Beoordelingen voor vegaoo.nl



Goed

4.32/5.00

    • 5 sterren
    • 4 sterren
    • 3 sterren
    • 2 sterren
    • 1 ster

De score is gebaseerd op de 1.285 Trusted Shops beoordelingen van de laatste 12 maanden.
In totaal heeft vegaoo.nl al 5.254 beoordelingen verzameld.

    • Levering
    • Producten
    • Service

Klantbeoordelingen

   
Datum van publicatie
03-05-2019
Besteldatum
22-04-2019
03-05-2019
Goede communicatie per mail over je bestelling
Goede producten
4.00
Goed

Datum van publicatie
03-05-2019
Besteldatum
21-04-2019
03-05-2019
Prima producten, prima service en prima levering. Alles volgens verwachting
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
03-05-2019
Besteldatum
22-04-2019
03-05-2019
Levering verliep moeilijk, waarom ook voor België geen levering aan huis?
Mijn afhaalpunt kon ik wel selecteren maar werd geanuleerd op de dag van levering, na het weekend heel wat kilometers moeten rijden om mijn pakket af te halen.
3.67
Goed

Datum van publicatie
03-05-2019
Besteldatum
22-04-2019
03-05-2019
Super geregeld
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
02-05-2019
Besteldatum
14-04-2019
02-05-2019
Snelle levering vanuit Frankrijk. Goede maat gekregen, te grote maat daarom teruggestuurd. Afhandeling en terugbetaling retourzending duren erg lang (18 d.). Omdat de kosten van heen- en retourzending (€ 12,50) voor eigen rekening komen, blijft er van de terugbetaalde 20 euro maar 20-12,50= 7,50 over. Dat maakt bestellen en retourneren wel erg duur!
3.33
Redelijk

Datum van publicatie
02-05-2019
Besteldatum
18-04-2019
02-05-2019
Uitstekende webwinkel met zoveel leuke artikelen
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
30-04-2019
Besteldatum
18-04-2019
30-04-2019
Pakje kwam eerder dan in de mail stond.
Daardoor nog niet thuis(werk). En vervolgens 2 dagen later heb ik het op moeten halen...
Verder alles oke hoor,...
4.33
Goed

Datum van publicatie
29-04-2019
Besteldatum
18-04-2019
29-04-2019
Heb een hekel aan die beoordelingsmailtjes. Zoals zovelen. Anders was service ook 5 sterren, maar dit verpest het weer.
4.33
Goed

Datum van publicatie
29-04-2019
Besteldatum
15-04-2019
29-04-2019
Kwaliteit van product is lager dan verwacht.

Ik ontving geen mail met bevestiging van de levering, enkel dat het product verzonden was.
3.00
Redelijk

Datum van publicatie
28-04-2019
Besteldatum
17-04-2019
28-04-2019
Alles is netjes ontvangen
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
28-04-2019
Besteldatum
17-04-2019
28-04-2019
Goede service
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
27-04-2019
Besteldatum
03-04-2019
27-04-2019
perfect
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
27-04-2019
Besteldatum
17-04-2019
27-04-2019
Bij bestelling van de slingers stond er bij dat levering zou plaatsvinden op 20 april, mooi op tijd voor de bruiloft van mijn broertje op 23 april. Ik kreeg ruim op tijd de leveringsbevestiging met track en trace, helaas kwam het pakketje pas op 24 april binnen. Toen had ik er dus niets meer aan en heb ik nog extra kosten moeten maken om op tijd ergens anders slingers te gaan halen.
1.00
Slecht

Datum van publicatie
27-04-2019
Besteldatum
17-04-2019
27-04-2019
Prima service
4.00
Goed

Datum van publicatie
26-04-2019
Besteldatum
15-04-2019
26-04-2019
Ben tevreden over bestelling. Vlug geleverd
4/5
4.33
Goed

Datum van publicatie
25-04-2019
Besteldatum
15-04-2019
25-04-2019
Leek totaal niet het zelfde als op de foto. Jammer. Geldverspilling.
2.67
Redelijk

Datum van publicatie
25-04-2019
Besteldatum
14-04-2019
25-04-2019
Op zich een prima product. Levering echter zeer slecht. Ik betaal €15 extra om het 2 dagen later te bezorgen en dan komt het toch nog te laat. Voor de rest prima.
3.00
Redelijk

Datum van publicatie
25-04-2019
Besteldatum
15-04-2019
25-04-2019
Vlotte levering, was helaas op verkeerd adres geleverd. Voorstander van gratis retourneren als maat niet goed is
1.00
Slecht

Datum van publicatie
24-04-2019
Besteldatum
09-04-2019
24-04-2019
Alles was in orde.
4.00
Goed

Datum van publicatie
23-04-2019
Besteldatum
09-04-2019
23-04-2019
Van het bestelde vestje was maar 1 maat beschikbaar : taille unique maar dat viel nog aan de kleine kant uit, ik ben echt niet dik, dus het lukt nog, maar hoe moet dat met iets zwaardere mensen ( het grootste deel van de bevolking) ? Prijs/kwaliteit was oké, niet topkwaliteit, maar ook niet te duur.
3.67
Goed

Datum van publicatie
22-04-2019
Besteldatum
11-04-2019
22-04-2019
Het pak dat ik besteld had was helaas niet netjes afgewerkt en hij het uitpakken lagen er twee knoppen van de jas los in de verpakking. Daarnaast zat er een paljet scheef op een schouder genaaid en was van het gehele pak de afwerking niet netjes.
3.00
Redelijk

Datum van publicatie
22-04-2019
Besteldatum
12-04-2019
22-04-2019
Op deze site bestellen is echt een aanrader
4.00
Goed

