Beoordelingen voor vegaoo.nl



Goed

4.31/5.00

    • 5 sterren
    • 4 sterren
    • 3 sterren
    • 2 sterren
    • 1 ster

De score is gebaseerd op de 1.498 Trusted Shops beoordelingen van de laatste 12 maanden.
In totaal heeft vegaoo.nl al 5.139 beoordelingen verzameld.

    • Levering
    • Producten
    • Service

Klantbeoordelingen

   
Datum van publicatie
23-03-2019
Besteldatum
15-02-2019
23-03-2019
Meerdere jaren besteld, altijd goede kwaliteit en op tijd
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
23-03-2019
Besteldatum
12-03-2019
23-03-2019
Snelle levering. Netjes verpakt. Product oké.
4.00
Goed

Datum van publicatie
22-03-2019
Besteldatum
12-03-2019
22-03-2019
Het zat in een veel te grote doos dan nodig. Het was er sneller dan verwacht maar ik kreeg geen melding dat het was aangekomen.
Jammer dat het lichtjes beschadigd was aan de armstukken, leek al eerder gedragen. Pakje op zich erg mooi en naar maat.
3.33
Redelijk

Datum van publicatie
21-03-2019
Besteldatum
11-03-2019
21-03-2019
Mooie feestkledij, goede kwaliteit materiaal, zeer stevig verpakt
Was jammer genoeg groot dus teruggestuurd op 21/03/2019 via B - post.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
21-03-2019
Besteldatum
11-03-2019
21-03-2019
Producten, levering en service is zeer goed
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
21-03-2019
Besteldatum
10-03-2019
21-03-2019
Snelle levering. Producten zijn zoals verwacht.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
21-03-2019
Besteldatum
11-03-2019
21-03-2019
ik vond het wel lastig om de juiste maat te bepalen. Had 128 willen bestellen maar kon kiezen van 122-134.weet nog niet of het Ninjago-pak past omdat we as zondag het cadeau pas overhandigen. afwachten dus
4.00
Goed

Datum van publicatie
21-03-2019
Besteldatum
08-03-2019
21-03-2019
Product was er eerder dan verwacht (niet verkeerd). Verder niets op aan te merken. Geleverd naar wens.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
21-03-2019
Besteldatum
09-03-2019
21-03-2019
Beide pakken waren te klein. Zeker de grootste maat van de 2. Omdat mjn kleinkinderen (3 en 5 jr) er zo blij mee waren en de verpakking al hadden opgescheurd kon ik het niet meer terug sturen. Anders had ik dat zeker gedaan.
4.33
Goed

Datum van publicatie
20-03-2019
Besteldatum
07-03-2019
20-03-2019
heel te vreden
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
20-03-2019
Besteldatum
07-03-2019
20-03-2019
Alles op tijd en goeg geinformeerd
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
19-03-2019
Besteldatum
06-03-2019
19-03-2019
De maat van het pak zou beter aangegeven kunnen worden. Voor de rest: zeer goed.
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
18-03-2019
Besteldatum
07-03-2019
18-03-2019
Alles was tip top
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
18-03-2019
Besteldatum
01-03-2019
18-03-2019
ben heel tevreden over de snelle levering en de producten zijn zoals ik verwacht had
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
18-03-2019
Besteldatum
08-03-2019
18-03-2019
Service en aflevering allemaal prima maar de maat viel alleen wat klein uit. (mt 50 was meer een lange 48 - 49 dus? -). Ik zag dat het product uit Frankrijk kwam daar vallen naar mijn ervaring de maten vaak wat kleiner uit. m.vr.gr CNvG
4.33
Goed

Datum van publicatie
17-03-2019
Besteldatum
06-03-2019
17-03-2019
Alles staat duidelijk beschreven, producten zijn gelijk aan hoe afgebeeld, levering komt netjes optijd en ingeval van retouren ed wordt het prima afgehandeld
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
16-03-2019
Besteldatum
05-03-2019
16-03-2019
Snelle levering, mooi ninjago pak
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
16-03-2019
Besteldatum
02-03-2019
16-03-2019
Was in orde
4.33
Goed

