Beoordelingen voor pronatu.com



Uitstekend

4.73/5.00

    • 5 sterren
    • 4 sterren
    • 3 sterren
    • 2 sterren
    • 1 ster

De score is gebaseerd op de 45 Trusted Shops beoordelingen van de laatste 12 maanden.
Sinds de aanmelding zijn in totaal 99 beoordelingen verzameld.

    • Levering
    • Producten
    • Service

Klantbeoordelingen

   
Datum van publicatie
19-04-2018
Besteldatum
19-04-2018
19-04-2018
Ben helemaal tevreden over uw werk.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
10-04-2018
Besteldatum
10-04-2018
10-04-2018
Pronatu doet wat ze belooft: levert goede producten op tijd
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
06-04-2018
Besteldatum
03-04-2018
06-04-2018
Je wordt prima te woord gestaan en goede aflevering van producten.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
02-04-2018
Besteldatum
29-03-2018
02-04-2018
Alles prima
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
29-03-2018
Besteldatum
29-03-2018
29-03-2018
Prima
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
28-03-2018
Besteldatum
28-03-2018
28-03-2018
Prima uitleg over de producten, elke stap zie je per email, dat is fijn Levering is snel en het ziet er verzorgd uit. Wel twee keer gehad dat een flesje zilverwater iets had gelekt ondanks het goede inpakken.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
24-03-2018
Besteldatum
23-03-2018
24-03-2018
Veel goede en verantwoorde producten.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
23-03-2018
Besteldatum
21-03-2018
23-03-2018
Een belachelijk hoge prijs voor een potje van 50ml
2.50
Redelijk

Datum van publicatie
22-03-2018
Besteldatum
21-03-2018
22-03-2018
Alles was snel besteld,makkelijk betaald en verzonden. Nog voor advies gebeld en ben goed en vriendelijk geholpen.
Bedankt
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
19-03-2018
Besteldatum
19-03-2018
19-03-2018
Helemaal tevreden
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
08-03-2018
Besteldatum
08-03-2018
08-03-2018
Snelle levering
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
22-02-2018
Besteldatum
21-02-2018
22-02-2018
alles verloopt prima en vlot
5 sterren
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
31-01-2018
Besteldatum
31-01-2018
31-01-2018
geen
4.00
Goed

Datum van publicatie
06-12-2017
Besteldatum
05-12-2017
06-12-2017
We kregen meerdere emails met de bevestiging van onze bestelling. Een aantal van deze mails waren anders, dit was verwarrend.
De webshop is onoverzichtelijk en rommelig.
De omschrijvingen van de producten en hoe ze te gebruiken is vaag.
3.33
Redelijk

Datum van publicatie
30-11-2017
Besteldatum
30-11-2017
30-11-2017
Ik keek op van t feit dat de aarde van structuur veranderd is, t lijkt op meel nu.
De smask is ook niet ten goede veranderd, en vind de prijsstijging veel te hoog gezien de mindere kealiteit Erg jammer
3.00
Redelijk

Datum van publicatie
30-11-2017
Besteldatum
30-11-2017
30-11-2017
prima
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
16-11-2017
Besteldatum
15-11-2017
16-11-2017
Goede website, snel in huis
4.33
Goed

Datum van publicatie
09-11-2017
Besteldatum
07-11-2017
09-11-2017
De producten die ik heb gebruikt, hebben mijn levenswijze sterk verbeterd.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
01-11-2017
Besteldatum
31-10-2017
01-11-2017
Bestel zelf eens, dan kan je je hierin terugvinden.
4.33
Goed

Datum van publicatie
20-10-2017
Besteldatum
19-10-2017
20-10-2017
Niets aan toe te voegen bij 5 sterren.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
20-10-2017
Besteldatum
19-10-2017
20-10-2017
goede producten
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
18-10-2017
Besteldatum
17-10-2017
18-10-2017
De produkten zijn prima, alleen als ik bestel dan kan ik niet doorgaan met bestellen en daardoor duurt het lang voordat ik de bestelling klaar heb (bij meerdere produkten), Het was me ook niet duidelijk dat ik het bedrag eerst moest overmaken daardoor duurde het langer, normaal kan ik via ideal betalen en dan kan ik het proces meteen afronden.
Met vriendlijke groet,
Wilma Hoeijmakers
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
30-09-2017
Besteldatum
22-09-2017
30-09-2017
Goede producten en een goede communicatie omtrent de status van de bestelling
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
27-09-2017
Besteldatum
27-09-2017
27-09-2017
Deservice kan ik niet zo beoordelen, maar ik vond het niet prettig dat de telefoon een paar keer niet werd opgenomen.
4.33
Goed

