Beoordelingen voor pronatu.com



Uitstekend

4.84/5.00

    • 5 sterren
    • 4 sterren
    • 3 sterren
    • 2 sterren
    • 1 ster

De score is gebaseerd op de 25 Trusted Shops beoordelingen van de laatste 12 maanden.
In totaal heeft pronatu.com al 152 beoordelingen verzameld.

    • Levering
    • Producten
    • Service

Klantbeoordelingen

   
Datum van publicatie
05-11-2019
Besteldatum
04-11-2019
05-11-2019
Snelle levering, duidelijk op te volgen en goede begeleiding indien nodig
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
25-09-2019
Besteldatum
25-09-2019
25-09-2019
Pronatu heeft prima producten om in goede gezondheid te blijven
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
17-09-2019
Besteldatum
17-09-2019
17-09-2019
Ik heb alle positief bericht
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
29-07-2019
Besteldatum
29-07-2019
29-07-2019
Alles prima verzorgd..verstuurd..begeleiding ook heel fijn..Nu nog in Afwachtingvan gewenst resultaat op genezing.Nog steeds pijn maar al vooruit gaan .
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
16-07-2019
Besteldatum
12-07-2019
16-07-2019
De werking van de producten moet ik nog afwachten
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
13-07-2019
Besteldatum
12-07-2019
13-07-2019
Produkten voldoen aan verwachtingen en worden snel
verzonden.
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
13-07-2019
Besteldatum
12-07-2019
13-07-2019
vriendelijke en correcte verwerking van mijn vraag/bestelling, goed geïnformeerd over de producten, snelle levering met trackingcode: dus beter kan niet
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
12-07-2019
Besteldatum
12-07-2019
12-07-2019
Alles prima
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
12-07-2019
Besteldatum
12-07-2019
12-07-2019
Vertrouwd adres
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
03-07-2019
Besteldatum
01-07-2019
03-07-2019
Hoe producten werken en/of meer uitleg over ....vind ik soms gebrekkelijk graag duidelijker
vb: ik bestelde Borax zonder uitleg bij : hoe te nemen
met respect en begrip ..dank
4.33
Goed

Datum van publicatie
20-06-2019
Besteldatum
19-06-2019
20-06-2019
De levering had imo wat sneller gekund. Lag evenwel niet per se aan Pronatu als wel aan gekozen vervoerder. Hierdoor deed alles er veel langer over dan noodzakelijk.
4.00
Goed

Datum van publicatie
19-06-2019
Besteldatum
19-06-2019
19-06-2019
Ik ben zeer tevreden over alles.
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
19-06-2019
Besteldatum
19-06-2019
19-06-2019
ik kon de spullen niet goed vinden in de webshop, dus daarom maar telefonisch besteld op de dag voor Hemelvaart.
Ik begrijp trouwens niet goed waarom de CBD olie niet gewoon over de toonbank verkocht mag worden. Die valt namelijk niet onder de opiaten.
Het flesje Rizol gaat door de sluiting met pipet steeds open. Is niet dicht te krijgen door de olie. Misschien ander soort flesje nemen
Cijfer
4.00
Goed

Datum van publicatie
12-06-2019
Besteldatum
11-06-2019
12-06-2019
Het pipet van Rizol sloot niet goed, omdat de vloeistof wat olie-achtig is draaide het zichzelf terug als ik hem stevig dicht probeerde te draaien. Daar heb ik over gebeld en ik kreeg een ander pipet toegestuurd. Dat sluit inderdaad beter dus nu durf ik het flesje weer mee te nemen. (Als moet ik nog steeds wel opletten dat hij rechtop blijft.)
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
11-06-2019
Besteldatum
11-06-2019
11-06-2019
Fijn persoonlijk kontakt
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
15-04-2019
Besteldatum
12-04-2019
15-04-2019
Snelle afhandeling en voldoende informatie over het gebruik van de producten
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
12-04-2019
Besteldatum
12-04-2019
12-04-2019
good stuff
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
28-03-2019
Besteldatum
26-03-2019
28-03-2019
Prima service
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
15-03-2019
Besteldatum
15-03-2019
15-03-2019
Prima
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
17-02-2019
Besteldatum
13-02-2019
17-02-2019
Prima producten
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
13-02-2019
Besteldatum
13-02-2019
13-02-2019
Ik heb ProNatu Artemisia annua extract (GMO & glutenvrij) besteld en de levering en service zijn uitstekend geweest.
Mvg Rene Janssen
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
25-01-2019
Besteldatum
25-01-2019
25-01-2019
Uitstekende dienstverlening. Het bestelde product is na enkele dagen reeds toegekomen en alles was volledig in orde
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
17-01-2019
Besteldatum
16-01-2019
17-01-2019
Prima adviezen om je gezondheid te verbeteren
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
17-01-2019
Besteldatum
16-01-2019
17-01-2019
het was de eerste keer dat ik iets via pronatu.com kreeg opgestuurd, meestal neem ik het nodige mee vanuit de praktijk. De vraag via mail + verzending, aankomst verliep heel vlot, heel vriendelijk en met alle gegevens toegevoegd die nodig zijn.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
17-01-2019
Besteldatum
16-01-2019
17-01-2019
Alles uitstekend
5.00
Uitstekend

pronatu.com

Contact
Raadhuisstraat 6
6077AD Sint Odiliënberg
Nederland
info@pronatu.eu
pronatu.com
Winkel-exploitant
ProNatu gezond door het leven
Raadhuisstraat 6
6077AD Sint Odiliënberg
Nederland
Beoordelingen voor andere websites en webwinkels van dit bedrijf vindt u hier:
Maak gebruik van de ervaringen van andere klanten als oriëntatie hulpmiddel!
Elke bestelling kan met max. 5 sterren worden beoordeeld in de categorieën Levering, Producten en Service. De beoordelingen hebben betrekking op ervaringen die niet ouder zijn dan 6 maanden. Het tijdstip dat de beoordeling afgegeven is bevindt zich tevens in deze periode. Voor iedere afgegeven beoordeling berekenen we aan de hand van de individuele scores de gemiddelde score (rekenkundige methode). De eindbeoordeling van de shop is het gewone gemiddelde van de gemiddelde scores van alle Trusted Shops-beoordelingen in de afgelopen 12 maanden. In de commentaren delen klanten in eigen woorden hun ervaringen met pronatu.com.

Score op basis van totaal aantal beoordelingen
5.0 - 4.5Uitstekend
4.5 - 3.5Goed
3.5 - 2.5Redelijk
2.5 - 1.5Matig
1.5 - 1.0Slecht

Authentieke klantbeoordelingen voor meer vertrouwen
Trusted Shops is marktleider op het gebied van vertrouwen voor online shops in Europa. Trusted Shops test alle beoordelingen met behulp van machinale en handmatige controles, omdat enkel authentieke recensies hulp bieden bij het kopen.