Datum van publicatie
15-03-2019
Besteldatum
05-03-2019
15-03-2019
Ik vond de verzendkosten heel duur en de gietertas zeker niet hetzelfde als op de afbeelding/foto
3.33
Redelijk

vegaoo.nl antwoordt: 19-03-2019
Goedemiddag en vriendelijk dank voor uw feedback! Wat vervelend om te horen dat de bestelling niet voldeed aan uw verwachtingen. Mocht u in de veronderstelling zijn dat de foto niet overeenkomt met het artikel, dan raad ik u aan altijd even contact met ons op te nemen zodat we samen kunnen kijken naar een passende oplossing! Nog een fijne dag.

Datum van publicatie
15-03-2019
Besteldatum
02-03-2019
15-03-2019
levering een dag vroeger besteld dan voorzien super
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
15-03-2019
Besteldatum
04-03-2019
15-03-2019
Bedankt voor de super fijn service en producten. Ik ben een tevreden klant :-)
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
15-03-2019
Besteldatum
27-02-2019
15-03-2019
Pakket zou geleverd zijn begin Maart maar het is nog steeds niet toegekomen.
1.00
Slecht

vegaoo.nl antwoordt: 19-03-2019
Goedemiddag en bedankt voor uw bericht! Uiteraard is dit absoluut niet de bedoeling. Ik raad u aan even contact met ons op te nemen, zodat wij de status van uw pakket z.s.m. kunnen verifiëren en we samen een passende oplossing kunnen vinden! mijn excuses voor het ongemak en ik zie uw e-mail graag tegemoet. Nog een fijne dag.

Datum van publicatie
15-03-2019
Besteldatum
04-03-2019
15-03-2019
Volgens planning en volledig
4.00
Goed

Datum van publicatie
15-03-2019
Besteldatum
04-03-2019
15-03-2019
Super kostuums en snelle levering
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
14-03-2019
Besteldatum
01-03-2019
14-03-2019
voor ik bestelling plaatste kreeg ik 8 maart ten laatste geleverd , wel ik heb het pas 13 maart in ontvangst kunnen doordat het pakket daar maar was toegekomen.Ook niet kunnen gebruiken want ik had het nodig 11/3
Dus dit kan beter
2.67
Redelijk

vegaoo.nl antwoordt: 15-03-2019
Goedemiddag en bedankt voor uw feedback! Uiteraard is dit niet de bedoeling, mijn excuses hiervoor. In dit geval zou ik u altijd aanraden even contact met ons op te nemen, zodat we samen tot een passende oplossing kunnen komen! Door bijvoorbeeld ons antwoordnummer aan u aan te bieden of tegemoet te komen in een deel van de verzendkosten. Nog een fijne dag!

Datum van publicatie
14-03-2019
Besteldatum
27-02-2019
14-03-2019
Jammer dat ik niet mijn hele verhaal hier kwijt kan want is maar beperkt aantal leestekens.
Ik wilde vanmorgen mijn bestelling retour doen omdat ik ze te laat heb ontvangen en feest voorbij is. Retour doen lukte niet via mail en ik heb ook nog geen antwoord gekregen op de reactie die ik geplaatst hebt. Erg jammer geeft weinig vertrouwen voor een eventuele volgende bestelling. Groetjes Bennie
3.00
Redelijk

vegaoo.nl antwoordt: 15-03-2019
Goedemiddag en hartelijk dank voor uw bericht! Onze welgemeende excuses voor de vertraging, uiteraard is dit niet de bedoeling. In dit geval zou ik u aanraden altijd even contact met ons op te nemen zodat wij samen een passende oplossing kunnen vinden! Dit kan bijvoorbeeld een tegemoetkoming zijn in de verzendkosten of in het verschaffen van een antwoordnummer. Nog een fijne dag!

