Beoordelingen voor vegaoo.nl



Goed

4.20/5.00

    • 5 sterren
    • 4 sterren
    • 3 sterren
    • 2 sterren
    • 1 ster

De score is gebaseerd op de 275 Trusted Shops beoordelingen van de laatste 12 maanden.
Sinds de aanmelding zijn in totaal 3.693 beoordelingen verzameld.

    • Levering
    • Producten
    • Service

Klantbeoordelingen

   
Datum van publicatie
24-05-2018
Besteldatum
14-05-2018
24-05-2018
Prima
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
24-05-2018
Besteldatum
12-05-2018
24-05-2018
De bestelling was mooi op tijd en het product was zoals verwacht.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
24-05-2018
Besteldatum
12-05-2018
24-05-2018
Goed product, snel geleverd
4.00
Goed

Datum van publicatie
24-05-2018
Besteldatum
14-05-2018
24-05-2018
Super snelle accurate service
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
24-05-2018
Besteldatum
13-05-2018
24-05-2018
Hallo,
Ik ben zeer tevreden, vlot en zonder problemen geleverd, top.
4.00
Goed

Datum van publicatie
24-05-2018
Besteldatum
14-05-2018
24-05-2018
Mijn pakketje was steeds op tijd verstuurd, maar de levering zelf kwam telkens een dag te laat Na 1 maal de hoofdbandjes te gebruiken, waren er al enkele kapot.
2.33
Matig

Datum van publicatie
21-05-2018
Besteldatum
10-05-2018
21-05-2018
Geen commentaar. Als is goed verlopen
4.00
Goed

Datum van publicatie
21-05-2018
Besteldatum
10-05-2018
21-05-2018
Van bestelling tot levering is alles vlot verlopen en werd ik op de hoogte gehouden.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
21-05-2018
Besteldatum
10-05-2018
21-05-2018
Duidelijke bestelling en op de hoogte gehouden van status
4.00
Goed

Datum van publicatie
20-05-2018
Besteldatum
01-05-2018
20-05-2018
Netjes afgehandeld
4.00
Goed

Datum van publicatie
20-05-2018
Besteldatum
07-05-2018
20-05-2018
Pakje kwam nog voor de afgesproken datum in huis. Top
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
19-05-2018
Besteldatum
07-05-2018
19-05-2018
Snelle levering, top product voor een goede prijs.
4.33
Goed

Datum van publicatie
19-05-2018
Besteldatum
07-05-2018
19-05-2018
Top
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
19-05-2018
Besteldatum
08-05-2018
19-05-2018
Bestelling op tijd binnen, product zoals beschreven.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
19-05-2018
Besteldatum
07-05-2018
19-05-2018
Helemaal geen goede ervaring. Levering niet op tijd, dure site. Gelukkig heb ik het pakket nog kunnen annuleren na het feest. Maar mij zie je hier nooit terug.
1.33
Slecht

vegaoo.nl antwoordt: 21-05-2018
Beste klant, bedankt voor uw review. Uw pakketje is helaas kwijt geraakt in het verzendproces. We hadden u graag een nieuw pakket verstuurd met spoedlevering maar dit was helaas niet meer op tijd. Nogmaals onze excuses voor het ongemak. Met vriendelijke groet, vegaoo.nl

Datum van publicatie
17-05-2018
Besteldatum
05-05-2018
17-05-2018
top
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
17-05-2018
Besteldatum
07-05-2018
17-05-2018
Product kwam binnen de verzendtijd maar wel op het allerlaatste moment aan. Het product was beter dan verwacht. De site is niet heel gebruiksvriendelijk.
3.67
Goed

Datum van publicatie
17-05-2018
Besteldatum
06-05-2018
17-05-2018
De boa's die binnen zijn gekomen stelt niks voor, ze zijn veel te dun en prikken als je ze om doet. Ook vallen de plukken er met bosjes uit.
3.00
Redelijk

vegaoo.nl antwoordt: 21-05-2018
Beste klant, bedankt voor uw review. We vinden het jammer om te horen dat de boa's niet aan uw verwachting voldoen. U mag deze uiteraard retourneren. Met vriendelijke groet, vegaoo.nl

Datum van publicatie
17-05-2018
Besteldatum
05-05-2018
17-05-2018
Kostuum precies volgens verwachting. Erg veel lol van gehad
4.33
Goed

Datum van publicatie
30-04-2018
Besteldatum
16-04-2018
30-04-2018
Gewoon goed
4.00
Goed

Datum van publicatie
28-04-2018
Besteldatum
15-04-2018
28-04-2018
Het duurde een beetje lang voor het er was maar t kwam goed
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
27-04-2018
Besteldatum
16-04-2018
27-04-2018
Ik heb ootijd besteld en kreeg als uiterste leverdatum vrijdag. Kon nog mooi voordat ik naar Elfia ging. Maar bestelling kwam uiteindelijk pas op woensdag de volgende week binnen.
Ik heb donderdag gebeld en toen is mij verteld dat het die zelfde dag nog bij postNL zou aankomen. Kreeg maandag pas een bevestiging dat postNL mijn pakje had ontvangen.
1.67
Matig

vegaoo.nl antwoordt: 30-04-2018
Beste klant, onze excuses voor de vertraagde bezorging. Op de website geven we een geschatte leverdatum aan. De transporteur had echter zodanig vertraging opgelopen dat het pakketje pas veel later door PostNL bezorgd kon worden. Op moment van uw telefoontje waren wij hiervan nog niet op de hoogte. Mocht u de bestelling retour willen sturen, dan horen we dat graag. Met vriendelijke groet, Vegaoo.nl

