Beoordelingen voor vegaoo.nl



Goed

4.21/5.00

    • 5 sterren
    • 4 sterren
    • 3 sterren
    • 2 sterren
    • 1 ster

De score is gebaseerd op de 342 Trusted Shops beoordelingen van de laatste 12 maanden.
In totaal heeft vegaoo.nl al 3.896 beoordelingen verzameld.

    • Levering
    • Producten
    • Service

Klantbeoordelingen

   
Datum van publicatie
17-07-2018
Besteldatum
03-07-2018
17-07-2018
Prima levering
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
16-07-2018
Besteldatum
05-07-2018
16-07-2018
Ik kan niet anders dan een 10 geven, want het bestellen, betalen en bezorgen verliepen vlekkeloos
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
16-07-2018
Besteldatum
05-07-2018
16-07-2018
Mijn bestelling was de dag nadat ik besteld had al binnen en ook keurig verpakt.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
16-07-2018
Besteldatum
02-07-2018
16-07-2018
Ik heb het product niet gezien, meteen retour gedaan.
4.33
Goed

Datum van publicatie
16-07-2018
Besteldatum
29-06-2018
16-07-2018
Ik schrijf bij Service SLECHT omdat ik héél erg teleurgesteld ben bij retournering vd produkten.
De produkten zijn vrij goed van kwaliteit maar jammer genoeg, véél te groot en de hoed valt over mijn ogen. Ik hb maar 1 pak geprobeerd.
Ik hb alles netjes teruggestuurd, maar bij de post moest ik 16,87 euro betalen terwijl ik ook al 8,99 euro betaald hb om het te laten leveren.
Dat is véééél geld
2.67
Redelijk

vegaoo.nl antwoordt: 17-07-2018
Beste Klant, het spijt ons te horen dat u niet tevreden bent over onze service. Het klopt dat we helaas op dit moment nog geen gratis retouradres hebben, maar hopen dat we dit in de nabije toekomst wel kunnen aanbieden. Als u echter de gehele bestelling heeft teruggestuurd, krijgt u wel de betaalde verzendkosten voor de heenreis vergoed. Met vriendelijke groet, Team Vegaoo

Datum van publicatie
16-07-2018
Besteldatum
05-07-2018
16-07-2018
Zeer snelle levering, de producten zijn scherp geprijsd en van behoorlijke kwaliteit.
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
16-07-2018
Besteldatum
04-07-2018
16-07-2018
Alles verlopen zoals het hoort.
4.00
Goed

Datum van publicatie
15-07-2018
Besteldatum
29-06-2018
15-07-2018
Mooi pak en los materiaal. Fijn dat het optijd er was en ook alles erbij zat.
4.00
Goed

Datum van publicatie
15-07-2018
Besteldatum
30-06-2018
15-07-2018
Piratenpakken zijn leuk , bezorging is goed.7
4.00
Goed

Datum van publicatie
15-07-2018
Besteldatum
25-06-2018
15-07-2018
Alles is naar wens, geen op of aanmerkingen
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
15-07-2018
Besteldatum
05-07-2018
15-07-2018
Snelle levering en product zoals beschreven, goede prijs. Ik ben tevreden
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
14-07-2018
Besteldatum
28-06-2018
14-07-2018
Perfect
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
14-07-2018
Besteldatum
30-06-2018
14-07-2018
Goede website, goede bezorging, goede service
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
14-07-2018
Besteldatum
03-07-2018
14-07-2018
levering niet conform afspraak
2.33
Matig

vegaoo.nl antwoordt: 16-07-2018
Beste Klant, Het spijt ons te horen dat uw pakket een dag later is geleverd door de bezorgdienst dan gepland, terwijl het wel tijdig door ons is opgestuurd. We zullen u daarom de kosten die u extra heeft betaald voor een express levering aan u terugboeken, daar hoeft u verder niets meer voor te doen. We hopen op uw begrip en zien u graag weer bij ons terug Team Vegaoo.nl

