum
06-01-2019
17-01-2019
Goede prijs-kwaliteitverhouding, vlotte betaling en levering
4.00
Goed

Datum van publicatie
17-01-2019
Besteldatum
04-01-2019
17-01-2019
Kleding valt tegen. Op het plaatje ziet het er prachtig uit maar in het echt is het een flut stof. Ook duurder dan bij andere online winkels.
3.33
Redelijk

Datum van publicatie
17-01-2019
Besteldatum
04-01-2019
17-01-2019
Zeer goed geregeld
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
17-01-2019
Besteldatum
04-01-2019
17-01-2019
zeer tevreden
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
17-01-2019
Besteldatum
05-01-2019
17-01-2019
Kwaliteit en maat prima
4.00
Goed

Datum van publicatie
17-01-2019
Besteldatum
06-01-2019
17-01-2019
Zondag ons artikel besteld en woensdagmiddag al geleverd in België Top
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
16-01-2019
Besteldatum
02-01-2019
16-01-2019
Sneller dan voorzien.
Zou leuker zijn als deze inschatting accurater was, dan had ik de duurdere expresslevering njet moeten vragen.
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
16-01-2019
Besteldatum
23-11-2018
16-01-2019
De levering is correct en snel verlopen. Bij controle van de producten is wel gebleken dat de sombrero ontbrak bij de set 'Mexicaanse poncho en sombrero voor volwassenen One Size'.
4.00
Goed

vegaoo.nl antwoordt: 18-01-2019
Beste Klant, bedankt voor uw beoordeling. Het spijt ons te horen dat uw bestelling niet volledig bezorgd is. We hebben u zojuist gemaild met een passende oplossing. We hopen dat u hiermee goed geholpen bent. Met vriendelijke groet, Team Vegaoo

Datum van publicatie
15-01-2019
Besteldatum
03-01-2019
15-01-2019
Prima service en producten. Levering volgens afspraak (i.v.m. de feestdagen was dit wel wat langer, maar dit was duidelijk vooraf gecommuniceerd).
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
14-01-2019
Besteldatum
03-01-2019
14-01-2019
Snelle levering en zeer goede producten.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
14-01-2019
Besteldatum
04-01-2019
14-01-2019
1 dag later ontvangen.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
14-01-2019
Besteldatum
03-01-2019
14-01-2019
Alles is snel en goed geregeld maar het was niet goed ingepakt waardoor de hoed al een barst had.
3.33
Redelijk

Datum van publicatie
14-01-2019
Besteldatum
03-01-2019
14-01-2019
Nvt
4.00
Goed

Datum van publicatie
14-01-2019
Besteldatum
03-01-2019
14-01-2019
De blauwe vlaggenlijn heeft hele grote vlaggen, daar was ik niet van op de hoogte. Ik had een normaal formaat verwacht. Als tip wil ik jullie dan ook meegeven om bij de blauwe vlaggenlijn bijv xl te vermelden. Verder ben ik super tevreden met mijn bestelde spulletjes hoor En ik denk dat ik de blauwe vlaggetjes tot vaantjes ga verknippen, dan lijken ze minder groot.
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
14-01-2019
Besteldatum
03-01-2019
14-01-2019
Mooie producten, goede prijs/kwaliteitsverhouding
4.00
Goed

Datum van publicatie
14-01-2019
Besteldatum
03-01-2019
14-01-2019
Snelle levering...
5.00
Uitstekend

vegaoo.nl klantbeoordeling

vegaoo.nl

Contact
45 rue de Santoyon
38070 Saint Quentin Fallavier
Frankrijk
Tel: 0202623761
klantenservice@vegaoo.nl
vegaoo.nl
Winkel-exploitant
JADEO France SASU
45 rue de Santoyon
38070 Saint Quentin Fallavier
Frankrijk
Handelsregister
Tribunal de Commerce de VIENNE 500 375 795
Vertegenwoordigingsbevoegde persoon
Sylvain Ferreira
Maak gebruik van de ervaringen van andere klanten als oriëntatie hulpmiddel!
Elke bestelling kan met max. 5 sterren worden beoordeeld in de categorieën Levering, Producten en Service. De beoordelingen hebben betrekking op ervaringen die niet ouder zijn dan 6 maanden. Het tijdstip dat de beoordeling afgegeven is bevindt zich tevens in deze periode. Voor iedere afgegeven beoordeling berekenen we aan de hand van de individuele scores de gemiddelde score (rekenkundige methode). De eindbeoordeling van de shop is het gewone gemiddelde van de gemiddelde scores van alle Trusted Shops-beoordelingen in de afgelopen 12 maanden. In de commentaren delen klanten in eigen woorden hun ervaringen met vegaoo.nl.

Score op basis van totaal aantal beoordelingen
5.0 - 4.5Uitstekend
4.5 - 3.5Goed
3.5 - 2.5Redelijk
2.5 - 1.5Matig
1.5 - 1.0Slecht

Authentieke klantbeoordelingen voor meer vertrouwen
Trusted Shops is marktleider op het gebied van vertrouwen voor online shops in Europa. Trusted Shops test alle beoordelingen met behulp van machinale en handmatige controles, omdat enkel authentieke recensies hulp bieden bij het kopen.