Datum van publicatie
20-09-2017
Besteldatum
20-09-2017
20-09-2017
Met vriendelijke groet en dank
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
15-09-2017
Besteldatum
13-09-2017
15-09-2017
Ik vind t erg jammer dat de prijs van de aarde zoveel omhoog gegaan is en ben geschrokken van de enorme prijsstijging
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
09-09-2017
Besteldatum
08-09-2017
09-09-2017
De producten zijn van hoogwaardige en betrouwbare kwaliteit. Daarbij een bijzondere selectie gezondheidsproducten. Levering is accuraat geregeld en de service en communicatie is met aandacht.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
08-09-2017
Besteldatum
08-09-2017
08-09-2017
Prima dank
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
28-08-2017
Besteldatum
25-08-2017
28-08-2017
alle service was prima, communicatie duidelijk, snelle bezorging.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
15-08-2017
Besteldatum
15-08-2017
15-08-2017
prima
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
08-08-2017
Besteldatum
08-08-2017
08-08-2017
Prima
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
03-08-2017
Besteldatum
03-08-2017
03-08-2017
Alles snel en perfect geleverd en de updates via mail over je bestelling is ook zeer goed
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
29-07-2017
Besteldatum
28-07-2017
29-07-2017
Snel en servicegericht. Bovendien uitstekende producten
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
19-07-2017
Besteldatum
18-07-2017
19-07-2017
Producten worden altijd netjes op tijd geleverd en zijn van goede kwaliteit.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
11-07-2017
Besteldatum
11-07-2017
11-07-2017
Bestelling wordt regelmatig bij buren in de buurt afgegeven,en komt niet, of later aan.
4.33
Goed

Datum van publicatie
06-07-2017
Besteldatum
05-07-2017
06-07-2017
Snelle reactie en snelle levering. Goede communicatie
4.00
Goed

Datum van publicatie
27-06-2017
Besteldatum
25-06-2017
27-06-2017
Supersnelle service, met zorg geselecteerde producten
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
01-06-2017
Besteldatum
09-05-2017
01-06-2017
Voel me nog niet super, maar ben al van veel chemische medicijnen afgekomen En bloed waarde, nier en leverfuntie veel beter Heb er alle vertrouwen in dat t goed gaat komen, maar kost wel tijd Maar er was ook aardig wat aan de hand Dus eigelijk heel normaal Vriendelijke groetjes Michelle Zuiderwijk
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
30-05-2017
Besteldatum
30-05-2017
30-05-2017
De producten zijn zeer goed, en alles word goed ingepakt zodat er geen schade kan optreden bij het verzenden.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
19-05-2017
Besteldatum
19-05-2017
19-05-2017
De levering was vlot en goed verzorgd, met toelichting etc.
De zalf zeer goed
4.33
Goed

pronatu.com

Contact
Raadhuisstraat 6
6077AD Sint Odiliënberg
Nederland
info@pronatu.eu
pronatu.com
Winkel-exploitant
ProNatu gezond door het leven
Raadhuisstraat 6
6077AD Sint Odiliënberg
Nederland
Beoordelingen voor andere websites en webwinkels van dit bedrijf vindt u hier:
Maak gebruik van de ervaringen van andere klanten als oriëntatie hulpmiddel!
Elke bestelling kan met max. 5 sterren worden beoordeeld in de categorieën Levering, Producten en Service. De beoordelingen hebben betrekking op ervaringen die niet ouder zijn dan 6 maanden. Het tijdstip dat de beoordeling afgegeven is bevindt zich tevens in deze periode. Voor iedere afgegeven beoordeling berekenen we aan de hand van de individuele scores de gemiddelde score (rekenkundige methode). De eindbeoordeling van de shop is het gewone gemiddelde van de gemiddelde scores van alle Trusted Shops-beoordelingen in de afgelopen 12 maanden. In de commentaren delen klanten in eigen woorden hun ervaringen met pronatu.com.

Score op basis van totaal aantal beoordelingen
5.0 - 4.5Uitstekend
4.5 - 3.5Goed
3.5 - 2.5Redelijk
2.5 - 1.5Matig
1.5 - 1.0Slecht

Authentieke klantbeoordelingen voor meer vertrouwen
Trusted Shops is marktleider op het gebied van vertrouwen voor online shops in Europa. Trusted Shops test alle beoordelingen met behulp van machinale en handmatige controles, omdat enkel authentieke recensies hulp bieden bij het kopen.