Beoordelingen voor pronatu.com



Uitstekend

4.77/5.00

    • 5 sterren
    • 4 sterren
    • 3 sterren
    • 2 sterren
    • 1 ster

De score is gebaseerd op de 49 Trusted Shops beoordelingen van de laatste 12 maanden.
In totaal heeft pronatu.com al 114 beoordelingen verzameld.

    • Levering
    • Producten
    • Service

Klantbeoordelingen

   
Datum van publicatie
16-07-2018
Besteldatum
16-07-2018
16-07-2018
De bestelling bleek het niet te doen, maar dit werd snel en vriendelijk opgelost.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
13-07-2018
Besteldatum
12-07-2018
13-07-2018
Ik bestelde maandag en kreeg de bestelling op woensdag reeda thuis bezorgd. Uitstekende service en uitstekend product.
Lea
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
04-07-2018
Besteldatum
04-07-2018
04-07-2018
Zeer dienstbaar en vriendelijk, mensen zitten in me'n Hart en zeer kundig.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
02-07-2018
Besteldatum
02-07-2018
02-07-2018
Goedservice producten keuze snel levering
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
26-06-2018
Besteldatum
26-06-2018
26-06-2018
Zeer snelle bezorging, goed verpakt en eerste klas producten.
Dikke 10
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
25-06-2018
Besteldatum
25-06-2018
25-06-2018
Snel en goed ontvangen. Zeer tevreden
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
19-06-2018
Besteldatum
19-06-2018
19-06-2018
Producten zijn top
Service perfect
Levering hetzelfde
De website vind ik niet overzichtelijk en met betalen is bij mij al een aantal keren niet vlekkeloos verlopen
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
15-06-2018
Besteldatum
13-06-2018
15-06-2018
Ik ben heel dankbaar voor de producten van ProNatu. Deze helpen mij echt
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
14-06-2018
Besteldatum
13-06-2018
14-06-2018
de ene dag besteld , de andere dag in huis.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
08-06-2018
Besteldatum
08-06-2018
08-06-2018
Zo fijn dat er met goede kwaliteit natuurlijke producten oplossingen zijn voor lichamelijke klachten Top
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
31-05-2018
Besteldatum
31-05-2018
31-05-2018
Altijd goed
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
14-05-2018
Besteldatum
14-05-2018
14-05-2018
Jammer dat je verzendkosten moet betalen. Als je niet genoeg geld hebt (Ik moet voorlopig leven van een uitkering wegens ziekte) dan kan je geen grote partijen in een keer bestellen en betaal je eigenlijk, door de verzendkosten teveel voor een potje pillen.
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
02-05-2018
Besteldatum
30-04-2018
02-05-2018
ik heb al meerdere keren een produkt besteld bij pronatu maar ik moet zeggen dat ik meer dan tevreden ben over de levering
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
30-04-2018
Besteldatum
30-04-2018
30-04-2018
Prima en snelle afhandeling
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
22-04-2018
Besteldatum
20-04-2018
22-04-2018
Levering is binnen de 3 dagen en alles is goed verpakt....ook snelle reactie op mailtje met vragen...maar.....
De bijgeleverde info of de info op de site zijn moeilijk te lezen door het slechte Nederlands.
Het lijkt wel of het vertaald is met een vertaal computer en daarna niet doorgelezen en niet bewerkt tot begrijpelijke zinnen....hierdoor geregeld niet duidelijke informatie.....dat vind ik e
4.00
Goed

Datum van publicatie
19-04-2018
Besteldatum
19-04-2018
19-04-2018
Ben helemaal tevreden over uw werk.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
10-04-2018
Besteldatum
10-04-2018
10-04-2018
Pronatu doet wat ze belooft: levert goede producten op tijd
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
06-04-2018
Besteldatum
03-04-2018
06-04-2018
Je wordt prima te woord gestaan en goede aflevering van producten.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
02-04-2018
Besteldatum
29-03-2018
02-04-2018
Alles prima
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
29-03-2018
Besteldatum
29-03-2018
29-03-2018
Prima
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
28-03-2018
Besteldatum
28-03-2018
28-03-2018
Prima uitleg over de producten, elke stap zie je per email, dat is fijn Levering is snel en het ziet er verzorgd uit. Wel twee keer gehad dat een flesje zilverwater iets had gelekt ondanks het goede inpakken.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
24-03-2018
Besteldatum
23-03-2018
24-03-2018
Veel goede en verantwoorde producten.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
23-03-2018
Besteldatum
21-03-2018
23-03-2018
Een belachelijk hoge prijs voor een potje van 50ml
2.50
Redelijk

