Beoordelingen voor pronatu.com



Uitstekend

4.82/5.00

    • 5 sterren
    • 4 sterren
    • 3 sterren
    • 2 sterren
    • 1 ster

De score is gebaseerd op de 26 Trusted Shops beoordelingen van de laatste 12 maanden.
In totaal heeft pronatu.com al 163 beoordelingen verzameld.

    • Levering
    • Producten
    • Service

Klantbeoordelingen

   
Datum van publicatie
27-05-2020
Besteldatum
27-05-2020
27-05-2020
Goede service
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
22-05-2020
Besteldatum
20-05-2020
22-05-2020
Hartelijk dank
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
15-05-2020
Besteldatum
15-05-2020
15-05-2020
Goede uitleg en snelle levering.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
15-05-2020
Besteldatum
15-05-2020
15-05-2020
Met het hart bereid... siert aan beide kanten tevredenheid.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
11-05-2020
Besteldatum
11-05-2020
11-05-2020
Goede producten en vlotte levering!
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
06-05-2020
Besteldatum
06-05-2020
06-05-2020
Prima overzicht en levering.
4.00
Goed

Datum van publicatie
01-04-2020
Besteldatum
01-04-2020
01-04-2020
Echt een goed product
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
29-02-2020
Besteldatum
21-02-2020
29-02-2020
Ben heel tevreden
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
26-02-2020
Besteldatum
26-02-2020
26-02-2020
Producten zijn van zeer goede kwaliteit, en de bestelling was snel binnen
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
03-02-2020
Besteldatum
03-02-2020
03-02-2020
snel en goed verpakt geleverd
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
24-01-2020
Besteldatum
22-01-2020
24-01-2020
Ik bestelde 's morgens telefonisch een product. Na vaststelling van betaling, die ik onmiddellijk deed, werd de levering in gang gezet.
's Anderendaags 's morgens werd de bestelling bij mij thuis al afgeleverd.
Zo vlug en zo correct is er bij mij nooit eerder een bestelling terecht gekomen :-).
Hartelijk dank en een dikke proficiat hiervoor
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
06-11-2019
Besteldatum
04-11-2019
06-11-2019
Snelle levering, duidelijk op te volgen en goede begeleiding indien nodig
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
25-09-2019
Besteldatum
25-09-2019
25-09-2019
Pronatu heeft prima producten om in goede gezondheid te blijven
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
17-09-2019
Besteldatum
17-09-2019
17-09-2019
Ik heb alle positief bericht
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
29-07-2019
Besteldatum
29-07-2019
29-07-2019
Alles prima verzorgd..verstuurd..begeleiding ook heel fijn..Nu nog in Afwachtingvan gewenst resultaat op genezing.Nog steeds pijn maar al vooruit gaan .
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
16-07-2019
Besteldatum
12-07-2019
16-07-2019
De werking van de producten moet ik nog afwachten
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
14-07-2019
Besteldatum
12-07-2019
14-07-2019
vriendelijke en correcte verwerking van mijn vraag/bestelling, goed geïnformeerd over de producten, snelle levering met trackingcode: dus beter kan niet
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
13-07-2019
Besteldatum
12-07-2019
13-07-2019
Produkten voldoen aan verwachtingen en worden snel
verzonden.
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
13-07-2019
Besteldatum
12-07-2019
13-07-2019
Vertrouwd adres
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
13-07-2019
Besteldatum
12-07-2019
13-07-2019
Alles prima
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
03-07-2019
Besteldatum
01-07-2019
03-07-2019
Hoe producten werken en/of meer uitleg over ....vind ik soms gebrekkelijk graag duidelijker
vb: ik bestelde Borax zonder uitleg bij : hoe te nemen
met respect en begrip ..dank
4.33
Goed

Datum van publicatie
20-06-2019
Besteldatum
19-06-2019
20-06-2019
De levering had imo wat sneller gekund. Lag evenwel niet per se aan Pronatu als wel aan gekozen vervoerder. Hierdoor deed alles er veel langer over dan noodzakelijk.
4.00
Goed

Datum van publicatie
20-06-2019
Besteldatum
19-06-2019
20-06-2019
Ik ben zeer tevreden over alles.
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
19-06-2019
Besteldatum
19-06-2019
19-06-2019
ik kon de spullen niet goed vinden in de webshop, dus daarom maar telefonisch besteld op de dag voor Hemelvaart.
Ik begrijp trouwens niet goed waarom de CBD olie niet gewoon over de toonbank verkocht mag worden. Die valt namelijk niet onder de opiaten.
Het flesje Rizol gaat door de sluiting met pipet steeds open. Is niet dicht te krijgen door de olie. Misschien ander soort flesje nemen
Cijfer
4.00
Goed

Datum van publicatie
12-06-2019
Besteldatum
11-06-2019
12-06-2019
Het pipet van Rizol sloot niet goed, omdat de vloeistof wat olie-achtig is draaide het zichzelf terug als ik hem stevig dicht probeerde te draaien. Daar heb ik over gebeld en ik kreeg een ander pipet toegestuurd. Dat sluit inderdaad beter dus nu durf ik het flesje weer mee te nemen. (Als moet ik nog steeds wel opletten dat hij rechtop blijft.)
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
12-06-2019
Besteldatum
11-06-2019
12-06-2019
Fijn persoonlijk kontakt
5.00
Uitstekend

pronatu.com

Contact
Raadhuisstraat 6
6077AD Sint Odiliënberg
Nederland
info@pronatu.eu
pronatu.com
Winkel-exploitant
ProNatu gezond door het leven
Raadhuisstraat 6
6077AD Sint Odiliënberg
Nederland
Beoordelingen voor andere websites en webwinkels van dit bedrijf vindt u hier:
Maak gebruik van de ervaringen van andere klanten als oriëntatie hulpmiddel!
Elke bestelling kan met max. 5 sterren worden beoordeeld in de categorieën Levering, Producten en Service. De beoordelingen hebben betrekking op ervaringen die niet ouder zijn dan 6 maanden. Het tijdstip dat de beoordeling afgegeven is bevindt zich tevens in deze periode. Voor iedere afgegeven beoordeling berekenen we aan de hand van de individuele scores de gemiddelde score (rekenkundige methode). De eindbeoordeling van de shop is het gewone gemiddelde van de gemiddelde scores van alle Trusted Shops-beoordelingen in de afgelopen 12 maanden. In de commentaren delen klanten in eigen woorden hun ervaringen met pronatu.com.

Score op basis van totaal aantal beoordelingen
5.0 - 4.5Uitstekend
4.5 - 3.5Goed
3.5 - 2.5Redelijk
2.5 - 1.5Matig
1.5 - 1.0Slecht

Authentieke klantbeoordelingen voor meer vertrouwen
Trusted Shops is marktleider op het gebied van vertrouwen voor online shops in Europa. Trusted Shops test alle beoordelingen met behulp van machinale en handmatige controles, omdat enkel authentieke recensies hulp bieden bij het kopen.