Datum van publicatie
14-03-2019
Besteldatum
01-03-2019
14-03-2019
mooie kleren en vallen niet te klein uit
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
13-03-2019
Besteldatum
27-02-2019
13-03-2019
Allemaal heel voorspoedig verlopen
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
13-03-2019
Besteldatum
28-02-2019
13-03-2019
Leuke artikelen
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
13-03-2019
Besteldatum
26-02-2019
13-03-2019
Goed genoeg
4.33
Goed

Datum van publicatie
12-03-2019
Besteldatum
25-02-2019
12-03-2019
De levering kwam eerder dus dat was heel fijn aangezien we de dag erna carnaval gingen vieren. De pakjes pasten dus de maten waren goed.
4.00
Goed

Datum van publicatie
12-03-2019
Besteldatum
25-02-2019
12-03-2019
We zijn wel tevreden over de verzendingen van Vegaoo.
Alleen jammer is dat ik 3 keer moet bestellen omdat er nog nabestellingen moeten worden gedaan, en ik dan ook 3 keer de verzendkosten moet betalen. Dat is 3 keer best veel. Ik vind dat je als bedrijf hier wel in tegemoet kunt komen. Zelfs de welkomstkorting werkte niet, bij een van deze bestellingen.
Verder zoals ik al zei, wel tevreden.
4.00
Goed

Datum van publicatie
12-03-2019
Besteldatum
19-02-2019
12-03-2019
Goed verpakt, duidelijkheid over de bezorg tijd van enkele dagen.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
12-03-2019
Besteldatum
26-02-2019
12-03-2019
Ik kreeg het pakje op tijd en alles was goed echt super
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
12-03-2019
Besteldatum
25-02-2019
12-03-2019
Te lange levertijden. Zag ik te laat.
4.00
Goed

Datum van publicatie
11-03-2019
Besteldatum
27-02-2019
11-03-2019
7,5 snelle levering zonder voor de duurste optie te kiezen
3.67
Goed

Datum van publicatie
11-03-2019
Besteldatum
21-02-2019
11-03-2019
Alles zoals verwacht, pakketje zat ook in een stevige doos.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
11-03-2019
Besteldatum
28-02-2019
11-03-2019
Uitstekende communicatie per email. Niet teveel niet te weinig.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
11-03-2019
Besteldatum
27-02-2019
11-03-2019
Bedankt, mn dochter is erg blij met haar mooie pakje, gelukkig nog net voor het feest binnen. Geweldig.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
11-03-2019
Besteldatum
25-02-2019
11-03-2019
Alles correct verlopen waarvoor dank
5.00
Uitstekend

vegaoo.nl klantbeoordeling

vegaoo.nl

Contact
45 rue de Santoyon
38070 Saint Quentin Fallavier
Frankrijk
Tel: 0202623761
klantenservice@vegaoo.nl
vegaoo.nl
Winkel-exploitant
JADEO France SASU
45 rue de Santoyon
38070 Saint Quentin Fallavier
Frankrijk
Handelsregister
Tribunal de Commerce de VIENNE 500 375 795
Vertegenwoordigingsbevoegde persoon
Sylvain Ferreira
Maak gebruik van de ervaringen van andere klanten als oriëntatie hulpmiddel!
Elke bestelling kan met max. 5 sterren worden beoordeeld in de categorieën Levering, Producten en Service. De beoordelingen hebben betrekking op ervaringen die niet ouder zijn dan 6 maanden. Het tijdstip dat de beoordeling afgegeven is bevindt zich tevens in deze periode. Voor iedere afgegeven beoordeling berekenen we aan de hand van de individuele scores de gemiddelde score (rekenkundige methode). De eindbeoordeling van de shop is het gewone gemiddelde van de gemiddelde scores van alle Trusted Shops-beoordelingen in de afgelopen 12 maanden. In de commentaren delen klanten in eigen woorden hun ervaringen met vegaoo.nl.

Score op basis van totaal aantal beoordelingen
5.0 - 4.5Uitstekend
4.5 - 3.5Goed
3.5 - 2.5Redelijk
2.5 - 1.5Matig
1.5 - 1.0Slecht

Authentieke klantbeoordelingen voor meer vertrouwen
Trusted Shops is marktleider op het gebied van vertrouwen voor online shops in Europa. Trusted Shops test alle beoordelingen met behulp van machinale en handmatige controles, omdat enkel authentieke recensies hulp bieden bij het kopen.