Datum van publicatie
22-04-2019
Besteldatum
11-04-2019
22-04-2019
Snelle levering, goede prijs/kwaliteit verhouding
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
21-04-2019
Besteldatum
09-04-2019
21-04-2019
Voor een kinderverkleedpak verwacht ik die behoorlijk prijzig is verwacht ik op zijn minst dat een kind het kan dragen. Na 10 min binnen aan te hebben zit het vol lelijke halen en witte pluizen. Ziet er uit alsof ze t al een heel seizoen intensief heeft gedragen.Schandalig dat dit wordt verkocht. Helemaal voor zo’n prijs.Levering is niks op aan te merken.
2.67
Redelijk

Datum van publicatie
21-04-2019
Besteldatum
11-04-2019
21-04-2019
Alles ging zoals het hoort te gaan
4.00
Goed

Datum van publicatie
21-04-2019
Besteldatum
10-04-2019
21-04-2019
Super snelle levering en goed product.
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
21-04-2019
Besteldatum
11-04-2019
21-04-2019
Ik was op zoek naar 30 kleine glazen vaasjes voor op de sta-tafels tijdens een evenement, maar er waren er nog maar 16 voorradig op dat moment. De Klantenservice heeft me vervolgens geholpen om toch tijdig 30 vaasjes te regelen die netjes op de juiste wijze verpakt (glas) zijn geleverd. Enige minpuntje was de bereikbaarheid. Pas na 3 keer bellen kreeg ik daadwerkelijk iemand aan de lijn.
4.00
Goed

Datum van publicatie
20-04-2019
Besteldatum
08-04-2019
20-04-2019
Goede Webshop en snelle levering.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
20-04-2019
Besteldatum
09-04-2019
20-04-2019
De kleuren klopten niet met de plaatjes
4.00
Goed

Datum van publicatie
19-04-2019
Besteldatum
09-04-2019
19-04-2019
Zeer snelle levering..en een prachtig product..zeker een aanbeveling
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
18-04-2019
Besteldatum
12-03-2019
18-04-2019
Snel geleverd
Goede kwaliteit / prijs verhouding
Een aanrader
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
18-04-2019
Besteldatum
07-04-2019
18-04-2019
Goede producten en service
4.33
Goed

Datum van publicatie
18-04-2019
Besteldatum
06-04-2019
18-04-2019
The product is great, fast delivery, good price.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
18-04-2019
Besteldatum
07-04-2019
18-04-2019
Eigenlijk is alles goed. De kinderen waren helemaal blij met alles... alleen ben ik zo verwend met bijv bol.com dat alles de dag erna er al is dat ik het jammer vond dat ik iets langer moest wachten. Maar nogmaals, alles was perfect De kinderen waren helemaal blij
4.00
Goed

Datum van publicatie
18-04-2019
Besteldatum
06-04-2019
18-04-2019
Op zich ben ik heel tevreden. Ik vond het alleen heel apart dat 10 sombrero's en wat slingers en bordjes geleverd werden in drie grote pakketten. Het had echt met gemak in 1 doos gepast.
4.00
Goed

Datum van publicatie
18-04-2019
Besteldatum
07-04-2019
18-04-2019
Perfect
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
15-04-2019
Besteldatum
04-04-2019
15-04-2019
volgende keer bestel ik weer met een gerust hart en vertrouwen
4.00
Goed

Datum van publicatie
15-04-2019
Besteldatum
04-04-2019
15-04-2019
Prachtig dinokostuum voor kleinzoon, zeer snelle levering. Super
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
15-04-2019
Besteldatum
04-04-2019
15-04-2019
Jullie doen wat jullie beloven. Keurig netjes afgeleverd. De informatie over het product en levering is top
4.00
Goed

Datum van publicatie
14-04-2019
Besteldatum
03-04-2019
14-04-2019
Prima wat ik had besteld. Had alleen niet gezien dat het uit Frankrijk moest komen.. gelukkig wel op tijd besteld.
4.00
Goed

vegaoo.nl klantbeoordeling

vegaoo.nl

Contact
45 rue de Santoyon
38070 Saint Quentin Fallavier
Frankrijk
Tel: 0202623761
klantenservice@vegaoo.nl
vegaoo.nl
Winkel-exploitant
JADEO France SASU
45 rue de Santoyon
38070 Saint Quentin Fallavier
Frankrijk
Handelsregister
Tribunal de Commerce de VIENNE 500 375 795
Vertegenwoordigingsbevoegde persoon
Sylvain Ferreira
Maak gebruik van de ervaringen van andere klanten als oriëntatie hulpmiddel!
Elke bestelling kan met max. 5 sterren worden beoordeeld in de categorieën Levering, Producten en Service. De beoordelingen hebben betrekking op ervaringen die niet ouder zijn dan 6 maanden. Het tijdstip dat de beoordeling afgegeven is bevindt zich tevens in deze periode. Voor iedere afgegeven beoordeling berekenen we aan de hand van de individuele scores de gemiddelde score (rekenkundige methode). De eindbeoordeling van de shop is het gewone gemiddelde van de gemiddelde scores van alle Trusted Shops-beoordelingen in de afgelopen 12 maanden. In de commentaren delen klanten in eigen woorden hun ervaringen met vegaoo.nl.

Score op basis van totaal aantal beoordelingen
5.0 - 4.5Uitstekend
4.5 - 3.5Goed
3.5 - 2.5Redelijk
2.5 - 1.5Matig
1.5 - 1.0Slecht

Authentieke klantbeoordelingen voor meer vertrouwen
Trusted Shops is marktleider op het gebied van vertrouwen voor online shops in Europa. Trusted Shops test alle beoordelingen met behulp van machinale en handmatige controles, omdat enkel authentieke recensies hulp bieden bij het kopen.