Datum van publicatie
22-03-2018
Besteldatum
21-03-2018
22-03-2018
Alles was snel besteld,makkelijk betaald en verzonden. Nog voor advies gebeld en ben goed en vriendelijk geholpen.
Bedankt
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
19-03-2018
Besteldatum
19-03-2018
19-03-2018
Helemaal tevreden
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
08-03-2018
Besteldatum
08-03-2018
08-03-2018
Snelle levering
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
22-02-2018
Besteldatum
21-02-2018
22-02-2018
alles verloopt prima en vlot
5 sterren
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
31-01-2018
Besteldatum
31-01-2018
31-01-2018
geen
4.00
Goed

Datum van publicatie
06-12-2017
Besteldatum
05-12-2017
06-12-2017
We kregen meerdere emails met de bevestiging van onze bestelling. Een aantal van deze mails waren anders, dit was verwarrend.
De webshop is onoverzichtelijk en rommelig.
De omschrijvingen van de producten en hoe ze te gebruiken is vaag.
3.33
Redelijk

Datum van publicatie
30-11-2017
Besteldatum
30-11-2017
30-11-2017
Ik keek op van t feit dat de aarde van structuur veranderd is, t lijkt op meel nu.
De smask is ook niet ten goede veranderd, en vind de prijsstijging veel te hoog gezien de mindere kealiteit Erg jammer
3.00
Redelijk

Datum van publicatie
30-11-2017
Besteldatum
30-11-2017
30-11-2017
prima
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
16-11-2017
Besteldatum
15-11-2017
16-11-2017
Goede website, snel in huis
4.33
Goed

Datum van publicatie
09-11-2017
Besteldatum
07-11-2017
09-11-2017
De producten die ik heb gebruikt, hebben mijn levenswijze sterk verbeterd.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
01-11-2017
Besteldatum
31-10-2017
01-11-2017
Bestel zelf eens, dan kan je je hierin terugvinden.
4.33
Goed

Datum van publicatie
20-10-2017
Besteldatum
19-10-2017
20-10-2017
Niets aan toe te voegen bij 5 sterren.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
20-10-2017
Besteldatum
19-10-2017
20-10-2017
goede producten
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
18-10-2017
Besteldatum
17-10-2017
18-10-2017
De produkten zijn prima, alleen als ik bestel dan kan ik niet doorgaan met bestellen en daardoor duurt het lang voordat ik de bestelling klaar heb (bij meerdere produkten), Het was me ook niet duidelijk dat ik het bedrag eerst moest overmaken daardoor duurde het langer, normaal kan ik via ideal betalen en dan kan ik het proces meteen afronden.
Met vriendlijke groet,
Wilma Hoeijmakers
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
30-09-2017
Besteldatum
22-09-2017
30-09-2017
Goede producten en een goede communicatie omtrent de status van de bestelling
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
27-09-2017
Besteldatum
27-09-2017
27-09-2017
Deservice kan ik niet zo beoordelen, maar ik vond het niet prettig dat de telefoon een paar keer niet werd opgenomen.
4.33
Goed

Datum van publicatie
20-09-2017
Besteldatum
20-09-2017
20-09-2017
Met vriendelijke groet en dank
5.00
Uitstekend

pronatu.com

Contact
Raadhuisstraat 6
6077AD Sint Odiliënberg
Nederland
info@pronatu.eu
pronatu.com
Winkel-exploitant
ProNatu gezond door het leven
Raadhuisstraat 6
6077AD Sint Odiliënberg
Nederland
Beoordelingen voor andere websites en webwinkels van dit bedrijf vindt u hier:
Maak gebruik van de ervaringen van andere klanten als oriëntatie hulpmiddel!
Elke bestelling kan met max. 5 sterren worden beoordeeld in de categorieën Levering, Producten en Service. De beoordelingen hebben betrekking op ervaringen die niet ouder zijn dan 6 maanden. Het tijdstip dat de beoordeling afgegeven is bevindt zich tevens in deze periode. Voor iedere afgegeven beoordeling berekenen we aan de hand van de individuele scores de gemiddelde score (rekenkundige methode). De eindbeoordeling van de shop is het gewone gemiddelde van de gemiddelde scores van alle Trusted Shops-beoordelingen in de afgelopen 12 maanden. In de commentaren delen klanten in eigen woorden hun ervaringen met pronatu.com.

Score op basis van totaal aantal beoordelingen
5.0 - 4.5Uitstekend
4.5 - 3.5Goed
3.5 - 2.5Redelijk
2.5 - 1.5Matig
1.5 - 1.0Slecht

Authentieke klantbeoordelingen voor meer vertrouwen
Trusted Shops is marktleider op het gebied van vertrouwen voor online shops in Europa. Trusted Shops test alle beoordelingen met behulp van machinale en handmatige controles, omdat enkel authentieke recensies hulp bieden bij het kopen.