Datum van publicatie
26-04-2018
Besteldatum
16-04-2018
26-04-2018
Word snel gehandeld, duurt alleen wel 5 werkdagen voor het geld is terug gestort op je eigen rekening.
4.00
Goed

Datum van publicatie
26-04-2018
Besteldatum
14-04-2018
26-04-2018
Alles is perfect gegaan
4.33
Goed

Datum van publicatie
26-04-2018
Besteldatum
14-04-2018
26-04-2018
Product en kleur was zoals omschrijving
Dik in orde
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
26-04-2018
Besteldatum
13-04-2018
26-04-2018
Prima ontvangen
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
23-04-2018
Besteldatum
13-04-2018
23-04-2018
Keurig afgeleverd en de maten waren goed
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
22-04-2018
Besteldatum
10-04-2018
22-04-2018
Zoals aangegeven geleverd in keurige verpakking
Alleen de tandjes zijn te klein voor een volwassen persoon
4.33
Goed

Datum van publicatie
22-04-2018
Besteldatum
12-04-2018
22-04-2018
Niet alle bestelde producte ontvangen.
3.00
Redelijk

vegaoo.nl antwoordt: 23-04-2018
Beste klant, het spijt ons te horen dat uw bestelling onvolledig bezorgd is Om welk artikel gaat het precies? We kunnen dan wellicht het bedrag hiervan aan u terug over maken. Met vriendelijke groet, Vegaoo

Datum van publicatie
21-04-2018
Besteldatum
28-03-2018
21-04-2018
Producten waren prima maar de levering duurde erg lang.
3.67
Goed

Datum van publicatie
21-04-2018
Besteldatum
10-04-2018
21-04-2018
Het verliep van bestelling tot levering op rolletjes
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
21-04-2018
Besteldatum
08-04-2018
21-04-2018
Nvt
4.00
Goed

Datum van publicatie
21-04-2018
Besteldatum
09-04-2018
21-04-2018
Alles correct afgehandeld
4.00
Goed

Datum van publicatie
21-04-2018
Besteldatum
03-04-2018
21-04-2018
Het leveren duurde langer dan dat aangegeven stond, helaas kreeg ik hier geen melding van waardoor ik op een verjaardag zat zonder cadeau
2.67
Redelijk

vegaoo.nl antwoordt: 23-04-2018
Beste klant. Bedankt voor uw feedback Onze excuses voor de vertraging. We doen hard ons best om op tijd te leveren, maar helaas lukt het ondanks dat niet altijd om op de verwachte leverdag te bezorgen. Met vriendelijke groet, Vegaoo.nl

Datum van publicatie
19-04-2018
Besteldatum
27-03-2018
19-04-2018
alles ok, ben tevreden
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
19-04-2018
Besteldatum
08-04-2018
19-04-2018
prima geen op of aanmerkingen
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
19-04-2018
Besteldatum
07-04-2018
19-04-2018
snelle levering en een goed produkt.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
19-04-2018
Besteldatum
08-04-2018
19-04-2018
De bestelde mutsen hebben een zeer slechte pasvorm.

Ze lopen heel snel taps toe waardoor ze bijna bij niemand passen
2.33
Matig

vegaoo.nl antwoordt: 20-04-2018
Beste klant, wat jammer om te horen dat u niet tevreden bent met de mutsen. U mag deze uiteraard retour sturen tot 60 dagen na ontvangst. Met vriendelijke groet, het Vegaoo-team

Datum van publicatie
19-04-2018
Besteldatum
02-04-2018
19-04-2018
Snelle levering, product komt perfect overeen met de beschrijving. Prima
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
19-04-2018
Besteldatum
27-03-2018
19-04-2018
Hel tevreden
5.00
Uitstekend

vegaoo.nl

Contact
45 rue de Santoyon
38070 Saint Quentin Fallavier
Frankrijk
Tel: 0202623761
klantenservice@vegaoo.nl
vegaoo.nl
Winkel-exploitant
JADEO France SASU
45 rue de Santoyon
38070 Saint Quentin Fallavier
Frankrijk
Handelsregister
Tribunal de Commerce de VIENNE 500 375 795
Vertegenwoordigingsbevoegde persoon
Sylvain Ferreira
Maak gebruik van de ervaringen van andere klanten als oriëntatie hulpmiddel!
Elke bestelling kan met max. 5 sterren worden beoordeeld in de categorieën Levering, Producten en Service. De beoordelingen hebben betrekking op ervaringen die niet ouder zijn dan 6 maanden. Het tijdstip dat de beoordeling afgegeven is bevindt zich tevens in deze periode. Voor iedere afgegeven beoordeling berekenen we aan de hand van de individuele scores de gemiddelde score (rekenkundige methode). De eindbeoordeling van de shop is het gewone gemiddelde van de gemiddelde scores van alle Trusted Shops-beoordelingen in de afgelopen 12 maanden. In de commentaren delen klanten in eigen woorden hun ervaringen met vegaoo.nl.

Score op basis van totaal aantal beoordelingen
5.0 - 4.5Uitstekend
4.5 - 3.5Goed
3.5 - 2.5Redelijk
2.5 - 1.5Matig
1.5 - 1.0Slecht

Authentieke klantbeoordelingen voor meer vertrouwen
Trusted Shops is marktleider op het gebied van vertrouwen voor online shops in Europa. Trusted Shops test alle beoordelingen met behulp van machinale en handmatige controles, omdat enkel authentieke recensies hulp bieden bij het kopen.