Datum van publicatie
13-07-2018
Besteldatum
03-07-2018
13-07-2018
Zeer tevreden met mijn bestelling en het contact met de goede klantenservice
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
13-07-2018
Besteldatum
03-07-2018
13-07-2018
Alles wat ik besteld had is goed van kwaliteit en past perfect.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
13-07-2018
Besteldatum
03-07-2018
13-07-2018
Alles was in orde. Wel een kleine aanpassing aan broek moeten doen omdat heupwijdte te groot was.
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
12-07-2018
Besteldatum
01-07-2018
12-07-2018
De product is goed te vreden
4.00
Goed

Datum van publicatie
12-07-2018
Besteldatum
29-06-2018
12-07-2018
Netjes geleverd, dochter is er blij mee. Leuke reacties gekregen.
4.00
Goed

Datum van publicatie
12-07-2018
Besteldatum
02-07-2018
12-07-2018
Leuk spul Wat later geleverd dan ik verwacht had maar nog op tijd voor de verjaardag gelukkig.
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
12-07-2018
Besteldatum
02-07-2018
12-07-2018
Leuke foute feestkleding
4.33
Goed

Datum van publicatie
12-07-2018
Besteldatum
30-06-2018
12-07-2018
Snelle levering, alle maten zijn op voorraad dus geen teleurstelling dat die maat er net niet is.

goede zaak ga zo door
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
12-07-2018
Besteldatum
01-07-2018
12-07-2018
wij zagen er top uit en we hadden een fijn feest.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
12-07-2018
Besteldatum
30-06-2018
12-07-2018
We hadden een maat M besteld, maar een XL kwam meer in de richting (stond wel M in het pak). Kostuum verder prachtig, maar mijn zoon kan zwemmen erin. Bezorgd volgens de afspraak, dus dat was netjes.
4.33
Goed

Datum van publicatie
11-07-2018
Besteldatum
27-06-2018
11-07-2018
Prima
3.67
Goed

Datum van publicatie
10-07-2018
Besteldatum
27-06-2018
10-07-2018
Goede kwaliteit
4.00
Goed

Datum van publicatie
09-07-2018
Besteldatum
25-06-2018
09-07-2018
Het pakket is 3 werkdagen later bezorgd dan gepland. Hier is niet over gecommuniceerd naar moe toe waardoor ik er vanuit ging dat mijn bestelling op tijd zou zijn. Helaas was dit niet het geval en moest ik gissen naar waar mijn bestelling bleef. Toen het alsnog bezorgd werd kon ik het direct retourneren omdat ik de spullen die ik besteld had niet meer nodig waren m.b.t. een feest.
1.67
Matig

vegaoo.nl antwoordt: 11-07-2018
Beste Klant, Het spijt ons te horen dat u uw pakket zo laat pas heeft ontvangen. In plaats van het aan ons te retourneren, kunnen we u een verzendkostenvergoeding aanbieden. Kunt u ons aangeven of u het al geretourneerd heeft of niet? Met vriendelijke groet, Team Vegaoo.nl

Datum van publicatie
09-07-2018
Besteldatum
27-06-2018
09-07-2018
Het product zat dubbel in de verpakking, waardoor de pauwen veer een knik heeft gekregen en de veertjes uit elkaar staan. Ook is de verpakking slecht, na het openen kun je het niet retourneren in dezelfde verpakking.
2.00
Matig

vegaoo.nl antwoordt: 11-07-2018
Beste Klant, Onze excuses dat de veer in een knik heeft gezeten, waardoor de veertjes uit elkaar staan. Zou je ons een foto van het masker kunnen mailen zodat we met een oplossing kunnen komen? U kunt antwoorden op de mail de we u opsturen. Bij voorbaat dank Met vriendelijke groet, Team Vegaoo.nl

Datum van publicatie
09-07-2018
Besteldatum
26-06-2018
09-07-2018
Uitstekende webwinkel, erg tevreden
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
09-07-2018
Besteldatum
27-06-2018
09-07-2018
Goede snelle service.
9
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
08-07-2018
Besteldatum
27-06-2018
08-07-2018
De volgende dag in huis door DHL, kledij was in orde 1 minpuntje op de kousen zaten er 2 zwarte vlekjes op maar gelukkig niet te zien als je schoenen aanhebt :)
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
08-07-2018
Besteldatum
27-06-2018
08-07-2018
Goede service aan telefoon
4.33
Goed

Datum van publicatie
08-07-2018
Besteldatum
12-06-2018
08-07-2018
Ik ben zeer tevreden
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
08-07-2018
Besteldatum
28-06-2018
08-07-2018
.het was op tijd en goed
4.00
Goed

Datum van publicatie
07-07-2018
Besteldatum
26-06-2018
07-07-2018
De levering zou op zaterdag (waarschijnlijk) plaatsvinden, volgens aangegeven schema. Helaas werd dit de dinsdag. Verder prima producten en tevreden.
3.50
Goed

Datum van publicatie
07-07-2018
Besteldatum
23-06-2018
07-07-2018
Van bedtelling tot levering ging makkelijk en zonder problemen.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
07-07-2018
Besteldatum
26-06-2018
07-07-2018
De aflevertijd duurde twee keer zo lang als aangegeven (een week i.p.v. 3 dagen). Hierdoor kwam het product eigenlijk te laat binnen voor de musical (waar het pak voor bedoeld was).
2.67
Redelijk

vegaoo.nl antwoordt: 09-07-2018
Beste Klant, het spijt ons te horen dat uw pakket niet op tijd geleverd is. Als uw bestelling te laat bezorgd is en u deze niet wenst te houden, zouden we u willen vragen om ons te mailen naar klantenservice@vegaoo.nl, zodat we met een oplossing kunnen komen. Met vriendelijke groet, Team Vegaoo

Datum van publicatie
07-07-2018
Besteldatum
27-06-2018
07-07-2018
Op tijd geleverd en ook nog super leuk jurkje
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
07-07-2018
Besteldatum
27-06-2018
07-07-2018
Levering via PostNL is waardeloos. Tot 2x toe kwamen ze de tijden niet na die op de track en tracé werden vermeld. Daardoor zijn we 2 dagen voor de kat zijn viool thuisgebleven. Dus mijn advies, gebruik een andere vervoerder als je klanten wilt behouden.
3.67
Goed

Datum van publicatie
07-07-2018
Besteldatum
26-06-2018
07-07-2018
De product was niet optijd geleverd.
3.33
Redelijk

vegaoo.nl klantbeoordeling

vegaoo.nl

Contact
45 rue de Santoyon
38070 Saint Quentin Fallavier
Frankrijk
Tel: 0202623761
klantenservice@vegaoo.nl
vegaoo.nl
Winkel-exploitant
JADEO France SASU
45 rue de Santoyon
38070 Saint Quentin Fallavier
Frankrijk
Handelsregister
Tribunal de Commerce de VIENNE 500 375 795
Vertegenwoordigingsbevoegde persoon
Sylvain Ferreira
Maak gebruik van de ervaringen van andere klanten als oriëntatie hulpmiddel!
Elke bestelling kan met max. 5 sterren worden beoordeeld in de categorieën Levering, Producten en Service. De beoordelingen hebben betrekking op ervaringen die niet ouder zijn dan 6 maanden. Het tijdstip dat de beoordeling afgegeven is bevindt zich tevens in deze periode. Voor iedere afgegeven beoordeling berekenen we aan de hand van de individuele scores de gemiddelde score (rekenkundige methode). De eindbeoordeling van de shop is het gewone gemiddelde van de gemiddelde scores van alle Trusted Shops-beoordelingen in de afgelopen 12 maanden. In de commentaren delen klanten in eigen woorden hun ervaringen met vegaoo.nl.

Score op basis van totaal aantal beoordelingen
5.0 - 4.5Uitstekend
4.5 - 3.5Goed
3.5 - 2.5Redelijk
2.5 - 1.5Matig
1.5 - 1.0Slecht

Authentieke klantbeoordelingen voor meer vertrouwen
Trusted Shops is marktleider op het gebied van vertrouwen voor online shops in Europa. Trusted Shops test alle beoordelingen met behulp van machinale en handmatige controles, omdat enkel authentieke recensies hulp bieden bij het kopen.